Ez a topic nagyon elvolt tûnve a szemem elõl.
HQP Uploader
2008. február 13. 11:44
|
|
Paul van Dykvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.30. Hozzászólás: 479 Csatolások: 4708 Azonosító: 17012 offline
|
Na jól van án én meg itt egyesével kattintgatok.
2008. március 13. 14:07
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
ok, most asszem nem vágom, hogy mivan...
1. leszedtem a Firefox Setup 2.0.0.12 -t, telepítettem.
2. leszedtem a HQPUploader -t
3. Oszt most mivan?
Megnéztem itt, hogy mit kell csinálni a HQPU -rel, oszt ezt találom:
Hogyan kell elindítani?
Installálás után a böngészõt újra kell indítani. Ha ez megtörtént, a HQP Uploader a jobbklikk-menübõl érhetõ el.
ok, hogy kell installálni az uploadert, amikor nincs exe file... fogalmam sincs, hogy mit kell csináljam azokkal a HQPU fileokkal... Bemásoltam a firefox könyvtárába, mappák szerint.
Újraindítottam a böngészõt, oszt még mindig semmi...
vki magyarázza már el lécci
1. leszedtem a Firefox Setup 2.0.0.12 -t, telepítettem.
2. leszedtem a HQPUploader -t
3. Oszt most mivan?
Megnéztem itt, hogy mit kell csinálni a HQPU -rel, oszt ezt találom:
Hogyan kell elindítani?
Installálás után a böngészõt újra kell indítani. Ha ez megtörtént, a HQP Uploader a jobbklikk-menübõl érhetõ el.
ok, hogy kell installálni az uploadert, amikor nincs exe file... fogalmam sincs, hogy mit kell csináljam azokkal a HQPU fileokkal... Bemásoltam a firefox könyvtárába, mappák szerint.
Újraindítottam a böngészõt, oszt még mindig semmi...
vki magyarázza már el lécci
2008. március 13. 14:59
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(RuMsZeSz @ 2008. March 13. - 14:39)
Bezárod a FF-ot, majd a letöltött file-t bemásolod a FF extensions mappájába. Ezután újraindítod a böngészõdet és automatikusan elindul a plugin telepítése.
Esetleg megpróbálhatod úgy is, hogy azt mondod letöltés, és amikor megkérdezi, hogy mit szeretnél csinálni a file-al, akkor azt mondod, hogy Megnyitás -> Tallózás és itt a Firefox.exe-t adod meg. Így is mûködik a telepítés.
2008. március 13. 15:01
|
RuMsZeSz |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.07.22. Hozzászólás: 1669 Csatolások: 20827 Azonosító: 35303 offline
|
Idézet(joe_r @ 2008. March 13. - 14:59)
Esetleg megpróbálhatod úgy is, hogy azt mondod letöltés, és amikor megkérdezi, hogy mit szeretnél csinálni a file-al, akkor azt mondod, hogy Megnyitás -> Tallózás és itt a Firefox.exe-t adod meg. Így is mûködik a telepítés.
Ez is egy megoldás. Ráadásul egyszerûbb is.
2008. március 13. 15:20
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
semmi...
megnyitottam a chrome.manifest file -t firefoxxal, oszt ezt irja ki:
content hqpupload jar:chrome/hqpupload.jar!/content/
overlay chrome://browser/content/browser.xul chrome://hqpupload/content/overlay.xul
locale hqpupload en-US jar:chrome/hqpupload.jar!/locale/en-US/
skin hqpupload classic/1.0 jar:chrome/hqpupload.jar!/skin/
style chrome://global/content/customizeToolbar.xul chrome://hqpupload/skin/overlay.css
a másik file, a install.rdf is se mûxik firefoxal o.O
overlay chrome://browser/content/browser.xul chrome://hqpupload/content/overlay.xul
style chrome://global/content/customizeToolbar.xul chrome://hqpupload/skin/overlay.css
2008. március 13. 15:36
|
RuMsZeSz |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.07.22. Hozzászólás: 1669 Csatolások: 20827 Azonosító: 35303 offline
|
Idézet(Leo @ 2008. March 13. - 15:20)
semmi...
Kezdem azt hinni, hogy te valami egészen mást akarsz telepíteni.
HQP Uploader v0.4.1
LETÖLTÉS
2008. március 13. 15:58
|
|
Leo·٠•●•٠· |
|
Idézet(RuMsZeSz @ 2008. March 13. - 15:36)
Kezdem azt hinni, hogy te valami egészen mást akarsz telepíteni.
Szedd le ezt!
HQP Uploader v0.4.1
LETÖLTÉS
HQP Uploader v0.4.1
LETÖLTÉS...
persze h azt töltöttem le. semmi...
ezt nyitottam meg firefoxal:
file:///G:/Programs/hqpupload-0.4.1/install.rdf
semmi...
ja mellesleg a konkrét file amit letöltöttem, az meg WinRAR -al csomagoltam ki, s úgy volt bent 3 mappa 2 file asszem... s azok a file -ok semmire nem jó itt nálam... nem vágom.
2008. március 13. 16:24
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Leo, tegyük tisztába a dolgokat...
a *.xpi file-okat nem csomagoljuk ki semmivel, sehová, mivel az önmagában egy telepítõ.
Fogod magad, elolvasod, és értelmezed amit írok...
Tehát, letöltés, és amikor megkérdezi, hogy mit szeretnél csinálni a file-al, akkor azt mondod, hogy Megnyitás -> Tallózás és itt a Firefox.exe-t adod meg. Ekkor szépen elindít egy kis telepítõ ablakot, amiben szépen visszaszámol 5-tõl 0-ig, majd lesz belõle egy Install gomb. Arra szépen, és ügyesen rákattintasz, majd amikor azt mondja, hogy telepítés kész, akkor az összes Firefox ablakot bezárod, vagyis újraindítod a Firefox-ot...
a *.xpi file-okat nem csomagoljuk ki semmivel, sehová, mivel az önmagában egy telepítõ.
Tehát, letöltés, és amikor megkérdezi, hogy mit szeretnél csinálni a file-al, akkor azt mondod, hogy Megnyitás -> Tallózás és itt a Firefox.exe-t adod meg. Ekkor szépen elindít egy kis telepítõ ablakot, amiben szépen visszaszámol 5-tõl 0-ig, majd lesz belõle egy Install gomb. Arra szépen, és ügyesen rákattintasz, majd amikor azt mondja, hogy telepítés kész, akkor az összes Firefox ablakot bezárod, vagyis újraindítod a Firefox-ot...
2008. március 13. 17:58
|
|
Leo·٠•●•٠· |
|
Idézet(joe_r @ 2008. March 13. - 16:24)
Leo, tegyük tisztába a dolgokat...
na végre mûxik
na most már frankó
állat a cucc
2008. május 19. 10:31
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
Van 1 komoly kérdésem. Mivel a program hasznos, és jó, lesz Firefox 3 Beta 5-tel kompatibilis verzió? Mivel így most nem tudom használni.
2008. június 21. 16:28
|
|
Cira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1406 Csatolások: 4402 Azonosító: 27501 offline
|
Idézet(TYÜTYI2006 @ 2008. May 19. - 09:31)
Van 1 komoly kérdésem. Mivel a program hasznos, és jó, lesz Firefox 3 Beta 5-tel kompatibilis verzió? Mivel így most nem tudom használni.

Most nekem is ez a problémám.
Meg lehetne oldani hogy a 3-as Firefox alatt is fusson?
2008. június 21. 16:39
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
Idézet(Necros @ 2008. June 21. - 16:35)
Ez a Firefox 3 már a végleges verzió, ugye, nem béta? 
Most mér úgy tudom végleges 3-as a Firefox, de a program ezen se megy sajnos
2008. június 21. 16:40
|
|
Cira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1406 Csatolások: 4402 Azonosító: 27501 offline
|
Idézet(Necros @ 2008. June 21. - 15:35)
Ez a Firefox 3 már a végleges verzió, ugye, nem béta? 
Ez már végleges, de az Uploader nem müködik vele.
A kiegészítõknél kiírja mellé hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval.
2008. június 21. 16:46
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Ez jó hír, nem is tudtam, hogy már megvan a végleges.
Ahogy olvasom, még vannak gondok vele, egyelõre még maradok pár napot a jelenleginél (2.x legfrissebb verzió), aztán majd megnézem, addig csak javítják a fõ gondokat.
Hátha addigra lesz új verzió a HQP Uploaderbõl is.
Hátha addigra lesz új verzió a HQP Uploaderbõl is.
2008. június 21. 20:54
|
balintFantasztikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 1402 Csatolások: 973 Azonosító: 7 offline
|
Ha már ekkora érdeklõdés van az új FF iránt és a HQP Uploader-t is ennyire hiányoljátok belõle, felrakom már én is és majd megnézem, milyen kompatibilitási probléma lehet.
Amúgy is függõben van még egy frissítés hozzá - az autó-mód
Amúgy is függõben van még egy frissítés hozzá - az autó-mód
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: