Íme 18 dolog, amit a mentálisan stabil emberek tesznek
2017. június 21. 10:45
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Nem rossz cikk. Az ember azért nem úgy van tervezve, hogy mindig stabil legyen, de tény és való ,hogyha az ember pozitívabban gondolkodik, akkor sokkal jobbnak látja a jövőjét.
Rám se igaz mindegyik, de találtam pár dolgot, ami igaz rám.
Rám se igaz mindegyik, de találtam pár dolgot, ami igaz rám.
2017. június 21. 10:57
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
sokkal tobb igaz ram, mint gondoltam. bar szerintem a pozitiv hondolkodas meg mindig tulertekelt. nem azt mondom, hogy orok pesszimistanak kell lenni (mint en xD), inkabb csak realistanak. a kerdes az, vajon hany olyan ember el ezen a bolygon, aki ezek kozul az osszesnek megfelel...
2017. június 21. 11:04
|
|
ImagineDragonsGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.20. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 264400 offline
|
Szinte egy sem igaz rám ,de tudtam ,hogy egy örök pesszimista vagyok
. Viszint elgondolkodtató cikk ,tetszik.
2017. június 21. 12:16
Van pár igaz, de amúgy nem vagyok mentálisan stabil
2017. június 22. 07:00
|
|
THKTúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.06. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 163425 offline
|
Ilyen ember nem létezik, elég mesebeli ez az összeírás...konkrétan a tökéletes személyiségképet írta le, és nincs tökéletes ember...szerintem nem itt kezdődik a mentálisan stabil ember, mert akkor SENKI sem az
2017. június 22. 07:06
Pár rám is igaz. De nem hiszem el, hogy létezik ilyen pozitív ember...
2017. június 22. 15:43
Rám igaz mind, de attól még nem vagyok tökéletes. Kb. nem vagyok mondjuk topmodell alkatú, hanem kicsit hízásra hajlamos vagyok. De attól még lehetek mentálisan stabil, nem?
2017. június 24. 20:55
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Srácok! Szerintem ez nem egy teszt, amihez hasonlítani kéne magatokat. Nincs tökéletes ember, de talán megpróbálhatunk jobbak lenni és az ilyesfajta inspiráló és tanulságos üzenetek által változni és javítani a hibáinkon. Önmagunkért.
2017. június 25. 03:29
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Na igen ilyen egy tökéletes ember
2017. június 26. 21:31
|
|
Toffifyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.27. Hozzászólás: 416 Csatolások: 0 Azonosító: 254314 offline
|
Túl közhely és klisé az egész.
Természetesen ilyen egy tökéletes ember, és bármennyire próbálnak sokan ilyenek lenni, nem megy nekik és nem hiába.
Egyik pont a másik ellen beszél.
Ha valaki akar magán változtatni, akkor úgyis fog, ám ez nem jelenti azt, hogy teljesen más ember lesz, mert a maga módján mindenki más (az egyedi szót manapság inkább nem használnám...), épp ezért nem lehet általánosítani. Hisz egy ember sincs, aki olyan, mint az itt leírottak, ám ösztönzés lehet, hogy megpróbáljuk mindig a legjobbat nyújtani, és nem mások számára, hanem magunknak.
Ugyanis, ahogy tartja a mondás, az élet egy hullámvasút, egyszer fent, egyszer lent, ám az érzéseink is ilyenek, épp ezért nem baj, ha nem vagy olyan, mint a cikkben.
Természetesen ilyen egy tökéletes ember, és bármennyire próbálnak sokan ilyenek lenni, nem megy nekik és nem hiába.
Egyik pont a másik ellen beszél.
Ha valaki akar magán változtatni, akkor úgyis fog, ám ez nem jelenti azt, hogy teljesen más ember lesz, mert a maga módján mindenki más (az egyedi szót manapság inkább nem használnám...), épp ezért nem lehet általánosítani. Hisz egy ember sincs, aki olyan, mint az itt leírottak, ám ösztönzés lehet, hogy megpróbáljuk mindig a legjobbat nyújtani, és nem mások számára, hanem magunknak.
Ugyanis, ahogy tartja a mondás, az élet egy hullámvasút, egyszer fent, egyszer lent, ám az érzéseink is ilyenek, épp ezért nem baj, ha nem vagy olyan, mint a cikkben.
2017. július 03. 21:34
|
nagyarmand04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.03. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 265245 offline
|
Ez lenne a tökéletes ember, de szerintem nincs ilyen.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: