Amugy nagyon jó cikk lett
30+1 dolog, amit csak azok érthetnek, akik utálják a hőséget
2017. június 22. 15:57
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
te jo eg ezt a cikket tenyleg rolam irtak. eszembe jutott, mennyire hianyzik a tel
vagy legalabbis a huvos ido. nyaron konkretan minden nap verzik az orrom, ugy erzem, menten agyverzest kapok. csak akkor mereszkedek ki az utcara, ha mar nincs itthon mit enni es ehezek xd. arrol ne is beszeljunk, hogy az 50+ faktoros baba naptej nem olcso mulatsag. plusz testpermet, nedves torlokendo, dezodor. kicsit ellentmond mindennek, de ezek ellenere szinte mindig ingben vagy mas hosszu ujjuban jarok >< a haj leengedese nalam mondjuk nem evszak kerdese. mivel suru ruhellem leengedve hordani...regi vagyam egy kis japan napernyo de felek, leutnek vele masokat ha olyan helyre megyek xd de nem csak a nyarat utalom, ha 20 felett van a homerseklet es erosen sut a nap szamomra mar veszett ugy minden xd
2017. június 22. 16:14
Ez a cikk abszolúte én vagyok.
Annyira ilyen problémáim vannak, és senki nem érti meg. A bőröm, mint egy vámpír, az 50+ naptej mintha ott se lenne, úgy égek, mint aki meggyulladt. Pokoli, és amikor lemerészkedem az utcára, olyan, mintha a kénköves pokol összes ördöge rám lehelt volna: minden büdös és meleg. Utálom, miért nem lehet a korlátlan szabadságról szóló nyáron végig kellemes, tartós 25 °C? Az pont ideális lenne.
2017. június 22. 16:16
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Idézet (Coreline @ 2017.06.22. 15:21)
VALAKI NE TUDJA HOGY A NÉGYES PONTNÁL MELYIK FILMBŐL VETTÉK KI A RÉSZLETET?
Az Agyő, nagy Ő című filmből van.
2017. június 22. 19:58
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
A 17.-est rólam írták lmao.
Még télen azt a minimális fényt is nehezen viselem, nem hogy nyáron.
Még télen azt a minimális fényt is nehezen viselem, nem hogy nyáron.
2017. június 22. 20:24
Olyan szintem gyűlölöm a szúnyogokat, hogy minden nyáron takaróval vagy minimum egy pléddel kel nyakig betakaróznom hogy el ne érjenek, de azok a szemétládák mindig megtaláltak valahogy.
Ráadásul még alergiás is vagyok a csípésükre. Ezen kívűl szinte mindegyik igaz rám. Nagyon jó cikk lett.
2017. június 22. 20:48
Valamelyik annyira igaz rám, mintha rólam írták volna
2017. június 22. 21:01
|
|
nadinemendesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.11. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 262437 offline
|
Mintha csak engem jellemeztek volna cikkben. XD A 20. pontnál az American Horror Storys gif
2017. június 23. 12:27
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
Olyan furcsa és vicces volt ezeket végig olvasni
Rám egyáltalán nem igaz,én imádom a nyarat,ilyenkor amennyit csak lehet(persze vigyázva a bőrömre) kinn vagyok a szabadban és élvezem,hogy a napsugarak csókolgatják bőrömet XD Legszívesebben egész évben egy trópusi sziget tengerpartján napoznék
2017. június 23. 13:05
Drakula-fellingel abszolút egyet értek. Én azok az emberek közé tartozok, akik megtűrik a meleget úgy ahogy, viszont irtóznak a közvetlen napsütéstől.
Az ősz és a tavasz az én két hónapom, legalább ekkor tudok felvenni réteges dolgokat, esetleg sálat is (tudni illik, amíg csak lehet, van rajtam sál, egyszerűen egy biztonságérzetet ad). A nagy melegben pedig csak a szoknya előnyös szerintem, mert ha kellő hosszúságút választunk, akkor metrón és ilyen helyeken is nyugodtan le lehet ülni. Én valamiért sose szívleltem a rövid nadrágokat, főleg amiket mostanában árulnak. Pedig az alkatom nem akadályozna az ilyen ruhák hordásánál.
2017. június 23. 16:34
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Teljesen átérzem!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: