I. Marlene King aztán tudja, hogyan brozolja tovább a kedélyeket! Elárulta, eredetileg kit szeretett volna a pszichopata kapucnija alatt látni. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!
A teljes cikkhez kattints ide!
PLL: Eredetileg ez a karakter lett volna A.D.
2017. június 30. 13:18
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 30. 13:18
én egész végig pont rá tippeltem, szerintem egy fokkal jobb lett volna ha ő lett volna, de ez a lezárás is tökéletes.
2017. június 30. 13:27
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4448 Csatolások: 137003 Azonosító: 155975 offline
|
Én nem örültem volna neki. Mondjuk neki is ki kellett volna találni valami indítékot és Marlene-t ismerve még kitalálta volna, hogy Archer ikre és bosszút akar állni miatta, szóval kb ugyanott lennénk
2017. június 30. 13:59
Wrent inkább A-nak tudtam volna elképzelni, mintsem A.D.-nek, szóval örülök, hogy végül nem ő lett a mostani gonosztevő.
2017. június 30. 17:47
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Ha Wren lett volna, abban nem lett volna semmi kiszámíthatatlan. Amúgy is mindenki gyanakodott rá. De azért örültem volna, ha többet szerepel...
2017. július 01. 15:06
Wrenre mindenki gondolt, ezért nem lett volna benne semmi meglepetés. Én amikor Melissát-vagyis a Monát, aki Melissa maszkot viselt-akkor is nagyot cslódtam(mert azt hittem ő A.D.), ugyanis az is egy elég alapvető tipp volt. Szerintem jól döntöttek Alex-el.
2017. július 01. 15:07
'a Monát', a nélkül
Bocs eredetileg mást akartam írni
2017. július 01. 15:16
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
Végü is ő köthető mind a 3 A-hoz
Mondát kezelte
Cece is közte volt valami egyesség és beengedte Monához a korházban több alkalommal
És persze segített Alexnek is hisz szerette.
Ha így nézzük ő volt mindvégig a háttérben
Mondát kezelte
Cece is közte volt valami egyesség és beengedte Monához a korházban több alkalommal
És persze segített Alexnek is hisz szerette.
Ha így nézzük ő volt mindvégig a háttérben
2017. július 01. 18:02
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Annyira látszott végig, hogy egy férfi van a kapucni mögött. Magas volt, férfias alkata volt, erre mikor leleplezték Cecet, akkor alacsony lett meg vékony...
2017. július 02. 11:43
én is gondoltam arra hogy Wren lesz A.D., ezért is kicsit meglepett hogy Alex lett
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: