A Nyomd, bébi, nyomd! sztárja a SensaCine-nak adott interjúja során fakadt dalra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így énekli Ansel Elgort a Despacitót – videó
2017. június 24. 07:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 24. 09:01
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
jó, okés örülök, hogy mégegy sztárocska elkezdte énekelni egy interjú során ezt a számot, de abból már elegem van, hogy minden egyes nap látok min. 1 ilyen cikket, hogy hol ez hol az énekli a despacitot. Akkor, ha ennyire érdekes ez, szerintem az lenne logikusabb ha egy cikkbe történne meg ez az egész, tehát 1 cikkbe raknának bele több embert, aki a despaitot énekli. De hát ez az én véleményem, nem kell egyet érteni, csak kissé idegesített.
Amúgy semmi bajom Ansel Elgorttal, szeretem.
Amúgy semmi bajom Ansel Elgorttal, szeretem.
2017. június 24. 09:56
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Már mindenki ezt énekli, de komolyan?
Lehet, hogy velem van baj, de ki nem állhatom ezt a számot. Nem csak azért, mert eléggé felkapott lett, hanem mert nekem egyszerűen nem jön be. Gondoltam, ha már egyszer szinte minden barátnőm oda van érte, csak nem lehet olyan rossz. Tévedtem.
Lehet, hogy velem van baj, de ki nem állhatom ezt a számot. Nem csak azért, mert eléggé felkapott lett, hanem mert nekem egyszerűen nem jön be. Gondoltam, ha már egyszer szinte minden barátnőm oda van érte, csak nem lehet olyan rossz. Tévedtem.
2017. június 24. 11:23
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Én most hallom először LOL
2017. június 24. 18:38
|
|
caramelfrappglarsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.31. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 259476 offline
|
Imádom ezt a csávót, olyan édes
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: