Harry Potter húsz évvel ezelőtt vette le lábáról a világot, majd nem sokkal a harmadik könyv megjelenése után a Warner Bros. le is csapott a történet megfilmesítési jogára, a főszerepet pedig az akkor még ismeretlen Daniel Radcliffe kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme a tesztfelvétel, ami után Daniel Radcliffe megkapta Harry Potter szerepét!
2017. június 28. 10:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 28. 11:44
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Már láttam ezt a videót....hát nagyon cuki
2017. június 28. 11:53
Egyem meg, akkor is milyen cuki volt. Nem értem miért lát ebben hibát, nagyon ügyesen adta elő a szerepét akkor is.
2017. június 29. 23:21
|
|
Prettylittle9876visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 249079 offline
|
milyen cuki
2017. június 30. 09:43
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Hát nem az, amire felkapod a fejed, hogy úristen de tehetséges xD viszont nagyon cuki, ez tény :3 És végülis jó választás volt (mondom ezt úgy, hogy egyébként a filmekben se dobtam hátast tőle)
2017. június 30. 22:04
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1474 Csatolások: 377 Azonosító: 233579 offline
|
Most mindenki cuki mukiza Potter karakterét de én azért meg néztem volna hogy pl Draco Malfoy alakító színészt Tom Feltont hogy történ nála a szerep válogatás. Állítólag Tom Felton kapta volna meg a Potter szerepét de aztán inkább a Draco Malfoy szerepét kapta meg.
2017. július 02. 14:54
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
istenem de aranyos
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: