Starity

Tényleg itt a vég? Kiakadtak a rajongók Louis Tomlinsonra, aki Bebe Rexhával tér vissza

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. június 26. 04:54 #21
katherine0813
katherine0813
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 597
Csatolások: 0
Azonosító: 250792
Szabe: azért elég fura hasonlatot hoztál fel. Szerintem totál nem vág ide. A dinoszauruszok 65 millió éve kihaltak, a One Direction pedig hivatalosan bejelentve szünetet tart. Igen, lehet, hogy ennek a szünetnek nem lesz vége, de amíg ezt ők be nem jelentik, addig egy nyamvadt szava nem lehet senkinek. És az igaz rajongók az után a bizonyos bejelentés után is reménykedni fognak. Csak mert Harry, Louis, Liam, Niall és még Zayn sem halt ki 65 millió éve, hanem élnek, lélegeznek, és ha együtt akarnak énekelni, akkor bármikor megtehetik. Csakhogy ez a paleontológusokról és az imádott dínóikról nem mondható el
2017. június 26. 05:34 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (katherine0813 @ 2017.06.26. 04:54)
Szabe: azért elég fura hasonlatot hoztál fel. Szerintem totál nem vág ide. A dinoszauruszok 65 millió éve kihaltak, a One Direction pedig hivatalosan bejelentve szünetet tart. Igen, lehet, hogy ennek a szünetnek nem lesz vége, de amíg ezt ők be nem jelentik, addig egy nyamvadt szava nem lehet senkinek. És az igaz rajongók az után a bizonyos bejelentés után is reménykedni fognak. Csak mert Harry, Louis, Liam, Niall és még Zayn sem halt ki 65 millió éve, hanem élnek, lélegeznek, és ha együtt akarnak énekelni, akkor bármikor megtehetik. Csakhogy ez a paleontológusokról és az imádott dínóikról nem mondható el

Hű, nem tudom, hány éves vagy, de ez az igazi rajongós duma nagyon vicces. Képzeld, mikor kijött a Made In The A.M., még én is az voltam. Csak aztán, ahogy telt a szünet és láttam, ki mit csinál, mit nyilatkozik, rájöttem, hogy mennyire nem volt minden felhőtlen. Abba véletlen se gondolsz bele, hogy egyiküknek sem érdeke azt mondani, itt a vége? Pontosan az olyan "igazi rajongókból" van a bevétel, mint amilyen te vagy. Ha valaki most azt mondja, bocsi, de nem állunk össze megint, a sok ember elpártol tőlük. Ráadásul szerintem erről egyáltalán nem csak ők döntenek, hanem a mindenféle főmufti, aki felettük áll. Át kellene látni a rózsaszín ködön... Az, hogy erről semmit nem mondanak, pont, hogy nem jelent jót, ha pedig nem érezted a szarkazmust a kommentemből, azzal nem tudok mit kezdeni. Remélhetőleg amúgy majd te is máshogy látod a dolgokat érettebb fejjel (csak sejtem, hogy 18 alatt lehetsz), és rájössz, hogy mindennek oka van, csak el kell rajta gondolkodni. Azt nem zárom ki amúgy, hogy egyszer, valamikor, valami apropóból elénekelnek pár számot. De új albumban, turnéban szerintem kár reménykedni. És az előbb felsorolt példa nem is tekinthető igazi visszatérésnek, amiről annak idején volt szó.
Btw, nem tudom, mennyire néznéd szívesen, ahogy általad imádott emberek igyekeznek lejáratni a másikat (Louis és Liam Harry ellen), alkalom adtán meg megpróbálnak jópofiskodni. Szerintem nekik is van annyi eszük, hogy a saját érdekükben sem vállalják be ezt megint.
2017. június 26. 13:22 #23
katherine0813
katherine0813
Hozzászólás: 597
Azonosító: 250792
Szabe: a korom nagyon nem tartozik ide, személyeskedni nem kell, de eléggé el vagy tévedve azt illetően, hány éves vagyok. Mert 20-30 éves fejjel nem rajonghatok valami iránt, csak 15 évesen? Hát had szeressem már azt, amit akarok, légyszíves. Remélem megengeded ezt azért nekem. Hihetetlen. Most neked miért fáj az, ha vannak olyanok, akik másképp gondolkodnak, mint te? Miért zavar, hogy szeretem a 1D-t és szeretném őket újra együtt látni, mert hiányoznak? Neked ezzel ártok? Nem. Egyébként belőlem aztán nincs bevétel biggrin.gif egy koncerten sem voltam, mert nem volt rá pénzem, ahogy egyedül a Midnight Memories album van meg nekem, amit anyukámtól kaptam szülinapomra. És tudod miért nincs pénzem a koncertre? Mert ott a rezsi meg a többi számla/kiadás. Úgy nem lehetek a rajongójuk, hogy nem költök pénzt? A szeretetet pénzben mérik? Azért rajongok, akiért csak akarok, így felesleges "átlátni a rózsaszín ködön". Ártok bárkinek is ezzel? Nem
2017. június 26. 13:44 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (katherine0813 @ 2017.06.26. 13:22)
Szabe: a korom nagyon nem tartozik ide, személyeskedni nem kell, de eléggé el vagy tévedve azt illetően, hány éves vagyok. Mert 20-30 éves fejjel nem rajonghatok valami iránt, csak 15 évesen? Hát had szeressem már azt, amit akarok, légyszíves. Remélem megengeded ezt azért nekem. Hihetetlen. Most neked miért fáj az, ha vannak olyanok, akik másképp gondolkodnak, mint te? Miért zavar, hogy szeretem a 1D-t és szeretném őket újra együtt látni, mert hiányoznak? Neked ezzel ártok? Nem. Egyébként belőlem aztán nincs bevétel biggrin.gif egy koncerten sem voltam, mert nem volt rá pénzem, ahogy egyedül a Midnight Memories album van meg nekem, amit anyukámtól kaptam szülinapomra. És tudod miért nincs pénzem a koncertre? Mert ott a rezsi meg a többi számla/kiadás. Úgy nem lehetek a rajongójuk, hogy nem költök pénzt? A szeretetet pénzben mérik? Azért rajongok, akiért csak akarok, így felesleges "átlátni a rózsaszín ködön". Ártok bárkinek is ezzel? Nem

Csak leírtam a véleményem és az álláspontom ugyanúgy, mint te, érvekkel alátámasztva. Te már nem arra reflektáltál, amit én írtam, hanem bekavartál tök más dolgokat, személy szerint engem nem érdekel, hogy mennyit költesz és mire, és azt sem mondtam, hogy nem rajonghatsz. smileeee.gif Csak érvekkel cáfoltam azt, amit írtál.
2017. június 26. 17:34 #25
LordHuron
LordHuron
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 265011
Gyerekek, oneD már nem lesz. Ezt muszáj lesz elfogadnotok. Ők mostmár így boldogok.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok