Beköszöntött a hőség, amit páran nagyon is igyekeznek egy légkondis, sötét lyukban átvészelni.
A teljes cikkhez kattints ide!
30+1 dolog, amit csak azok érthetnek, akik utálják a hőséget
2017. június 22. 12:45
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Aaaa egy csomó tök igaz rám xdd
25ösnél Britney fején kiégtemXDD
25ösnél Britney fején kiégtemXDD
2017. június 22. 12:51
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
Habár mindettől függetlenül szeretem a nyarat, a legtöbbje igaz rám és nehezen viselem ezeket... De a nyár többi pozitív dolga kompenzálja azt.
(Bár ettől függetlenül az ősz a kedvenc évszakom, talán nem véletlenül)
2017. június 22. 12:56
szerencsére én azért elég jól bírom a meleget, viszont a szúnyogokat -mint mindenki más - ki nem állhatom. és a legjobb, mikor éjszaka azért kell csukva hagynom az ablakomat mert azok a kis dögök bejönnek még a szúnyoghálón keresztül is, csak azért mert fényt látnak a szobámban. hát kösz.xdd
2017. június 22. 12:59
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Annyira átérzem! Utálom ezt a borzasztó meleget, éljen a tél!
Viszont én egyszerűen nem bírom felkötve hordani a hajam, annyira nem szeretem, pedig aki ismer tudja, hogy híres vagyok a hosszú sűrű hajról, de akkor is sokkal szebb kiengedve, ezt még elviselem. Viszont a bogarak!! Nem volt elég hangsúly a cikkben, hogy a bogarak mennyire idegesítőek! Tetőtérben lakok, úgyhogy választhatok a szauna és a bogarak között
Szerencsére leégős fajta nem vagyok, viszont nehezen is barnulok.
Viszont én egyszerűen nem bírom felkötve hordani a hajam, annyira nem szeretem, pedig aki ismer tudja, hogy híres vagyok a hosszú sűrű hajról, de akkor is sokkal szebb kiengedve, ezt még elviselem. Viszont a bogarak!! Nem volt elég hangsúly a cikkben, hogy a bogarak mennyire idegesítőek! Tetőtérben lakok, úgyhogy választhatok a szauna és a bogarak között
Szerencsére leégős fajta nem vagyok, viszont nehezen is barnulok.
2017. június 22. 13:12
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Hát én azon emberek közé tartozok, aki utálja a meleget és a hideget is. Télen lefagynak a végtagjaim ,nyáron dőlök az izzadságtól. Nem nekem találták ki a földi időjárást.
2017. június 22. 13:26
|
|
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline
|
Nagyon utálom a szúnyogokat. Volt olyan, hogy képes voltam bebújni a takaróm alá éjjel, hogy békén hagyjanak, én hülye, majdnem megfőttem, de valahogy oda is bejutottak.
2017. június 22. 13:38
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Hahhhhhahahahahaaa remek cikk lett
2017. június 22. 13:45
Hát ez a cikk fenomenális lett.
Sajnos vagy nem sajnos, én is erősen azok közé tartozom, akik nemcsak, hogy nem szeretik, de kifejezetten nehezen is bírják a hőséget. Sok-sok pont igaz rám, vannak olyanok is, amikkel én személy szerint nem mindig tudok érvényesülni - ilyen például a felkötött haj, ugyanis csak nagyon ritkán vagyok képes rávenni magam arra, hogy ne hagyjam kibontva a loboncomat. A többség pedig egyszerűen csak igaz rám, legfőképpen a 20. pont, ennél tökéletesebben én sem írhattam volna le az érzéseimet, melyek akkor tombolnak bennem, ha elmegyek valahova.
Sajnos vagy nem sajnos, én is erősen azok közé tartozom, akik nemcsak, hogy nem szeretik, de kifejezetten nehezen is bírják a hőséget. Sok-sok pont igaz rám, vannak olyanok is, amikkel én személy szerint nem mindig tudok érvényesülni - ilyen például a felkötött haj, ugyanis csak nagyon ritkán vagyok képes rávenni magam arra, hogy ne hagyjam kibontva a loboncomat. A többség pedig egyszerűen csak igaz rám, legfőképpen a 20. pont, ennél tökéletesebben én sem írhattam volna le az érzéseimet, melyek akkor tombolnak bennem, ha elmegyek valahova.
2017. június 22. 13:45
Szörnyen utálom a meleget, a tél a kedvenc évszakom, de egyik tünet sem jelentkezik ennyire "drámaian", nem olyan dolog egyik se, amit ne lehetne megoldani. Télen-nyáron feketében, bakancsban vagyok és, ha csak nem állok ki a tűző napra, semmivel se melegebb, mint valami "kint van mindenem" típusú kis nyári ruha papuccsal, elvileg minél több bőrfelület van szabadon hagyva, annál jobban izzad valaki. Strandra vagy napozni sosem megyek, nem hiányzik, hogy majdnem teljesen levetkőzve flangáljak vadidegenek között, úgyhogy nekem ez sem akkora csapás. Szerintem a rovarok a legförtelmesebb adalékanyagai a nyárnak, szúnyogok, méhek, darazsak, legyek, molylepkék... ">.< Mindegyik idegesítő és még csak elhessegetni se hagyják magukat, mert mindenhol ott vannak, hiába van bedugva 3 riasztó is.
2017. június 22. 14:12
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
A 20-as én vagyok és tényleg utálom a nyarat. Jó, persze, ilyenkor nincs suli, de mindig is jobban szerettem a telet. Nyáron előjönnek a darazsak, szúnyogok és egyéb bogarak, amiket én személy szerint ki nem állhatok.
2017. június 22. 14:18
|
|
ImagineDragonsGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.20. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 264400 offline
|
Azt hiszem megtaláltam azt a cikket ,ami leírja a teljes életem!
Minden ponttal egyetértek és mélyen átérzem! Most pedig megyek és bebújok a hűtőbe. Télen tali!
2017. június 22. 14:33
Én imádom a nyarat, szerencsére jól bírom a meleget. De a szüleim és a testvéreim kevésbé, velük nem is igazán lehet elmenni strandra vagy úgy bárhova. xd Inkább otthon maradnak, ráadásul tavaly gondoskodtak a légkodiról, szóval impossible őket kirángatni.
Hamarosan lesz jogsim is, úgyhogy számítok rá, hogy onnantól mindig én fogok járni bevásárolni
Hamarosan lesz jogsim is, úgyhogy számítok rá, hogy onnantól mindig én fogok járni bevásárolni
2017. június 22. 14:49
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Teljesen át tudom érezni az egészet, a cikk összes sorát, amit kínál nekünk, hiszen én is teljesen ilyen vagyok. Nehezemre esik megérteni, mások hogy nem szenvednek a melegtől, miért szeretik ezt az évszakot, és mikor megszólalok, hogy amúgy én utálom a nyarat, mert dög meleg van, mindenki nagy szemekkel néz rám, ennek meg mi az isten baja, hogyan lehet utálni?! Nekem meg az a nehéz tény, hogyan szereti valaki ezt a dög meleggel megáldott évszakot? Nekem már a húsz fok is sok, ne hülyéskedjünk már.
2017. június 22. 14:50
Ez a cikk minden pontja igaz rám, nagyon nem szeretem a nyarat. Főleg a Napot. Az ismerőseim mindig azt szokták mondani, hogy be kellene engem zárni egy sötét kastélyba és igazuk van.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: