Megérkezett Kisum és Hyorin legújabb közös száma. Csakúgy, mint maga a cím, a klip frissítő és színes hangulatot nyújt a nyári szezonban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hyorin x Kisum: Fruity – Egy újabb szuper nyári szám!
2017. július 02. 00:31
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
2017. július 02. 00:36
Jajj de jól esik ez a szám, végre, már nagyon vártam. :3 Nagyon tetszik a klip hangulata, a dallam és maga a szám is. Plusz a rap résszel sincs semmi bajom, pedig nem tudom miért, kicsit tartottam tőle. Ennek ellenére tényleg nagyon szépen kiegészíti egymást a két előadó hangja. Azt hiszem, ezt a számot is rongyosra fogom hallgatni. ^^
2017. július 02. 00:50
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Szerintem nem lett rossz szám^^ Amikor megtudtam, hogy Hyorin közös számot készül kiadni Kisum-al, már akkor felkeltette az érdeklődésemet. Nem tudom ki, hogy van vele, de a klip engem inkább emlékeztet egy innivalós reklámra, mint egy zenei videóra
(Nem lepődtem volna meg ha ezt a TV-ben láttam volna viszont.) Egy valamit sajnálok az egészben.... Kisum-nak miért nem jutott szerepe a videóban? Mert jó, hogy ott van Hyorin meg minden, de azért neki is szoríthatott volna helyet, ha már együttműködnek.
2017. július 02. 09:18
A szám megfogott, a klip nem annyira. Nem lett rossz, de inkább Lipton reklámnak nézett ki.
2017. július 02. 11:16
nagyon tetszik a szám, de még mimdog sajnálom hogy feloszlott a Sistar..
2017. július 02. 18:03
Az hogy a Liptonos üveget vették és ahogy iszik belőle, az teljesen elrontotta. Onnantól reklám volt inkább. Én is csodálkoztam amikor megláttam, hogy Kisum nincs a klipben, sajnáltam. A szám nagyon jó lett, nem is számítottam rosszabra.
2017. július 03. 12:24
Oké, bocs, tényleg reklámnak szánták.
https://youtu.be/SWRthDwXGLY
https://youtu.be/SWRthDwXGLY
2017. július 03. 13:09
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
A Liptonos rész szerintem nevetséges volt. Sajnos nem fogott meg sem dal, sem a klip. Hyolyn erőltetett mosolygása az elejétől a végéig ... nekem fájdult meg tőle a szám.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: