Hosszú spekuláció után Choa megtörte a csendet és nyilvánosságra hozta, hogy kilép az AOA-ból.
A teljes cikkhez kattints ide!
ChoA kilépett az AOA-ból
2017. június 22. 20:12
|
|
MissMikaelsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 264801 offline
|
2017. június 22. 20:18
Nem gondoltam volna.. Jó hogy szüneten volt, de akkor se
2017. június 22. 22:58
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Én tudtam még csak tárgyalás folyik róla, hogy tényleg ott hagyja-e vagy sem...o.O Viszont ha tényleg kiszállt akkor sajnálom.:c
2017. június 23. 10:31
|
|
MissMikaelsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 264801 offline
|
@Dwaejitokki Az FNC írta közleményben, hogy semmi sem biztos, de azóta Choa megerősítette, hogy már a közlemény előtt megegyeztek a céggel, még a levelet is megmutatta nekik, amiből ki kellett hagynia egy csomó részt, mert a CEO-nak nem tetszett.
1 felhasználónak tetszik:
Dwaejitokki
2017. június 23. 12:11
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Kétségtelen, nem Choa a legszimpatikusabb az AOA angyalai közül, de erősen szíven ütött a szünetelésének a híre. Aztán most ez... Azt kell mondanom, én is ezt tettem volna a helyében, a depresszió nem játék és nem szűnik meg egyik napról a másikra, sajnos... Belegondolni, milyen nehéz lehetett meghoznia ezt a döntést is, hjaj.. Elvégre nyolc év hosszú időszak, azalatt megszerette a csapatot, a lányokat, a rajongókat, akik támogatják minden lépését.
Remélem, idővel rendbejön és még hallunk felőle <3 Természetesen őt és az AOA megmaradt tagjait töretlenül fogom támogatni ettől függetlenül.
<3
2017. június 23. 13:05
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
@MissMikaelson Köszi az infot, ezt nem tudtam :3
2017. június 23. 22:50
|
|
MissMikaelsonúj tag |
|
@Dwaejitokki Nincsmit :3
1 felhasználónak tetszik:
Dwaejitokki
2017. június 24. 14:09
Nagyon sajnálom ChoA-t és örülök, hogy inkább magát helyezi előtérbe és visszavonul kicsit, hogy rendbe jöjjön lelkileg, mert tényleg nem játék az, amivel ő küzd. Kívánom neki a legjobbakat és a mihamarabbi lelki felépülést!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.