Hosszú spekuláció után Choa megtörte a csendet és nyilvánosságra hozta, hogy kilép az AOA-ból.
A teljes cikkhez kattints ide!
ChoA kilépett az AOA-ból
2017. június 22. 20:12
|
|
MissMikaelsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 264801 offline
|
2017. június 22. 20:18
Nem gondoltam volna.. Jó hogy szüneten volt, de akkor se
2017. június 22. 22:58
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Én tudtam még csak tárgyalás folyik róla, hogy tényleg ott hagyja-e vagy sem...o.O Viszont ha tényleg kiszállt akkor sajnálom.:c
2017. június 23. 10:31
|
|
MissMikaelsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 264801 offline
|
@Dwaejitokki Az FNC írta közleményben, hogy semmi sem biztos, de azóta Choa megerősítette, hogy már a közlemény előtt megegyeztek a céggel, még a levelet is megmutatta nekik, amiből ki kellett hagynia egy csomó részt, mert a CEO-nak nem tetszett.
1 felhasználónak tetszik:
Dwaejitokki
2017. június 23. 12:11
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Kétségtelen, nem Choa a legszimpatikusabb az AOA angyalai közül, de erősen szíven ütött a szünetelésének a híre. Aztán most ez... Azt kell mondanom, én is ezt tettem volna a helyében, a depresszió nem játék és nem szűnik meg egyik napról a másikra, sajnos... Belegondolni, milyen nehéz lehetett meghoznia ezt a döntést is, hjaj.. Elvégre nyolc év hosszú időszak, azalatt megszerette a csapatot, a lányokat, a rajongókat, akik támogatják minden lépését.
Remélem, idővel rendbejön és még hallunk felőle <3 Természetesen őt és az AOA megmaradt tagjait töretlenül fogom támogatni ettől függetlenül.
<3
2017. június 23. 13:05
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
@MissMikaelson Köszi az infot, ezt nem tudtam :3
2017. június 23. 22:50
|
|
MissMikaelsonúj tag |
|
@Dwaejitokki Nincsmit :3
1 felhasználónak tetszik:
Dwaejitokki
2017. június 24. 14:09
Nagyon sajnálom ChoA-t és örülök, hogy inkább magát helyezi előtérbe és visszavonul kicsit, hogy rendbe jöjjön lelkileg, mert tényleg nem játék az, amivel ő küzd. Kívánom neki a legjobbakat és a mihamarabbi lelki felépülést!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.