Ugyan már elmúlt apák napja, az Odaát sztárja mégis úgy döntött, megfogalmaz egy levelet, ami reményei szerint egy nap majd sokat jelent gyerkőceinek, az ötéves Tomnak, a hároméves Shepnek és a három hónapos Odette-nek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Könnyfakasztó levelet írt gyermekeinek Jared Padalecki
2017. június 29. 10:32
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 29. 10:41
Istenem <3 Annyira szeretem Jared-et, és ez a levél....annyira gyönyörű. Egy nap tényleg sokat fog majd jelenteni a gyerekeinek. Ez annyira megható
Végre egy olyan cikk, ami nem arról szól, hogy valaki bepisilt vagy hogy valaki plasztikáztatott-e. Annyira szeretem az ilyen cikkeket, amikben tényleg az mutatkozik meg, ami szép egy emberben(kinézettől függetlenül). És ez a levél valami elképesztően szép.
2017. június 29. 10:52
|
|
viky_is_a_penguinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 260785 offline
|
Annyira imádom ezt az ember! Olyan kedves és jólelkű és annyira nagyszerű apa. Ez a levél, tényleg megható, és a gyerekeinek is nagyon sokat fog ez a levél jelenteni!! <3
2017. június 29. 12:08
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Imádom őket, a legszebb, legcsodálatosabb, legtisztább család akiket a médián keresztül ismerhetünk. Nagyon szerencsések a gyerekek hogy ilyen szüleik vannak.
Nem tudok betelni velük.
2017. június 29. 12:57
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Kennel az eredeti level boooven hosszabb, szerintem erdemes megnezni Gen blogjan
2017. június 29. 14:19
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Jared csodalatos ember és apuka. Örülök a cikknek mert jó tudi hogy vannak még olyan hírességek akik, ,,csupan" a tehetségükkel és a hatalams szívükkel tűnnek ki. Szerintem Jared egy igazi peldakép lehet nemtől függetlenül mindenkinek
2017. június 29. 18:25
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
A levél szívhez szóló és megható. Jared egy remek ember, csodálatos férj és édesapa. Nagyon kedvelem őt mint színészt és mint magánembert.
A gyerekek pedig gyönyörűek és nagyon aranyosak. Az utolsó kép mindig mosolyt csal az arcomra, akárhányszor látom.
A gyerekek pedig gyönyörűek és nagyon aranyosak. Az utolsó kép mindig mosolyt csal az arcomra, akárhányszor látom.
2017. június 29. 19:31
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Ez egy iszonyatosan szép és megható levél. Végre egy példamutató család! A képeken is látszik mennyire szeretik egymást! Majd ha a gyerekek iskolások lesznek elolvashatják ezt a gyönyörű levelet!
A fényképeken is nagyon édesek együtt!
A fényképeken is nagyon édesek együtt!
2017. június 29. 19:40
Ezt fantasztikus volt olvasni. :') Nagyon tetszik ennek az embernek a mentalitása és az élethez/emberekhez való hozzáállása. :3
2017. június 30. 19:01
|
|
Dragonfly197új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.12. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 257016 offline
|
Én elolvastam az egészet Gen blogján és igen, hazudnék, ha azt mondanám egy kicsit sem könnyeztem meg. Jared egy nagyszerű ember, nemcsak színészként szeretem, de, mint barátként, férjként és apaként is megállja a helyét. Tényleg egy csodálatos személy.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: