Bebe Rexha énekesnővel működött közre ezúttal Louis, erről pedig Twitterén számolt be.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tényleg itt a vég? Kiakadtak a rajongók Louis Tomlinsonra, aki Bebe Rexhával tér vissza
2017. június 25. 08:35
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Még vannak azért akik elhiszik, hogy "szünet" van. Mikor bejelentették a dolgot akkor már tudni lehetett, hogy ez lesz. Talán 10, 20 év múlva összeállnak megint mint a Take That vagy más fiúbandák. Persze ez attól függ szólóban mennyire lesznek sikeresek. (Harryről már most cikkezett a Billboard, hogy esélyes a 2018-as Grammy jelölése)
2017. június 25. 09:17
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Nekem már az első cikkeknél leesett, hogy soha többet nem állnak össze, de ezek szerint van még aki reménykedik. Azért kíváncsi vagyok mikor fogják fel, hogy ők már nem fognak összeállni (legalábbis minden erre utal)
2017. június 25. 09:22
És akkor most álljunk meg egy pillanatra és képzeljük el annak a svéd csajnak a fejét, aki 2 éve elárverezte a szüzességét csak azért, hogy egy évig együtt turnézzon a fiúkkal.
2017. június 25. 10:03
Mikor megtudtam, hogy szünetet tartanak már tudtam, hogy többet nem térnek vissza. Nagyon sajnálom, mert a kedvenc "nem koreai" csapatom volt már évek óta.
Annak örülök, hogy összeáll Bebével, nagyszerű énekesnő és együtt nagyon jó párost fognak alkotni úgy érzem. ^^
Annak örülök, hogy összeáll Bebével, nagyszerű énekesnő és együtt nagyon jó párost fognak alkotni úgy érzem. ^^
2017. június 25. 10:22
én nagyon örülök hogy Louis Bebe-vel duettezik, mindkettőjüket szeretem^^
2017. június 25. 11:02
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
De amúgy, már előttem is írták, hogy mikor már szétmentek, tudni lehetett, hogy egyhamar nem fognak újra One Directionként zenélni, amit meg is értek. Mindegyik fiúcska egytől egyig jobb szólóban, és a bandában pedig néha ez, néha az van elnyomva, és megértem, amiért nem állnak mostanában össze. Szóval, ezt a cikket nem úgy kéne venni, hogy egész az ő hibája (teszem hozzá, úgy van beállítva Louis, mintha ő lenne a fő hibás, csak mert duettezik Bebevel), mert rohadtul nem.
2017. június 25. 12:14
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
Hát én a magam részéről,bár nagyon szerettem a banda számait,mai napig szívesen hallgatom őket,most még egyáltalán nem örülnék annak,ha újra összeállnának. Nagyon izgalmas látni,hogy hogyan teljesítenek szólóban és látni az újabb és újabb projektjeiket.
2017. június 25. 12:25
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Bebet nagyon imádom! Igazából, nekem teljesen tökmindegy, hogy One Directionbe énekel, vagy Lousként csak önmagába, mindenhogyan kedvelem a hangját
2017. június 25. 12:53
Én sajnálnám,nekem igazából jobban tetszett a közös munkájuk,bár igaz,hogy Harry számait szerettem,de hiányzik az 1D.
!
2017. június 25. 14:19
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
A világ legnagyobb fiú bandája a The Beatles volt, de mindegy...
2017. június 25. 15:17
Szánalmas, hogy azért haragszanak manapság valakire, mert képes létezni egy hülye (már bocsánat a normális rajongóktól) fiúbanda nélkül.
2017. június 25. 19:01
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Azokhoz írom most ezt, akik azt írták, hogy nem értik hogyan reménykedhet még bárki is abban, hogy újra összejön a csapat: ha valamit nagyon szeretsz, akkor nem akarod elfogadni/elhinni, hogy az a valami szétmegy. Egy igaz rajongó örökké reménykedni fog abban, hogy ennek a "szünetnek" egyszer vége lesz. Biztos vagyok benne, hogy nektek is van olyan dolog, amit nagyon szerettek és ha az a valami "szétszakad", akkor reménykedtek abban, hogy "újraegyesül" (tudom, hülye fogalmazásmód, de szerintem mindenkinek lejön a mondandóm). Éppen ezért nem kell bunkózni és cseszegetni a 1D rajongóit, hogy "ti hülyék, még mindig azt hiszitek, hogy ezek újra egy banda lesznek?", mert igen. Még mindig azt hisszük és hinni is fogjuk, még az után is, hogy ők jelentik be, hogy végleg szétmennek
2017. június 25. 21:07
|
|
Rozikaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.24. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 250940 offline
|
katherine0813 köszönöm,hogy leírtad a commented. Nem tudtam volna megfogalmazni, hogy mit gondolok, de te tökéletesen leírtad. Directioner szív, Directioner lélek, Directioner leszek amíg csak élek! #Directioner
2017. június 25. 21:51
Idézet (katherine0813 @ 2017.06.25. 19:01)
Azokhoz írom most ezt, akik azt írták, hogy nem értik hogyan reménykedhet még bárki is abban, hogy újra összejön a csapat: ha valamit nagyon szeretsz, akkor nem akarod elfogadni/elhinni, hogy az a valami szétmegy. Egy igaz rajongó örökké reménykedni fog abban, hogy ennek a "szünetnek" egyszer vége lesz. Biztos vagyok benne, hogy nektek is van olyan dolog, amit nagyon szerettek és ha az a valami "szétszakad", akkor reménykedtek abban, hogy "újraegyesül" (tudom, hülye fogalmazásmód, de szerintem mindenkinek lejön a mondandóm). Éppen ezért nem kell bunkózni és cseszegetni a 1D rajongóit, hogy "ti hülyék, még mindig azt hiszitek, hogy ezek újra egy banda lesznek?", mert igen. Még mindig azt hisszük és hinni is fogjuk, még az után is, hogy ők jelentik be, hogy végleg szétmennek
Ehhez a rajongós témához csak annyit, hogy a paleontológusok is imádják a dínókat, mégis elfogadják, hogy kihaltak. Ez ilyen. Attól, mert görcsösen akarod, hogy visszajöjjenek és úgy tegyenek, mintha minden rendben lenne, még koránt sem biztos, hogy megtörténik. Ilyen az élet
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.