Durva vádakkal illették Kris Jennert
2017. június 24. 19:57
Láttam olyan 50-60 feletti nőt, aki fiatal kora óta a sport és fitness miatt hasonló testet "varázsolt" magának, szóval azért vannak emberek akiknél ez valóra váltható... De azért ez... *nevet* Legalább rendesen meg lenne csinálva, basszus. A karja alatt és felett is tisztán látni az elmosódást és a bútorok nem bútorszerű formáját... Bár nem kedvelem őket, de kíváncsi vagyok hogy valójában Kris mennyire plasztikáztatott, mert ahhoz képest tényleg jól néz ki ennyi gyerek után.
2017. június 24. 21:33
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
A képet elnézve okkal támadták azokkal a vádakkal...
Komolyan, már direkt halmozzák a marhaságokat, nehogy az emberek egy pillanatra sem rájuk figyeljenek -és eléggé hatásos, azt kell mondanom, mert mindenki róluk beszél. Valamit nagyon tudhatnak.
Komolyan, már direkt halmozzák a marhaságokat, nehogy az emberek egy pillanatra sem rájuk figyeljenek -és eléggé hatásos, azt kell mondanom, mert mindenki róluk beszél. Valamit nagyon tudhatnak.
2017. június 24. 21:54
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
szerintem nagyon szép alakja van, és ő is bevallotta korábban, hogy feküdt már sebészkés alatt, de emellett a sport is kell egy ilyen alakhoz, tehát sztem sebészek-kris 50-50
2017. június 24. 23:15
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Szerintem nagyon szép testalkata van a korához képest. Már ő is bevallotta, hogy kések alá feküdt, de emberek. Legalább felvállalta, amit azért sok híresség nem mer felvállalni, szóval szerintem semmi ps nincsen ebbe a képbe, és büszke lehet az alakjára!
2017. június 25. 07:11
Eléggé igénytelenül van szerkesztve, elég a karjára ránézni...
2017. június 25. 13:46
Bírom Krist, de ezen fotón látszik, hogy rendesen belenyúltak photoshoppal..
2017. július 30. 19:49
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Tipikus reklámozó fótó, amiért ez a teamárka százezreket fizetett. Szerintem keveseknek néz ki egy kiadós edzés után így a sminkje és a haja.
A képen meg egyértelműen látszik, hogy megszerkesztették. Kris mögött meg van az a fekete pad hajlítva, úgyhogy ez mégsem annyira a saját alakja.
A képen meg egyértelműen látszik, hogy megszerkesztették. Kris mögött meg van az a fekete pad hajlítva, úgyhogy ez mégsem annyira a saját alakja.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.