Starity

Britney Spearst a playbackelésről kérdezték – Végre választ kaptunk!

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. június 29. 10:42 #21
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
♦Hát nem tudom... én ha elmennék a kedvenc énekesnőm koncertjére akkor inkább szeretném élőben hallani, mint táncolni látni... ha nem tudja a kettőt egyszerre csinálni akkor inkább ne táncoljon... bár vannak olyanok akiknek megy a kettő egyszerre pl Ariana Grande vagy Little Mix.
Nekik se megy, ezt elhiheted. Nézz meg egy Blackpink vagy BTS koncertfelvételt. Na ők tényleg táncolnak. Ari és az LM csak táncolgatnak. De nem táncolnak.^^
♦Ő elsősorban "énekes" (bár énekelni nem igazán tud)
Ezt az előbb említett sztárokra is ellehetne mondani. Attól, hogy te nem szereted még közel sem jelenti azt, hogy nem tud énekelni.
♦ne fogja már a táncra, hogy az túl fárasztó... ha fárasztó akkor csináljanak egyszerűbb koreográfiát vagy mittudomén de inkább énekeljen...
Remélem 36 évesen két gyerek után majd te is fitten fogsz táncolni és énekelni.

És kérlek titeket ne vegyétek már egy kalap alá Arina-t meg Britney-t. Közük nincsen egymáshoz.xd
2017. június 29. 12:53 #22
freedominyoureyes
freedominyoureyes
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 44
Csatolások: 0
Azonosító: 248543
Idézet (Joannexoxo @ 2017.06.28. 19:15)
Azért Britney a két órás showja alatt előad 20 számot,azt a húsz számot betanult lépésekkel az elejétől végéjig végigtáncolja a látványelemeket használva 35 évesen két gyerek után szerintem még ha keveset is énekel nem azért mert nem tud hanem mert a többi látványelemmel főleg a koreográfiákkal (amik amúgy profi szintű táncosok készitették) a lehetőlegélvezetesebb showt akarja adni, nem úgy mint más előadók akik tényleg végig éneklik de náluk az a nagy tánc az pár lépés ide oda meg egy kettő karlendités mint pl Ariana Grande. Azért ne próbáljuk már meg ezt a kis sztárocska Arianát, mivel Britney húsz éves karrierje alatt egy poplegenda lett, egy ikon aki csak a debütáló első albumát 12 millióan vették meg, mig Ariana aki ma menő 3 albumával sikerült 4 milliót eladni. Elég erős tulzás lenne. De a lényeg h büszke vagyok Britneyre és szerintem ha azt nézzük milyen sokat próbál, táncol és dolgozik el tudjuk engedni azt a kis playbacket.

Maximálisan egyet kell, hogy értsek. Tisztelem azt aki végig énekel egy show-t, de a látvány elemek fontos szegmensei egy előadásnak, a DW Tour és a Honeymoon Tour alatt is Ari csak 1-2 lépéseket tesz, hiába az a nagy színpad, meg a runway. Azokat használni is kellene, koreográfia szempontjából nagyon fontosak lennének. Minden tiszteletem az olyan előadóknak akik énekelnek és táncolnak egy időben, de aki azért nem akar megtanulni táncolni mert a hangja rovására megy az csak kifogásokat keres. Kövezzetek meg ha akartok, tényleg.. De aki valóban látványos showt kiván adni az megtanulja kontrollálni a tüdejét és a hangját. Innen látszik, hogy nagyon sok hiresség (TISZTELET A KIVÉTELNEK) életében nem látott énektanárt. Hiszen az ének-tánc egy időben tanulható.
Nem is értem Ari miért használ Background playbacket, hiszen abszolút nem táncol, vagy minek a runway...
Nagyon szeretem Arit, de mérlegeljünk mielőtt betámadunk valakit aki abszolút gyerekkora óta koncertezik, énekel és táncol.
2017. június 29. 17:01 #23
- törölt felhasználó -    
Igen, lehet hogy Ariana nem táncol annyit mint Britney, de még mindig jobb, mert így legalább tud énekelni... Britneynek is elég lenne csak pár lépés ha úgyis elfárad, és akkor tudna énekelni is... szidhatjátok Arianat vagy a Little mixet,mert ők nem táncolnak annyit, de az ő előadásuk nekem jobban tetszik. Én úgy vagyok vele, hogy ha már énekes akkor énekeljen, ne pedig táncoljon...
2017. június 29. 20:53 #24
- törölt felhasználó -    
Nem egy előadót ismerek, aki képes egy elég húzós koreó mellett végigénekelni a koncertjét, persze élőben ( példának szinte az összes kpop csapat és még néhányan)- ami nekem személy szerint fontos. Ha már ott vagyok, ne csak annyit lássak, mint amit felvételről is megtehetek.

Ettől függetlenül Britney neve mára egy fogalom, ő akkor is a pophercegnő marad. Becsülendő, hogy ennyi idősen is ilyen pörgős show-kat nyom le.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok