Égő! Kelly Osbourne bepisilt
2017. június 27. 13:21
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Igen, elég szókimondó ez a nő, de ez tényleg nem az ő hibája. És természetesen felnőttel is előfordulhat ilyen, hiszen ha valaki pl. felfázik, vagy vizelettartási problémái vannak valamilyen oknál fogva, vagy bármi! Ezért nem kell elítélni senkit! Az tény, hogy elég érdekes, hogy megosztja a twitteren mindenki szemeláttára a dolgot, de ebben akkor is az volt a probléma, "hogy nincs wc-jük", ami elég érdekes...
2017. június 27. 15:06
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Na jól van... Előző hónapban történt, hogy egyszerre megittam a suliban utolsó óra előtt több mint egy liter vizet, de használható wc nem volt a közelben.
Nem fogom részletezni, de 20 perc múlva indult a buszom, azzal az út a településemig még 45 perc. A hideg rázott, ájulás szélén álltam és persze fáj is az, amikor nagyon el kellene menned a mellékhelyiségbe... De én nem pisiltem be, tudtam, hogy ilyet nem csinálunk. Hacsak nincsenek valami problémái (pl. felfázás), akkor nem hiszem, hogy nem bírt volna elsétálni valamilyen más üzlethez. Feltűnösködni akart, bosszút állni a személyzeten ÉS még ingyen italt is kap az üzlettől!? :'D Kíváncsi lennék, egy egyszerű ember mikor kapna ingyen italt bárhonnan is, ha kiírja Twitterre, mit csinált.
Mindegy, egészségére.
Azért a kávézó ugyanúgy érdekes... Megmagyaráznák, miért hagyták ki a mellékhelyiséget az üzletből? :\
Mindegy, egészségére.
Azért a kávézó ugyanúgy érdekes... Megmagyaráznák, miért hagyták ki a mellékhelyiséget az üzletből? :\
2017. június 27. 15:42
Kelly imád feltűnősködni, ezt tudjuk. Az viszont érthetetlen számomra, hogy egy kávézóban miért nincs toalett?
2017. június 27. 16:25
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
A clickbait cím ellenére 99%-ban biztos vagyok benne, hogy csak viccelt lol.
2017. július 01. 23:12
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
és miért kell szétkürtölni?
2017. július 03. 10:39
Nem értem, hogy miért érezte szükségét kiírni twitterre a történteket. DE! Azért egy kávézóban igazán lehetne mosdó..
2017. július 03. 22:16
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
most ebbe mi a nagyon halálos probléma? nagy lány már visszatudja tartani. Ezt minek kell kiírni a twitterre? kit érdekel? xDD
jó ég...
jó ég...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: