A Shape of You énekese igencsak zabos lett azokra, akik a Glastonbury fesztiválon nyújtott előadása miatt savazták.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ed Sheerant felidegesítették rajongói, így nem tweetel többé
2017. július 04. 11:19
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 04. 11:41
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Nem tudom, miért van ennyire ki akadva. Ezt mindenki átéli. Nem csak twitteren de akár facen vagy akármelyik közösségi médián, amely hozzászólásokat enged. Mindenhol előfordul, és ahelyett, hogy felcseszi az agyát, szépen ugorjon át rajta. Más úgy sem segít ezen.
2017. július 04. 11:44
Idézet (Angel @ 2017.07.04. 11:41)
Nem tudom, miért van ennyire ki akadva. Ezt mindenki átéli. Nem csak twitteren de akár facen vagy akármelyik közösségi médián, amely hozzászólásokat enged. Mindenhol előfordul, és ahelyett, hogy felcseszi az agyát, szépen ugorjon át rajta. Más úgy sem segít ezen.
Teljesen egyetértek a véleményeddel. Szerintem sem az a megoldás, hogy otthagyja az oldalt, és ezzel gyakorlatilag elismeri a rosszakarók fölényét. Sokkal elegánsabb lenne ezeken tovább lépni, de ez nyilván nem ilyen egyszerű, különben megtenné...
2017. július 04. 12:22
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Végre egy jó döntés tőle
2017. július 04. 13:12
ezzel szerintem nem nagyon hatotta meg az utálkozóit, sőt.
mindegy, pár hét múlva úgyis visszatér
mindegy, pár hét múlva úgyis visszatér
2017. július 04. 13:58
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Micsoda hisztit levág férfi létére. Vannak hírességek akiket jobban szapulnak, mégse halnak bele.
2017. július 04. 14:00
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Ennyi pénzért azért nem ártana tudni kezelni a kritikát. Főleg, hogy a zenéjével kapcsolatos a kritika. Olyan mint egy hisztis ovis. Nem kell közszereplőnek lenni és akkor nem kell elviselni a kritikát.
2017. július 04. 14:38
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Na jó, először is nem értem, hogy mi az a megnevezés, hogy "rajongók". Tudtommal a rajongók azok, akik RAJONGANAK egy bizonyos személyért. Nem akik szapulják.. Már nem először találkozok (nem csak itt) ezzel. Az van a cikkben, hogy "xy-t támadják a rajongói, amiatt mert beszólt xy-nak". Azok NEM a rajongói akik szidják... Na jó lehet hogy ezt az egészet hülyén fogalmaztam meg de meg lehet érteni a lényeget.
2017. július 04. 16:57
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
Hát nem hinném,hogy leáll a twitterrel,ugyanis kb. 10 perce töltött fel egy képet magáról boldog július 4.-ét kívánva mindenkinek
2017. július 04. 22:16
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Igazából nem igazán értem meg őt. Ilyen a sztárvilág ebbe bele kell szoknia. Vannak emberek akik nap mint nap utálkozó kommenteket kapnak mégse hagyják abba.
2017. július 05. 17:07
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
Habár nem voltam ott a koncerten, láttam pár felvételt, és őszintén nem érten min akadtak ki ennyire. Az ő zenéiben eleve sem jelenik meg túl sok hangszer vagy hangeffekt, többnyire a gitár játszik nagy szerepet. Ez ugye érthető, a színpadon ott volt nála és folyamatosan játszott is rajta. A többi zenét ő keverte (vagy nem tudom hogy mondják ezt), ott helyben azon a kis szintetizátoron, ami aztán csak tovább játszotta az ütemet. És akkor mi van, ha neadjisten volt ezen kívül valami előre felvett háttérzene? Ő énekelt és gitározott, határozottan élőben.
Azzal pedig nagyon nem értek egyet, hogy egyesek szerint a hírnévvel együtt járó gyűlölködésbe bele kellene törődni, mert "más is kibírja" vagy "ez ilyen szakma, gondolhatott volna rá mielőtt belevágott". Semmilyen körülmények között nem szabadna elfogadnia az embereknek az olyan névtelen, gyáva, utálkozó kommenteket, mint amiket a sztárok nap mint nap kapnak a közösségi oldalakon.
Azzal pedig nagyon nem értek egyet, hogy egyesek szerint a hírnévvel együtt járó gyűlölködésbe bele kellene törődni, mert "más is kibírja" vagy "ez ilyen szakma, gondolhatott volna rá mielőtt belevágott". Semmilyen körülmények között nem szabadna elfogadnia az embereknek az olyan névtelen, gyáva, utálkozó kommenteket, mint amiket a sztárok nap mint nap kapnak a közösségi oldalakon.
2017. július 05. 18:31
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Egyet értek vele, és nem kell őt szidni, hogy ,,hisztis ovis" mert vannak olyan emberek akik hamar dühbe jönnek, és nem könnyű megnyugodni, hogyha folyamatosan jönnek a hülye kommentek. Megértem, hogy kilép, de mondjuk nem csak a twitter ilyen, hanem az összes közösségi oldal, de mindegy...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: