Hát szerintem meg álomszép! Nicki sose tud félre nyúlni, ez a cipő is, valami állati eszméletlen, komolyan szereznem kell!!!
Jól is állna nekem, van is hozzá egy tök jó gatyóm
Nicki Minaj saját Air Jordan cipőt dobott piacra
2017. július 08. 20:58
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
2017. július 18. 09:45
Ez az oldal a sztárokról szóló oldalnak indult, de mára már egy divatról és megfizethetetlen árakról szóló oldal lett. Megfűszerezve pár db kurvával.
2017. július 25. 10:25
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Emberek, ez itt a divat, szépségápolás rovat. Nem vettétek észre?
Amúgy szerintem nagyon ronda, legalábbis nekem az ilyenekről mindig az olcsó kínai cuccok jutnak eszembe. Nem venném fel semmi pénzért. Én bakancsos vagyok
Amúgy szerintem nagyon ronda, legalábbis nekem az ilyenekről mindig az olcsó kínai cuccok jutnak eszembe. Nem venném fel semmi pénzért. Én bakancsos vagyok
2017. július 28. 08:47
|
|
Másvoltamúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.28. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 265695 offline
|
Pénzért sem venném fel, nen hogy még én fizessek érte.
Bár az igaz, hogy baromi jól kiegészíti azt, aki viseli, mondhatom. Összeillenek. Mindkettő rikító és ízléstelen.
Bár az igaz, hogy baromi jól kiegészíti azt, aki viseli, mondhatom. Összeillenek. Mindkettő rikító és ízléstelen.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: