Megérkezett Kisum és Hyorin legújabb közös száma. Csakúgy, mint maga a cím, a klip frissítő és színes hangulatot nyújt a nyári szezonban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hyorin x Kisum: Fruity – Egy újabb szuper nyári szám!
2017. július 02. 00:31
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
2017. július 02. 00:36
Jajj de jól esik ez a szám, végre, már nagyon vártam. :3 Nagyon tetszik a klip hangulata, a dallam és maga a szám is. Plusz a rap résszel sincs semmi bajom, pedig nem tudom miért, kicsit tartottam tőle. Ennek ellenére tényleg nagyon szépen kiegészíti egymást a két előadó hangja. Azt hiszem, ezt a számot is rongyosra fogom hallgatni. ^^
2017. július 02. 00:50
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Szerintem nem lett rossz szám^^ Amikor megtudtam, hogy Hyorin közös számot készül kiadni Kisum-al, már akkor felkeltette az érdeklődésemet. Nem tudom ki, hogy van vele, de a klip engem inkább emlékeztet egy innivalós reklámra, mint egy zenei videóra
(Nem lepődtem volna meg ha ezt a TV-ben láttam volna viszont.) Egy valamit sajnálok az egészben.... Kisum-nak miért nem jutott szerepe a videóban? Mert jó, hogy ott van Hyorin meg minden, de azért neki is szoríthatott volna helyet, ha már együttműködnek.
2017. július 02. 09:18
A szám megfogott, a klip nem annyira. Nem lett rossz, de inkább Lipton reklámnak nézett ki.
2017. július 02. 11:16
nagyon tetszik a szám, de még mimdog sajnálom hogy feloszlott a Sistar..
2017. július 02. 18:03
Az hogy a Liptonos üveget vették és ahogy iszik belőle, az teljesen elrontotta. Onnantól reklám volt inkább. Én is csodálkoztam amikor megláttam, hogy Kisum nincs a klipben, sajnáltam. A szám nagyon jó lett, nem is számítottam rosszabra.
2017. július 03. 12:24
Oké, bocs, tényleg reklámnak szánták.
https://youtu.be/SWRthDwXGLY
https://youtu.be/SWRthDwXGLY
2017. július 03. 13:09
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
A Liptonos rész szerintem nevetséges volt. Sajnos nem fogott meg sem dal, sem a klip. Hyolyn erőltetett mosolygása az elejétől a végéig ... nekem fájdult meg tőle a szám.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: