A 24 éves színész-énekesnő idestova 10 éve van jelen a köztudatban, és úgy érzi, most ért révbe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus úgy érzi, végre tisztelik
2017. június 25. 07:56
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 25. 10:10
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Nem tudom miért tesz hirtelen úgy mindenki, mintha Miley sosem tett volna semmi undorító és idétlen dolgot. Ezeket nem lehet csak úgy elfelejteni, mégis hirtelen ő lett a zeneipar szende szűz előadója. Szeretem a zenéjét meg minden, de én nem tudok olyan dolgokat megbocsájtani neki, mint például amikor meztelenül koncertezett vagy füvet szívott egy díjátadó színpadán.
2017. június 25. 10:26
Idézet (bestdamnfan @ 2017.06.25. 10:10)
Nem tudom miért tesz hirtelen úgy mindenki, mintha Miley sosem tett volna semmi undorító és idétlen dolgot. Ezeket nem lehet csak úgy elfelejteni, mégis hirtelen ő lett a zeneipar szende szűz előadója. Szeretem a zenéjét meg minden, de én nem tudok olyan dolgokat megbocsájtani neki, mint például amikor meztelenül koncertezett vagy füvet szívott egy díjátadó színpadán.
Ezzel teljes mértékben egyetértek egy valamit leszámítva. Nem hiszem, hogy úgy tekintenek rá, mint a zeneipar szende szűz előadója. Közösségi oldalakon nagyon sok ember azért került közel Miley-hoz újra, mert úgy érzik, hogy visszatalált régi önmagához. Ettől függetlenül persze rengeteg hülyeséget csinált és volt, hogy csak a botrányairól lehetett hallani meg olvasni. Lehet, hogyha az elejétől fogva így csinálta volna, akkor nem most érezné azt, hogy tisztelik. Én mindenesetre örülök Miley-nak, mert úgy érzem, hogy stabilan áll a földön és boldog, a gyerekkori kedvencemnek és példaképemnek pedig csak örülök.
2017. június 25. 10:43
Egyetértek az Amalie-vel teljes mértékben
Számból vetted ki a szót, szinte ugyanezt akartam írni :'D
2017. június 25. 13:02
|
|
Baarby105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 144364 offline
|
Idézet (bestdamnfan @ 2017.06.25. 10:10)
Nem értek Veled egyet. Oké hogy csinàlt butasàgokat, de akkor vegyük példaként Johnny Deppet vagy Robert Downey Jr. ők szintén fiatalkorukban drogoztak, ittak.. Johnny szétvert egy szàllodai szobàt, le is volt tartóztatva..akkor nekik sem bocsàtott meg még senki? Szerintem igen...az a múlt..az ember vàltozik. Fiatalon és gazdagon követnek el hibàt. Semmi sem csak fekete vagy csak fehér. Nagyon szerencsés, akire azt mondhatjuk hogy semmi hibàt nem vétett. Nem tartozik a kedvenceim közé Miley, de szerintem attól függetlenül nagyon tehetséges, ezt nem is lehet vitatni. Ha pedig vàltozni akar és azt szeretné ha tisztelnék, én nem àllok az útjàba.
2017. június 25. 17:49
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Tisztelem és felnézek rá amiért felállt a földről és a jó útra tévedt ❤
2017. június 26. 09:41
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Visszatalált önmagához de nem mindegy miért, ő azért tette mert vissza akarta kapni Liam-et szerintem ez nem jó így ha valaki meg akar változni az ne másért tegye hanem saját magáért mert belátja rossz útra tévedt és nem jöhet ki jól a dologból vagy talpra áll vagy még mélyebbre süllyed, ne azért változtasson mert a pasijának akar megfelelni. Ha csak miatta teszi de legbelül még nem állt készen rá nem fog sokáig tartani ez az állapot
2017. június 26. 10:51
|
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline
|
rosa82 Köszönöm szépen!
Végre valaki aki látja a fától az erdőt! Sztem ez már valamelyeset egy kis "függőség" is Liam iránt amit én nem tartok normális dolognak. Bár gondolom ez a füvezésről leszokás meg a jó kislány imidzs meg az új lemez miatt történt mert hát vhogy reklámozni kell hogy vegyék. Plusz nem tudok egy olyan embert tisztelni aki bort iszik és vizet prédikál hiszen váltig állítja hogy azért nem lép többet a vörös szönyegre mert a világ fele éhezik, mégis magángéppel repteti a fenekét mindenhova, plusz azért a teljesen vegán életmód sem egy olcsó mulatság.Tudom jótékonykodik meg minden de azért valljuk be nekik ugymond ez a "munkájuk". Mondjuk ha egy kicsit gonosz akarok lenni jobb is hogy nem lép a vörös szönyegre mert az izlése egyszerűen borzalmas pedig ha egy kicsit odafigyelne nagyon csinos lehetne. De gondolom a sok szabály mellett (ami ahhoz kell hogy Liam vele legyen) ő most csak úgy tud kitörni egy kicsit hogy pocsékul öltözik.
2017. június 26. 12:08
|
|
xx_kyla_xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 110 Csatolások: 1 Azonosító: 265070 offline
|
Örülök, hogy valamennyire visszatalált a jó útra, de eleve le se kellett volna térnie róla. Oké, rendben mindenkinek van egy ilyen időszaka, de akkor se úgy kéne csinálni ahogy ő tette.
2017. június 26. 22:44
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
Teljesen abszurd ez a nő. Ha Liam nincs, hogy "pórázon" tartsa akkor meg csak a botrányait lehet hallani. Undorító az egész Hollywood-i mocsok.
Egy elkényeztet liba aki addig hisztizett, míg nem kapta amit akart. Nevetséges! Ezek után meg hippie lett és most imádni kell mert nagyon szerelmes és cuki...
Egy elkényeztet liba aki addig hisztizett, míg nem kapta amit akart. Nevetséges! Ezek után meg hippie lett és most imádni kell mert nagyon szerelmes és cuki...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: