HQP Uploader
2008. július 12. 14:41
|
|
Paul van Dykvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.30. Hozzászólás: 479 Csatolások: 4708 Azonosító: 17012 offline
|
Én is csatlakoznék hogy a Foxi 3.0-s változatához is kompatibilis legyen.
Nagyon megköszöném aki megcsinálná ezt a ksi problémát.
Nagyon megköszöném aki megcsinálná ezt a ksi problémát.
2008. július 15. 11:03
|
balintFantasztikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 1402 Csatolások: 973 Azonosító: 7 offline
|
HQP Uploader v0.5.0
Újdonság:
- Auto-mód: ha ez ki van pipálva, akkor az elsõ és legutolsó file kiválasztása után a feltöltés automatikusan meg fog történni, nem kell 10 képenként újra kattintgatni
- FF3-ban is mûködik
A verzióban még lehetnek hibák, ha valaki furcsaságot észlel írja meg itt!
Mindenesetre már kaptam pozitív visszajelzéseket ezzel az új verzióval kapcsolatban és ezért gondoltam felteszem végre ide is.
(Az auto mód miatt ha több tabon is nyitva van a HQP-s feltöltésoldal, akkor összekeveredhet, ezért ajánlott mindig csak egyetlen példányban megnyitni a lecsót
)
LETÖLTÉS
Újdonság:
- Auto-mód: ha ez ki van pipálva, akkor az elsõ és legutolsó file kiválasztása után a feltöltés automatikusan meg fog történni, nem kell 10 képenként újra kattintgatni
- FF3-ban is mûködik
Mindenesetre már kaptam pozitív visszajelzéseket ezzel az új verzióval kapcsolatban és ezért gondoltam felteszem végre ide is.
(Az auto mód miatt ha több tabon is nyitva van a HQP-s feltöltésoldal, akkor összekeveredhet, ezért ajánlott mindig csak egyetlen példányban megnyitni a lecsót
LETÖLTÉS
1 felhasználónak tetszik:
Bernadett
2008. július 17. 22:33
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Idézet(balint @ 2008. July 15. - 11:03)
HQP Uploader v0.5.0
Újdonság:
- FF3-ban is mûködik
)
LETÖLTÉS
Újdonság:
- FF3-ban is mûködik
LETÖLTÉSFF 3.01 alatt nem megy
2008. július 18. 11:55
|
balintFantasztikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 1402 Csatolások: 973 Azonosító: 7 offline
|
Idézet(White Bull @ 2008. July 17. - 22:33)
FF 3.01 alatt nem megy 
Ennél konkrétabb már nehezen lehettél volna
Ha lesz gépem, javítani fogom, de idõpontot nem tudok ígérni
2008. augusztus 22. 03:55
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(balint @ 2008. July 15. - 11:03)
HQP Uploader v0.5.0
Újdonság:
Újdonság:
Nagyszerû, majd kipróbálom, köszi!
2008. augusztus 27. 10:45
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Idézet(balint @ 2008. July 18. - 11:55)
Ennél konkrétabb már nehezen lehettél volna
Igyekeztem!
Idézet(balint @ 2008. August 20. - 17:39)
2009. szeptember 02. 17:12
|
|
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline
|
másnak se mûködik, vagy csak én vagyok topa? :S
2009. szeptember 14. 19:42
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(bajer @ 2009. September 14. - 09:36)
Nekem sem mûködik valamiért, pedig most nagyon jól jönne... Pedig mindent úgy csináltam, ahogy joe_r írta az elõzõ oldalon. 
Akkor elmondom a trükköt, hogy miért nem mûködik...
... azért mert a a legutolsó verzió nem kompatibilis a Firefox mostani v3.5.3-as verziójával.
Majd csak akkor fog mûködni a progi, ha balint mester készít belõle egy újabb verziót.
2009. szeptember 17. 19:16
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Na szóval, balint mester küldött egy újabb verziót, elvileg ezzel mûködik a feltöltés, nálam legalábbis mindenképpen.
HQP Uploader v0.5.0a FF3
Ajánlott használati útmutató:
1; a régi uploader törlése
2; a Firefox újraindítása
3; az új uploader telepítése
4; a Firefox ismételt újraindítása
Így elméletileg minden hiba nélkül mûködik.
HQP Uploader v0.5.0a FF3
Ajánlott használati útmutató:
1; a régi uploader törlése
2; a Firefox újraindítása
3; az új uploader telepítése
4; a Firefox ismételt újraindítása
Így elméletileg minden hiba nélkül mûködik.
2009. szeptember 17. 20:02
|
|
kosTakosTa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.17. Hozzászólás: 2564 Csatolások: 10707 Azonosító: 34900 offline
|
a uplaeder kitûnõen mûködik de sajna ha be van kapcs akkor probléma lép fel a DownThemAll! kiegészítéssel
ami pont a éllékezõje a uploadernak
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.