Egyetlen epizód – ennyi maradt hátra a 2010 óta futó drámasorozatból, melynek végére jövő kedden kerül pont.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Pretty Little Liars fináléjának előzetese
2017. június 22. 09:59
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 22. 10:04
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Már várom, főleg úgy, hogy a végére már nagyon ellaposodott és unalmassá vált ez a rengeteg találgatás és gyenge fordulat. Kissé úgy érzem, ez a két óra nagyon hosszú lesz egy sorozatnak, főleg ennek (mert nem tudom mit tudnak csinálni két órában) és nagyon remélem nem lesz csalódás, mint múltkor , A' leleplezésében. Azért kíváncsi vagyok ki A. D. Meg, hogy miért is csinálja amit csinál.
2017. június 22. 10:08
vegyes érzelmek...egyrészt fáj a szívem, amiért vége lesz a sorozatnak, hisz nagyon szerettem. másrészt viszont már sokkal korábban megérett a befejezésre ez a történet. a 7B évad is csak időhúzásnak volt jó, sokkal hamarabb be lehetett volna fejezni.
mindenesetre nagyon várom a jövőhetet, remélem a finálé hozni fogja azt az igazi PLL színvonalat.
mindenesetre nagyon várom a jövőhetet, remélem a finálé hozni fogja azt az igazi PLL színvonalat.
2017. június 22. 11:38
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Akárki akármit is mondjon szerintem ez egy jó sorozat és cseppet sem unalmas, én legalább is nagyon élvezem, még ha nem is minden része a legfordulatosabb, de ez nem is baj. Nem lehet benne állandóan halál vagy lövöldözés.
Remélem tényleg mindenre választ kapunk (ettől tartok is kicsit, hogy nem). De nagyon megszerettem a sorozatot és sajnálom hogy vége lesz
Már nincsen konkrét tippem se, hogy ki lesz A.D., ezzel a 19. résszel nagyon összezavartak
Remélem tényleg mindenre választ kapunk (ettől tartok is kicsit, hogy nem). De nagyon megszerettem a sorozatot és sajnálom hogy vége lesz
2017. június 24. 23:21
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Nagyon várom már, igaz néha úgy éreztem, hogy már nagyon nagyon húzzák ezt a sorozatot, de akkoris már vagy 5 éve nézem a sorozatot, és a szívemhez nőtt, szóval sajnálni fogom, ha többet már nem várhatom annyira szerdákat, mint eddig! Nagyon kíváncsi vagyok, ki is a fő gonosztevő, és arra is, mi mindent tudhatunk meg ebben a 2 órás epizódban!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: