As If It's Your Last címmel jelentette meg legújabb dalát a BLACKPINK, amihez videoklipet is forgattak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: BLACKPINK – As If It's Your Last
2017. június 22. 15:44
Imádom a BLACKPINK-et, de ez a dal most nem tetszik annyira, mint az előzőek.
A teaserek alapján pedig valami nagy durranásra számítottam, de ez nem az. :c Lisa részei viszont nagyon feldobják a dalt... Rosénak ugyan olyan gyönyörű a hangja mint mindig, Jennie pedig ugyan olyan unszimpatikus, mint volt.
Remélem majd a következő visszatérésük jobban be fog jönni, már nagyon várom. ^^
A teaserek alapján pedig valami nagy durranásra számítottam, de ez nem az. :c Lisa részei viszont nagyon feldobják a dalt... Rosénak ugyan olyan gyönyörű a hangja mint mindig, Jennie pedig ugyan olyan unszimpatikus, mint volt.
Remélem majd a következő visszatérésük jobban be fog jönni, már nagyon várom. ^^
2017. június 22. 15:51
Mind a 4 dalukat imádtam eddig, de ez egyáltalán nem tetszik.
Reménykedek benne, hogy a következő jobb lesz. egyébként csak Rosé és Lisa részei tetszettek. Chaeyoungnak iszonyatosan gyönyörű hangja van*o*
2017. június 22. 16:11
Az összes dalukat szeretem, és ez alól az új számuk sem kivétel
Én egyedül a japán debüttel nem vagyok kibékülve (valahogy nem tartozik a kedvenceim közé, mikor bandák a már rég kiadott dalaikat kiadják, csak japánul...)
2017. június 22. 16:15
Nem tudom, nekem iszonyatosan tetszik*---* Csodásak benne a lányok, a hangjuk az valami tökéletes*--* És a klip is nagyon tetszik és a zene is. Szóval nincs bajom vele, szerintem nagyon jó. És muszáj megemlítenem, hogy Jen annyira gyönyörű az egész klipben
2017. június 22. 16:16
basszus annyira de annyira de annyira tökéletes lett a dal és a klip meg annyira látványos, főleg mikor Lis rappel és az a lány is annyira elképesztően édes azzal a felkötött hajjal meg úgy alapjába véve is az
2017. június 22. 16:18
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
szerintem volt már jobb daluk is, de nekem ez is nagyon tetszik és örülök, hogy visszatértek. ^^ a lányok nagyon szépek a klipben, lisa részét pedig imádom a dalban.
2017. június 22. 19:51
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Olvasgattam a kommenteket yt-n és feltűnt, hogy sokaknak nem tetszik annyira ez a szám. Én sem erre számítottam a teaser alapján, de első hallgatásra megtetszett, és szerintem remek munkát végeztek.
Lisa részei a refréneknél a kedvenceim.
Lisa részei a refréneknél a kedvenceim.
2017. június 22. 20:24
|
|
Arvil fanPhotographer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 1422 Csatolások: 38 Azonosító: 216037 offline
|
Én nekem már nagyon hiányoztak a lányok és örülök hogy újra visszatértek. Az új számuk eszméletlen, mind a szám mind a klip teljesen elnyerte a tetszésem. Ez is egy nagyon jó szám.lett mint az eddigiek. Remélem még sok ilyen jó számuk lesz.
2017. június 23. 08:02
Szerintem egyszerűen csodás, nagyon tetszik és Jisoo
2017. június 23. 11:51
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Az a gond, hogy a Blackpink a debütáló dalukkal elég magasra tették a mércét. Vártam a visszatérésüket is emiatt, a dal maga nem rossz, de a teaser alapján én is többet vártam. Lisa része az ami feldobja, viszont a dal többi része ehhez képest kissé lapos. Mindent összevetve nem rossz csak tőlük ez kissé kevés, mert jobbak és többet tudnak ennél.
2017. június 23. 11:58
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nem tudom, nekem úgy tűnik, mindig az tetszik a legjobban, ami a tömegnek legkevésbé -és nem direkt megyek szembe a tömeggel. Például a Twice-nak körülbelül egy hónapja jött ki a Signal és azóta az egyik kedvenc dalom tőlük. Most pedig itt az As If It's Your Last, de nem korai kijelenteni, hogy az eddigiek közül ez áll legközelebb az ízlésemhez. A lányokkal még nem igazán tudtam megbarátkozni, azért igyekszem. Mindenesetre ez nagyon bejön. Mind a klip látványvilága, mind pedig maga a dal.
2017. június 23. 13:02
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Nekem nagyon tetszik mind a klip és a dal is. Én sem ilyenre számítottam a teaser képek alapján, de ettől függetlenül nem csalódtam bennük. Eleve mondták hogy most egy könnyedebb nyár hűsítő dallal térnek vissza, és szerintem ezt is hozták. Nagyon fülbemászó a refrén része, és Lisa rappje valami eszméletlen jó. Nekem az egyik kedvencem lett ez tőlük. :3
2017. június 23. 14:35
Nagyon tetszik a számuk, olyan nyári hangulatot keltő - legalábbis nekem ^^"
És Jisoo olyan gyönyörű benne, persze a többiek is, de ő aww
És Jisoo olyan gyönyörű benne, persze a többiek is, de ő aww
2017. június 23. 21:52
|
|
DemiFan123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 227528 offline
|
Ez túl tökéletes erre a világra
❤️❤️
2017. június 24. 00:44
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Ez a dal pont olyan, mintha a 2ne1-nak szánták volna
nem értem mért nem találnak nekik saját identitást, mért csináltak belőlük 2ne1 2.0-t.
Egyébként nem mondom, hogy rossz dal, kicsit kiszámítható inkább.
Egyébként nem mondom, hogy rossz dal, kicsit kiszámítható inkább.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: