Starity

Miley Cyrus úgy érzi, végre tisztelik

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. június 25. 07:56 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A 24 éves színész-énekesnő idestova 10 éve van jelen a köztudatban, és úgy érzi, most ért révbe.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. június 25. 09:23 #2
HRéka0000
HRéka0000

StátuszHRéka0000 még nem állította be a státuszát Nem a fenét! Itt van! --->Jól vagyok!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 562
Csatolások: 0
Azonosító: 217712
Lehet, hogy a fordítás miatt, de ennek kicsit olyan szaga volt, hogy "csak azért is tisztelni fognak" biggrin.gif Persze ez nem így van. Jó, ha valaki eléri a céljait.
2017. június 25. 09:45 #3
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Mit is kéne tisztelni? Hogy végre felöltözve is elő tud adni egy dalt a happyhippy rendezvényeken?
2017. június 25. 10:10 #4
bestdamnfan
bestdamnfan
visszatérő vendég

StátuszHonestly, I just need to be a little crazy
Hozzászólás: 350
Azonosító: 263801
Nem tudom miért tesz hirtelen úgy mindenki, mintha Miley sosem tett volna semmi undorító és idétlen dolgot. Ezeket nem lehet csak úgy elfelejteni, mégis hirtelen ő lett a zeneipar szende szűz előadója. Szeretem a zenéjét meg minden, de én nem tudok olyan dolgokat megbocsájtani neki, mint például amikor meztelenül koncertezett vagy füvet szívott egy díjátadó színpadán.
2017. június 25. 10:18 #5
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
_ToTo_ egyet értek teljesen biggrin.gif
2017. június 25. 10:26 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (bestdamnfan @ 2017.06.25. 10:10)
Nem tudom miért tesz hirtelen úgy mindenki, mintha Miley sosem tett volna semmi undorító és idétlen dolgot. Ezeket nem lehet csak úgy elfelejteni, mégis hirtelen ő lett a zeneipar szende szűz előadója. Szeretem a zenéjét meg minden, de én nem tudok olyan dolgokat megbocsájtani neki, mint például amikor meztelenül koncertezett vagy füvet szívott egy díjátadó színpadán.

Ezzel teljes mértékben egyetértek egy valamit leszámítva. Nem hiszem, hogy úgy tekintenek rá, mint a zeneipar szende szűz előadója. Közösségi oldalakon nagyon sok ember azért került közel Miley-hoz újra, mert úgy érzik, hogy visszatalált régi önmagához. Ettől függetlenül persze rengeteg hülyeséget csinált és volt, hogy csak a botrányairól lehetett hallani meg olvasni. Lehet, hogyha az elejétől fogva így csinálta volna, akkor nem most érezné azt, hogy tisztelik. Én mindenesetre örülök Miley-nak, mert úgy érzem, hogy stabilan áll a földön és boldog, a gyerekkori kedvencemnek és példaképemnek pedig csak örülök.
2017. június 25. 10:43 #7
- törölt felhasználó -    
Egyetértek az Amalie-vel teljes mértékben smileeee.gif Számból vetted ki a szót, szinte ugyanezt akartam írni :'D
2017. június 25. 10:43 #8
Dorinadd
Dorinadd
Always

StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
Hozzászólás: 1937
Azonosító: 259598
Én mostmár tényleg tisztelem őt, hisz megváltozott a jó irányba.
2017. június 25. 13:02 #9
Baarby105
Baarby105
új tag

StátuszA legkomolyabb helyzetekben is helye lehet a nevetésnek .-(Alan Rickman)
Hozzászólás: 77
Azonosító: 144364
Idézet (bestdamnfan @ 2017.06.25. 10:10)

Nem értek Veled egyet. Oké hogy csinàlt butasàgokat, de akkor vegyük példaként Johnny Deppet vagy Robert Downey Jr. ők szintén fiatalkorukban drogoztak, ittak.. Johnny szétvert egy szàllodai szobàt, le is volt tartóztatva..akkor nekik sem bocsàtott meg még senki? Szerintem igen...az a múlt..az ember vàltozik. Fiatalon és gazdagon követnek el hibàt. Semmi sem csak fekete vagy csak fehér. Nagyon szerencsés, akire azt mondhatjuk hogy semmi hibàt nem vétett. Nem tartozik a kedvenceim közé Miley, de szerintem attól függetlenül nagyon tehetséges, ezt nem is lehet vitatni. Ha pedig vàltozni akar és azt szeretné ha tisztelnék, én nem àllok az útjàba.
2017. június 25. 17:49 #10
fuckingprincess
fuckingprincess
visszatérő vendég
Hozzászólás: 487
Csatolások: 13
Azonosító: 263883
Tisztelem és felnézek rá amiért felállt a földről és a jó útra tévedt ❤
2017. június 25. 22:28 #11
- törölt felhasználó -    
Mert nem vetkőzik mesztelenre minden fellépésén.
2017. június 26. 09:41 #12
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2233
Azonosító: 201674
Visszatalált önmagához de nem mindegy miért, ő azért tette mert vissza akarta kapni Liam-et szerintem ez nem jó így ha valaki meg akar változni az ne másért tegye hanem saját magáért mert belátja rossz útra tévedt és nem jöhet ki jól a dologból vagy talpra áll vagy még mélyebbre süllyed, ne azért változtasson mert a pasijának akar megfelelni. Ha csak miatta teszi de legbelül még nem állt készen rá nem fog sokáig tartani ez az állapot
2017. június 26. 10:51 #13
blackdahlia
blackdahlia
új tag
Hozzászólás: 68
Azonosító: 259514
rosa82 Köszönöm szépen! smileeee.gif Végre valaki aki látja a fától az erdőt! Sztem ez már valamelyeset egy kis "függőség" is Liam iránt amit én nem tartok normális dolognak. Bár gondolom ez a füvezésről leszokás meg a jó kislány imidzs meg az új lemez miatt történt mert hát vhogy reklámozni kell hogy vegyék. Plusz nem tudok egy olyan embert tisztelni aki bort iszik és vizet prédikál hiszen váltig állítja hogy azért nem lép többet a vörös szönyegre mert a világ fele éhezik, mégis magángéppel repteti a fenekét mindenhova, plusz azért a teljesen vegán életmód sem egy olcsó mulatság.Tudom jótékonykodik meg minden de azért valljuk be nekik ugymond ez a "munkájuk". Mondjuk ha egy kicsit gonosz akarok lenni jobb is hogy nem lép a vörös szönyegre mert az izlése egyszerűen borzalmas pedig ha egy kicsit odafigyelne nagyon csinos lehetne. De gondolom a sok szabály mellett (ami ahhoz kell hogy Liam vele legyen) ő most csak úgy tud kitörni egy kicsit hogy pocsékul öltözik.
2017. június 26. 12:08 #14
xx_kyla_xx
xx_kyla_xx
visszatérő vendég

Státusz"You can't bribe the door on your way to the sky You look pretty good down here"
Hozzászólás: 110
Csatolások: 1
Azonosító: 265070
Örülök, hogy valamennyire visszatalált a jó útra, de eleve le se kellett volna térnie róla. Oké, rendben mindenkinek van egy ilyen időszaka, de akkor se úgy kéne csinálni ahogy ő tette.
2017. június 26. 22:44 #15
Kittyblack1
Kittyblack1
visszatérő vendég

Státuszaz éjjel soha nem érhet véget varázsolj nekünk valami szépet
Hozzászólás: 134
Azonosító: 243209
Teljesen abszurd ez a nő. Ha Liam nincs, hogy "pórázon" tartsa akkor meg csak a botrányait lehet hallani. Undorító az egész Hollywood-i mocsok.
Egy elkényeztet liba aki addig hisztizett, míg nem kapta amit akart. Nevetséges! Ezek után meg hippie lett és most imádni kell mert nagyon szerelmes és cuki...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok