A rajongók legnagyobb örömére ötödik középlemezével tért vissza a dél-koreai formáció, a Mamamoo.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Mamamoo újdonsága
2017. június 22. 16:13
Az albumot még nem hallgattam végig, de a Yes I am nagyon tetszik
2017. június 22. 16:22
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
a teljes albumot még én sem hallgattam, ez a számuk viszont tetszik. nem vagyok kimondottan fan, de akad pár nagyon jó számuk a lányoknak és baromi jó hangi adottságaik vannak. solar haja pedig baromira tetszik én is ilyet akarok ><
2017. június 22. 20:21
|
|
Arvil fanPhotographer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 1422 Csatolások: 38 Azonosító: 216037 offline
|
Nekem ez a számuk nagyon tetszik. Hasonlóan a többi jó számukhoz ez is egy fantasztikus szám. A albumról még csam pár számot hallottam, de azok is tetszenek.
2017. július 02. 11:31
Az albumot még nem hallgattam meg, de a szám az egyik kedvencem lett. A mai program az album lesz
.
2017. augusztus 21. 14:12
|
|
YoonHeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 181431 offline
|
Én örök TripleS maradok (És Hyung Jun marad szívem csücske), illetve hű Melody is (már a Movie nem jött be), úgyhogy örülök, hogy valahol feltűnnek ők is. Legalább is az SS501 annyira nem híres itthon.
Viszont Luhant már inkább M-popnak tudnám mondani, hiszen Kínában dolgozik, kínai nyelven.
Viszont Luhant már inkább M-popnak tudnám mondani, hiszen Kínában dolgozik, kínai nyelven.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: