Már nem sok olyan négyzetcentiméter van a Famous in Love sztárján, amit még ne mutatott volna meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezúttal tényleg nincs rajta ruha! Az Instagramon meztelenkedik Bella Thorne
2017. július 03. 18:55
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 03. 19:04
ennyire nincs miről írnotok, de komolyan?
egyszer kéne abbahagyni az ilyen undorító cikkek írását, máris nem lenne senki felháborodva, hogy mit csinált szerencsétlen lány, mert a követőin kívül innen senkit nem érdekelne. könyörgöm, logika.
egyszer kéne abbahagyni az ilyen undorító cikkek írását, máris nem lenne senki felháborodva, hogy mit csinált szerencsétlen lány, mert a követőin kívül innen senkit nem érdekelne. könyörgöm, logika.
2017. július 03. 19:06
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Ez most komoly? Ennyi erővel minden második instán fellelhető képről lehetne cikket írni. Egyébként sem értem, hogy miért kell Bella minden egyes bejegyzésén, képén fennakadni, ha ő így érzi jól magát, akkor hajrá, az ő dolga. Amíg senkinek nem árt vele, addig engem nem zavar, sőt, jókat mosolygok azon, ahogy kihasználja az ilyen ziccereket, hogy beszéljenek róla. Az utálkozók meg főhetnek a saját levükben.
2017. július 03. 19:06
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Mindent takar, ami "fontos", szerintem volt rosszabb képe/megjelenése is. Egyébként szerintem nem lettek rossz képek, ízléstelennek se mondható. Miért kell mindenre beszólni?
2017. július 03. 19:10
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
A második kép kegyetlenül előnytelen. O.o
2017. július 03. 19:18
Az ember általánban meztelenül fürdik. Mi ebben a különleges?
2017. július 03. 19:21
Idézet (Fylia @ 2017.07.03. 19:04)
Egyetértek
2017. július 03. 19:46
Idézet (Fylia @ 2017.07.03. 19:04)
Teljesen egyetértek.
2017. július 03. 20:00
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Most baszta nalam ki ez a bisztositekot. Kedves cikkirok, legkozelebb vegyetek mar eszre magatokat, es azt, hogy egy ATLAGOS FOTOSOROZATROL BESZELUNK, nem pedig levetkozott az instagramon. HA egy Selena Gomez, avagy a cikkirok kedvencei csinalnak ezt, akkor jaj de gyonyoru, termeszetes szepseg, de ha Bella akkor mar el van konyelve mindenfele szepnek. Es nem tudnatok valaki mast kifogni magatoknak, mint 'legutaltabb' szemely? Bella nem tett senki ellen semmit, nem szidta a rajongoit, meg is o az utolso kis senki szar, na ebbol most azonnal eleg, csok.
2017. július 03. 20:08
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Nekem úgy tűnik, ez csak egy szimpla fotósorozat. És ahogy az alattam felszólalóknak, nekem is elegem van ezekből a fikázó cikkekből! Engem speciel már tökre nem érdekel, mit csinál, hiszen az ő élete, és hiába szörnyülködünk rajt, mivel tudomást sem vesz róla, nem hatja meg...
2017. július 03. 20:16
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
uuu...én is fürödnék ilyen vízben ...nagyon jól néz ki
mégha photoshop is... akkoris *-*
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: