Íme 10 kényelmetlen jele az önállóságnak és annak, hogy kezdesz azzá a személlyé formálódni, aki igazán vagy.
A teljes cikkhez kattints ide!
10 kényelmetlen jele annak, hogy kezdesz a magad ura lenni
2017. június 25. 09:06
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Ha ezek a jelek azt jelentik, hogy önálló vagyok, inkább maradok gügyögő csecsemő, de nem akarom, hogy unalmas, rutinos és színtelen életem legyen a nyugdíjamig, azután a halálomig. Rossz belegondolni.
2017. június 25. 09:44
Ezek rám speciel nagyon igazak. Ez jót jelent. Ugye?
2017. június 25. 10:20
|
|
Gingerinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 261537 offline
|
Wow... Teljesen lerombolta a világnézetem. Na jó, nem teljesen, de... ha a magam ura vagyok, az egyet jelent az elszigetelődéssel, avval, hogy nem vagyok kibékülve magammal, unalmas az életem, és hiányzik a gyerekkorom, mert most "olyan-nagyon-elfoglalt-ember-vagyok-és-hű-de-szívás-a-felnőtt-válás". Bocs, de nem. Szerintem pont a pozitivitás, önmagad elfoglalása a fontos, hogyha önálló szeretnél lenni, vagy önnálló vagy. A rendszerezettség, a szokások új kialakulása ezáltal... és igen, tudod, milyen szomorúnak lenni, de megbirkózol vele. Az egyetlen pont igaz ebből, az, hogy jobban megválogatod a barátaidat. A pozitív, téged többé tevő emberekkel veszed körbe magad, akkor tényleg fejlődsz.
Ha valaki úgy érzi, ezek mégis igazak rá, nem szeretném megbántani, személyes vélemény
Mindenkinek szép napot!
Ha valaki úgy érzi, ezek mégis igazak rá, nem szeretném megbántani, személyes vélemény
2017. június 25. 10:45
hehh, én nem bántam meg semmit, amit a múltban tettem, ugyanis azok a ""hibák"" is segítettek azzá válni, aki most vagyok.
a cikk többi pontja igaz rám, éljen!
a cikk többi pontja igaz rám, éljen!
2017. június 25. 17:10
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
hát a nagy része igaz rám. mondjuk én képtelen vagyok magamra felnőttként tekinteni, hiába vagyok egészen eltávolodva, külön a szüleimtől/szülőmtől. de ez az egész nem ennyire szürke és fekete fehér és nem feltétlenül stresszes folyamat, inkább személye válogatja.
két osztálytársam is állami gondozott volt, az egyikük egész kicsi kora óta, így nyilván hamarabb megtanulták, milyen biztos, családi háttér nélkül felcseperedni. az egyikük valóban elég magának való és hűvös ember, még a srác nagyon kedves és gyermeteg lélek, nem mindenki egyforma ^^"
egy-két pont viszont el van túlozva. kétlem, hogy egy fiatal éveiben járó embernek olyan sok és hatalmas hibái lennének a múltban, hogy tanuljon belőlük és megbánja őket. és lássuk be, szerintem a többséget olyan hatalmas, eget rengető bántódás sem érhette (én a szerelmi csalódásokat nem tekintem annak
)
két osztálytársam is állami gondozott volt, az egyikük egész kicsi kora óta, így nyilván hamarabb megtanulták, milyen biztos, családi háttér nélkül felcseperedni. az egyikük valóban elég magának való és hűvös ember, még a srác nagyon kedves és gyermeteg lélek, nem mindenki egyforma ^^"
egy-két pont viszont el van túlozva. kétlem, hogy egy fiatal éveiben járó embernek olyan sok és hatalmas hibái lennének a múltban, hogy tanuljon belőlük és megbánja őket. és lássuk be, szerintem a többséget olyan hatalmas, eget rengető bántódás sem érhette (én a szerelmi csalódásokat nem tekintem annak
2017. június 25. 19:23
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Két éve élek egyedül, mégse igaz rám a 2, 5, 6, 8, 9. És emlékszek, hogy amíg anyumékkal éltem akkor sem voltak igazak rám. A többi viszont nagyon is igaz
2017. június 25. 19:25
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
És a 10. se igaz rám xD szóval 10-ből 4 igaz csak, pedig évek óta nem otthon élek, hmm érdekes
2017. június 26. 11:32
Ez annak a jele, hogy az ember felnőtt. Ezen minden 20 éves átesik. Van aki egész életében így él.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: