Liam Payne és Niall Horan a szociális médián is részvétét fejezte ki Styles családja felé.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bandatársai is vigasztalják a gyászoló Harry Stylest
2017. június 22. 20:13
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Eddig meg csak 49eves volt előző cikkben
2017. június 22. 20:23
|
SzabóVirág15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.23. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 264471 offline
|
Louis is írt twitteren, alig néhány perce:"Devastated to hear the news about Robin . He was the such a lovely kind and funny guy. Sending all my love to the whole family.You'll be missed mate
"
2017. június 22. 20:37
már majdnem hiányoltam Louist, de aztán láttam a kommentet...
Niall üzenetétől könnybe lábadt a szemem, nagyon kedves tőlük, hogy ilyen szép szavakkal illeték Robint.
Niall üzenetétől könnybe lábadt a szemem, nagyon kedves tőlük, hogy ilyen szép szavakkal illeték Robint.
2017. június 22. 21:19
|
jelena4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 262709 offline
|
nagyon sajnálom, részvétem
2017. június 22. 21:29
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Jóban és rosszban is együtt... mindig bebizonyítják hogy mennyire szeretik és támogatják egymást. Niall és Harry barátságára meg külön büszke vagyok mert Niall mindig elsők között ír Harrynek akármiről is van szó és ezen most rendesen elérzékenyültem.
De Liam és Louis is nagyon meghatót írt én még várom Zayn-t.
De Liam és Louis is nagyon meghatót írt én még várom Zayn-t.
2017. június 22. 21:30
|
|
Chrisgirlhazzaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.12. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 257958 offline
|
Hatalmas részvétem az egész családnak.Nagyon sajnálom rengeteg erőt nekik.
2017. június 22. 22:12
|
|
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline
|
Sajnos tudom, milyen elveszíteni egy szülőt. Erőt, kitartást nekik!❤
2017. június 23. 06:26
|
|
beautifunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.23. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 263889 offline
|
Nyugodjék Békében! :'( ♥
2017. június 23. 08:46
|
|
N_évi024visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.05. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 254541 offline
|
Annyira felfoghatatlan. El sem tudom képzelni milyen szörnyű perceken megy most keresztül a Styles-Twist család. Nem tudok mit írni, egyszerűen nem találom a szavakat.
Nyugodjon békében :'(
Nyugodjon békében :'(
2017. június 23. 22:24
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Sajnalatos dolog ami vele tortent. Annak ellenere, hogy egyaltalan nem vagyok oda Harryert, o sem erdemelte ezt meg, valamint senki mas sem. Ez az egyik legrosszabb dolog a vilagon, hogyha olyasvalakit veszitesz el, aki sokat jelent neked. Egyebkent csak en hianyolom innen a maradek fiucskat (Sorry 1D fanok, ne kovezzetek meg, de nem tudom a nevet), aki nincs itt? Rola nagyon nem hallok mostanaba, valamint a bandaban se volt nagy szam, de az azert elegge pofatlan dolog, hogy szegeny Harryt nem vigasztalja meg eloben.
2017. június 24. 19:42
|
kamcsikatooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.24. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 265048 offline
|
Igazán sajnálom. Nyugodjon bekeben
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: