A Pretty Little Liars 30 éves sztárja óriási rajongója a szépségápolásnak, az edzésnek és az egészséges étkezésnek, így könyve e témák körül mozog majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shay Mitchell könyvet ír
2017. június 20. 11:14
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 20. 11:32
Nagyon szeretem Shayt, ő az egyetlen, akink egy ilyen könyvét el is olvasnám. Nem azért, mert a többit lenézném, egyszerűen nem érdekel, de az övé valamiért igen. Na mindegy, kíváncsian várom.
2017. június 20. 12:53
|
|
vizelettartásigondokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 133149 offline
|
Kíváncsi lennék hány Ramones számot ismer...
2017. június 20. 13:00
Shaynek remek alakja van, az vitathatatlan, de komolyan...könyvet ír? manapság minden sztárocska kiad egy könyvet, tök feleslegesen.
2017. június 20. 13:56
vizelettartásigondok, én is ezen gondolkodtam - egyébként ötletes a felhasználóneved.
2017. június 20. 14:14
Szerintem teljesen felesleges negatívan vélekedni arról, hogy Shay kiad egy könyvet. Az igaz, hogy manapság nagyon sok sztár/youtuber ír könyvet de a legtöbb a saját életükről szól, míg ezzel szemben Shay azokról a dolgokról ír, amiket szeret és úgy gondolja, hogy ezzel másoknak is segíthet egy-egy tanáccsal. Rengeteg ilyen témájú könyvek vannak egyébként, amiket senki nem hord le, de csak azért, mert ezt egy híres színésznő fogja elkészíteni, már rögtön megy a dobálózás, hogy ezt minek, más majd megírja helyette, stb. Szánalmas.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: