Britney Spears Los Angelesben vásárolgatott 12.22
2007. december 23. 21:43
Idézet(Kata159 @ 2007. December 22. - 23:50)
hát magához képest jól néz ki, de h szépen felöltözött sztem túlzás. semmi extra.
köszi
köszi
Neked muszáj az összes Britney-topikba beírnod, amikor nem is szereted????
Én se megyek Zac Efron topikokba hogy leszóljam, hanem megtartom a véleményemet és tiszteletben tartom másokét.
Le lehet kattanni Britneyrõl és Xtináról, folyton csak fikázod õket. Asszed te szebb vagy, vagy mi?
2007. december 25. 00:09
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet(Regina @ 2007. December 23. - 21:43)
Le lehet kattanni Britneyrõl és Xtináról, folyton csak fikázod õket. Asszed te szebb vagy, vagy mi?

1. nem utálom, mivel én is szoktam róla képeket tenni... 2. egyáltalán nem szidásnak szántam, nem tom miért kell így felkapni a vízet. de ha Téged ennyire zavar többet nem írok. 3. És ami meg Xtinát pláne nem szidtam soha, nem tom mirõl beszélsz...
És azért a szabad vélemény nyilvánítást még jogosnak érzem. Am se arról van szó, h ki a szebb, de ezek szerint ez nem vili.
2007. december 25. 09:05
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Idézet(Kata159 @ 2007. December 25. - 00:09)
1. nem utálom, mivel én is szoktam róla képeket tenni... 2. egyáltalán nem szidásnak szántam, nem tom miért kell így felkapni a vízet. de ha Téged ennyire zavar többet nem írok. 3. És ami meg Xtinát pláne nem szidtam soha, nem tom mirõl beszélsz... 
És azért a szabad vélemény nyilvánítást még jogosnak érzem. Am se arról van szó, h ki a szebb, de ezek szerint ez nem vili.
Azt is azért,mert éppen le akartad szólni!!!!!!!!!!!!!!
2007. december 25. 23:13
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Elnézést a közbepofázásért, de ez egy fórum, remélem véleményt nyilváníthatok.
Kata, itt azért szerintem van egy kis igazság... Minden Britney topicba beírsz valami leszólást, bírálod Brit ruházatát, frizuráját, õt magát. Én tudom, hogy szólásszabadság van, de a HQP szabályzata is világosan kimondja, hogy mellõzzük a hírességek szapulását, sértegetését, megszólását, hiszen az a többi rajongót sértheti, és mint látod, sérti is. Nem azt mondom, hogy nem írhatod le a véleményedet, de tedd ezt egy kicsit kevésbé sértõen.
Személy szerint Britney nekem sem a kedvencem, bár elismerem, régebben azért nagyon bírtam õt is, és a zenéjét is. De annak elenére, hogy ez már nem így van, igyekszem azért nem szidni õt, vagy kultúráltan elmondani, ha mondandóm van. Szóval adjuk meg a hírességeknek, és a rajongóknak is a tiszteletet! Köszi.
Kata, itt azért szerintem van egy kis igazság... Minden Britney topicba beírsz valami leszólást, bírálod Brit ruházatát, frizuráját, õt magát. Én tudom, hogy szólásszabadság van, de a HQP szabályzata is világosan kimondja, hogy mellõzzük a hírességek szapulását, sértegetését, megszólását, hiszen az a többi rajongót sértheti, és mint látod, sérti is. Nem azt mondom, hogy nem írhatod le a véleményedet, de tedd ezt egy kicsit kevésbé sértõen.
Személy szerint Britney nekem sem a kedvencem, bár elismerem, régebben azért nagyon bírtam õt is, és a zenéjét is. De annak elenére, hogy ez már nem így van, igyekszem azért nem szidni õt, vagy kultúráltan elmondani, ha mondandóm van. Szóval adjuk meg a hírességeknek, és a rajongóknak is a tiszteletet! Köszi.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: