Starity

Teljes átalakításon esett át Barbie szerelme! Megérkeztek az új Ken babák

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. június 23. 11:19 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Ahogy minden lánynak, úgy természetesen Barbie-nak is jár egy elsöprő szerelem, és ahogy ő maga, párja is alaposan megváltozott.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. június 23. 11:41 #2
Viró
Viró
visszatérő vendég

Státuszbe like snow. cold, but beautiful.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 299
Csatolások: 0
Azonosító: 261532
Hát... Jó hogy újítottak egy kicsit de azért nem kell ennyire túlzásba vinni amúgy meg eddig is voltak más féle fiú babák...
2017. június 23. 11:54 #3
- törölt felhasználó -    
Jaj nagyon kis cukik lettek biggrin.gif
2017. június 23. 11:55 #4
- törölt felhasználó -    
Nem értem miért kell mindent megreformálni, oké, értem én, hogy újÍtottak, de miért ilyen pávákat kellett beletenni? A kislányokba már kiskoruktól bele fog épülni, ez a páva style, és ilyen limlom ,,fiúkkal" fognak összeálni, szinte kifog halni a rendes generáció. Meg minek kellett ilyen liberális f@szságot csinálni belőle? Néger, kÍnai, fehér ember minden van... nem vagyok rasszista, de ez felháborÍtó!
2017. június 23. 11:57 #5
Dorinadd
Dorinadd
Always

StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
Hozzászólás: 1937
Azonosító: 259598
Már láttam őket, szerintem tök jók! De azért némelyiket nem adnám a jövendőbeli gyerekem kezébe.
2017. június 23. 12:05 #6
Lysandranevra
Lysandranevra
visszatérő vendég
Hozzászólás: 301
Azonosító: 261023
Jajj, ez a felkontyolt hajú valami borzalom. De a többi egész aranyos lett. Amúgy nem értem, mi a baj azzal, hogy különböző etnikumú, bőrszínű babák is vannak? Egy fekete kislány (szerintem) jobban érzi magát, ha a játékbabája hasonlít rá.
2017. június 23. 12:09 #7
Lysandranevra
Lysandranevra
visszatérő vendég
Egyébként meg borkawai, szerintem az eddigi Ken babának is olyan tökéletes külseje volt, jóképű, izmos, sokkal inkább, mint ezek. Ezek valamivel átlagosabbak, szerintem. Ha egy lánynak irreálisan magasak az elvárásai a pasikkal szemben, az nem a játékbaba hibája, hanem a szülői nevelésé.
2017. június 23. 12:10 #8
Greengal444
Greengal444
visszatérő vendég

StátuszWe arw young and wild and free
Hozzászólás: 117
Azonosító: 214528
Nekem nagyon tetszik ez a változás. Úgy vagyok vele,hogy: Végre!! smileeee.gif
2017. június 23. 12:18 #9
- törölt felhasználó -    
Lysandranevra, persze én ezt is megértem, lehet hogy velem van a baj, ez csak az én véleményem, és másokét is tiszteletben tartom, de szerintem ezek borzalmsak.... legalábbis nekem nagyon nem tettszenek
2017. június 23. 12:19 #10
- törölt felhasználó -    
Csak hogyha az egyszer Ken baba, akkor az legyen az eredeti Ken baba, és nem ilyen tömeg divatbaba:/
2017. június 23. 12:24 #11
fuckingprincess
fuckingprincess
visszatérő vendég
Hozzászólás: 487
Csatolások: 13
Azonosító: 263883
Nagyon jók lettek a babák... smileeee.gif De most akkor Barbie egy ribi lett? Mert ennyi Ken-t még sosem hordott hátán a föld
2017. június 23. 12:26 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (borkawaii @ 2017.06.23. 11:55)
Nem értem miért kell mindent megreformálni, oké, értem én, hogy újÍtottak, de miért ilyen pávákat kellett beletenni? A kislányokba már kiskoruktól bele fog épülni, ez a páva style, és ilyen limlom ,,fiúkkal" fognak összeálni, szinte kifog halni a rendes generáció. Meg minek kellett ilyen liberális f@szságot csinálni belőle? Néger, kÍnai, fehér ember minden van... nem vagyok rasszista, de ez felháborÍtó!

Kiütközött az értelem rohog.gif
Ha nem lennél rasszista kis csillag, akkor azt a kifejezést használtad volna, hogy "fekete" vagy "afroamerikai", mert a "néger" szó egy feketének körülbelül akkora sértés, mintha neked azt mondaná egy fiú, hogy c*da vagy... "-.-
Egyébként kíváncsi lennék, hogy egy kigyúrt, baba kék szemű, szöszi szépfiú mennyivel kevésbé "limlom" pasi, mint mondjuk egy felkontyolt hajú, szemüveges, latin-amerikaira megcsinált fiú baba, ugyanolyan típusú ruhákban.
Az ilyen hozzáállás miatt ilyen maradi ez az ország. rohog.gif
2017. június 23. 12:35 #13
XerdeLili10
XerdeLili10
visszatérő vendég
Hozzászólás: 160
Azonosító: 254590
Lol a jobbfelső hogynéz ki.
Szerintem aranyos ahogy a tervezők megpróbálnak haladni a korral. Itt nem az elfogadásra, és a bőrszínekre gondolok, hanem a hajra és a ruhára. Ha fiú baba, akkor legyen fiú, ne pedig kislány. Na.
2017. június 23. 13:21 #14
Lysandranevra
Lysandranevra
visszatérő vendég
Gothic01, szerintem te is túltolod picit. biggrin.gif

Itt Magyarországon a néger kifejezést használni nem feltétlenűl pejorativ. Egy átlag magyarban nem is tudatosul, hogy ez sértő is lehet, a néger kifejezés csupán a bőrszínre utal, nincs mögötte bántó szándék. Amerikában igen, mert ott a kifejezés összefonódik a rabszolgatartással, rasszizmussal. Meg egy nagyon "értelmes" komment alapján következtetést levonni egy egész orszagra nem érdemes. smileeee.gif De egyébként igazad van a babákkal kapcsolatban.
2017. június 23. 13:37 #15
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Idézet

Bírom amikor a tök átlagos pasikra mondják, hogy "jajj de mennyire páva!".. mi az hogy páva style, eleve, ha tudnád, mit jelent például maga a kifejezés, hogy "páwa", amire te gondoltál, azt is tudnád, hogy ezekre a Barbi dizájnokra már eleve nem lehet azt mondani, hogy "páwa style". Limlom? Mi az hogy limlom, mi, akkor hogyan legyenek a lányoknak egészséges elvárásai egy normális férfi kinézetével és testépítésével kapcsolatban, ha az előző Ken-baba egy adonisz volt, kigyúrva, szőke hajjal, szép fogakkal, makulátlan mosollyal, jó vágású arccal? Akkor ezek a babák, amelyek kicsit különbözőek ugyan, de legalább sokkal inkább hasonlítanak azokra az emberekre, akikkel a való életben fognak találkozni, ezek sem jók? Nem hiszem hogy a lányok majd rosszul járnak, ha ezekkel a "páva style" babákkal vannak megelégedve, sőt, talán az eredeti Ken még rosszabb is volt, mint ezek, ebből legalább látják, nem egyféle szexideál van, ráadásul magamból kiindulva is azt kell mondjam, minden gyereknek pozitív lesz majd a Mattel változtatása, mivel én megadtam volna mindent, ha lett volna két fiú barbim akik nem úgy néztek ki mint az ikrek rohog.gif rohog.gif Azt meg külön nem értem miért érzed úgy, hogy ki fog halni a rendes generáció, ha ilyen "limlom" fiúkkal jönnek össze a lányok majd a későbbiekben. Ezek legalább is normálisabb embereknek néznek ki, mint az eredeti Ken baba még a Mattel változtatása előtt, még mindig úgy néznek ugyan ki, mint a férfimodellek, de sokkal egészségesebb képet mutatnak, mint a régebbi babák. Én sok emberrel ellentétben soha sem gondoltam persze hogy majd pont a Mattel fogja eltorzítani az emberek testképét, így azt sem hiszem, az majd nagyban befolyásolja a gyerekek választását később fiúk terén, ha sötét bőrű barbikkal játszanak fehér barbik helyett, mert ettől még lehet majd fehér férjük, és fordítva is, de akkor is pozitív megmozdulás volt szerintem az új design a Mattel részéről. Végre nem egy, szőke hajú, kék szemű, fehér bőrű, kigyúrt testű férfikép van, amit a lányok szemébe tolnak, hanem van sok más is, más bőrszínnel, más kinézettel, más rasszokkal... lehet ezt liberális szarságnak nevezni, ahogyan te is tetted, de nem a gyerekek látják majd kárát. pardon.gif
2017. június 23. 13:58 #16
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Idézet (borkawaii @ 2017.06.23. 11:55)

a te hozzászólásod a felháborító
2017. június 23. 14:20 #17
Picy
Picy

Státuszlast night was the last time of my past life
Hozzászólás: 1039
Azonosító: 261338
nekem nagyon tetszenek végre egy kis változatosság is van benne:)
2017. június 23. 14:22 #18
Picy
Picy

Státuszlast night was the last time of my past life
Hozzászólás: 1039
Azonosító: 261338
egyébként sosem értettem mit kell filózni a kinézeten. játszani kell vele nem megállapítani milyen festéket kentek rá biggrin.gif
2017. június 23. 14:37 #19
Zenii
Zenii
visszatérő vendég

Státuszlive every moment, laugh every day, love beyond words
Hozzászólás: 152
Azonosító: 247070
Az én kiskoromban miért nem léteztek még ilyen Barbie-k és Ken-ek? biggrin.gif
2017. június 23. 14:40 #20
Rossio