Ahogy minden lánynak, úgy természetesen Barbie-nak is jár egy elsöprő szerelem, és ahogy ő maga, párja is alaposan megváltozott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Teljes átalakításon esett át Barbie szerelme! Megérkeztek az új Ken babák
2017. június 23. 11:19
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 23. 11:55
Nem értem miért kell mindent megreformálni, oké, értem én, hogy újÍtottak, de miért ilyen pávákat kellett beletenni? A kislányokba már kiskoruktól bele fog épülni, ez a páva style, és ilyen limlom ,,fiúkkal" fognak összeálni, szinte kifog halni a rendes generáció. Meg minek kellett ilyen liberális f@szságot csinálni belőle? Néger, kÍnai, fehér ember minden van... nem vagyok rasszista, de ez felháborÍtó!
2017. június 23. 12:05
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Jajj, ez a felkontyolt hajú valami borzalom. De a többi egész aranyos lett. Amúgy nem értem, mi a baj azzal, hogy különböző etnikumú, bőrszínű babák is vannak? Egy fekete kislány (szerintem) jobban érzi magát, ha a játékbabája hasonlít rá.
2017. június 23. 12:09
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Egyébként meg borkawai, szerintem az eddigi Ken babának is olyan tökéletes külseje volt, jóképű, izmos, sokkal inkább, mint ezek. Ezek valamivel átlagosabbak, szerintem. Ha egy lánynak irreálisan magasak az elvárásai a pasikkal szemben, az nem a játékbaba hibája, hanem a szülői nevelésé.
2017. június 23. 12:10
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
Nekem nagyon tetszik ez a változás. Úgy vagyok vele,hogy: Végre!!
2017. június 23. 12:18
Lysandranevra, persze én ezt is megértem, lehet hogy velem van a baj, ez csak az én véleményem, és másokét is tiszteletben tartom, de szerintem ezek borzalmsak.... legalábbis nekem nagyon nem tettszenek
2017. június 23. 12:19
Csak hogyha az egyszer Ken baba, akkor az legyen az eredeti Ken baba, és nem ilyen tömeg divatbaba:/
2017. június 23. 12:24
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Nagyon jók lettek a babák...
De most akkor Barbie egy ribi lett? Mert ennyi Ken-t még sosem hordott hátán a föld
2017. június 23. 12:26
Idézet (borkawaii @ 2017.06.23. 11:55)
Nem értem miért kell mindent megreformálni, oké, értem én, hogy újÍtottak, de miért ilyen pávákat kellett beletenni? A kislányokba már kiskoruktól bele fog épülni, ez a páva style, és ilyen limlom ,,fiúkkal" fognak összeálni, szinte kifog halni a rendes generáció. Meg minek kellett ilyen liberális f@szságot csinálni belőle? Néger, kÍnai, fehér ember minden van... nem vagyok rasszista, de ez felháborÍtó!
Kiütközött az értelem
Ha nem lennél rasszista kis csillag, akkor azt a kifejezést használtad volna, hogy "fekete" vagy "afroamerikai", mert a "néger" szó egy feketének körülbelül akkora sértés, mintha neked azt mondaná egy fiú, hogy c*da vagy... "-.-
Egyébként kíváncsi lennék, hogy egy kigyúrt, baba kék szemű, szöszi szépfiú mennyivel kevésbé "limlom" pasi, mint mondjuk egy felkontyolt hajú, szemüveges, latin-amerikaira megcsinált fiú baba, ugyanolyan típusú ruhákban.
Az ilyen hozzáállás miatt ilyen maradi ez az ország.
2017. június 23. 12:35
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
Lol a jobbfelső hogynéz ki.
Szerintem aranyos ahogy a tervezők megpróbálnak haladni a korral. Itt nem az elfogadásra, és a bőrszínekre gondolok, hanem a hajra és a ruhára. Ha fiú baba, akkor legyen fiú, ne pedig kislány. Na.
Szerintem aranyos ahogy a tervezők megpróbálnak haladni a korral. Itt nem az elfogadásra, és a bőrszínekre gondolok, hanem a hajra és a ruhára. Ha fiú baba, akkor legyen fiú, ne pedig kislány. Na.
2017. június 23. 13:21
|
|
Gothic01, szerintem te is túltolod picit.
Itt Magyarországon a néger kifejezést használni nem feltétlenűl pejorativ. Egy átlag magyarban nem is tudatosul, hogy ez sértő is lehet, a néger kifejezés csupán a bőrszínre utal, nincs mögötte bántó szándék. Amerikában igen, mert ott a kifejezés összefonódik a rabszolgatartással, rasszizmussal. Meg egy nagyon "értelmes" komment alapján következtetést levonni egy egész orszagra nem érdemes.
De egyébként igazad van a babákkal kapcsolatban.
Itt Magyarországon a néger kifejezést használni nem feltétlenűl pejorativ. Egy átlag magyarban nem is tudatosul, hogy ez sértő is lehet, a néger kifejezés csupán a bőrszínre utal, nincs mögötte bántó szándék. Amerikában igen, mert ott a kifejezés összefonódik a rabszolgatartással, rasszizmussal. Meg egy nagyon "értelmes" komment alapján következtetést levonni egy egész orszagra nem érdemes.
2017. június 23. 13:37
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Idézet
Bírom amikor a tök átlagos pasikra mondják, hogy "jajj de mennyire páva!".. mi az hogy páva style, eleve, ha tudnád, mit jelent például maga a kifejezés, hogy "páwa", amire te gondoltál, azt is tudnád, hogy ezekre a Barbi dizájnokra már eleve nem lehet azt mondani, hogy "páwa style". Limlom? Mi az hogy limlom, mi, akkor hogyan legyenek a lányoknak egészséges elvárásai egy normális férfi kinézetével és testépítésével kapcsolatban, ha az előző Ken-baba egy adonisz volt, kigyúrva, szőke hajjal, szép fogakkal, makulátlan mosollyal, jó vágású arccal? Akkor ezek a babák, amelyek kicsit különbözőek ugyan, de legalább sokkal inkább hasonlítanak azokra az emberekre, akikkel a való életben fognak találkozni, ezek sem jók? Nem hiszem hogy a lányok majd rosszul járnak, ha ezekkel a "páva style" babákkal vannak megelégedve, sőt, talán az eredeti Ken még rosszabb is volt, mint ezek, ebből legalább látják, nem egyféle szexideál van, ráadásul magamból kiindulva is azt kell mondjam, minden gyereknek pozitív lesz majd a Mattel változtatása, mivel én megadtam volna mindent, ha lett volna két fiú barbim akik nem úgy néztek ki mint az ikrek
2017. június 23. 13:58
|
|
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline
|
Idézet (borkawaii @ 2017.06.23. 11:55)
a te hozzászólásod a felháborító
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: