Szereted / várod a karácsonyt?
2007. december 21. 20:17
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Nos a kérdés adott, én nem komázom, nem arról szól amirõl kellene, gyerek koromban még szerettem, de felnött fejjel már nem, semmi karácsonyi hangulatom sincs most sem ...
2007. december 21. 20:25
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
Én személy szerint nem igazán, jó meg szép lenne ha lenne hó, de nem vagyok oda
érte. Mondjuk ilyenkor szép a város a fények miatt, de ennyi. Ez is csak a kizsákmányolásról szól
érte. Mondjuk ilyenkor szép a város a fények miatt, de ennyi. Ez is csak a kizsákmányolásról szól
2007. december 21. 20:27
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet(bestiak @ 2007. December 21. - 20:24)
Gyerekkoromban vártam.De a kojalák kimaradtak a szavazásból! 
karácsonykor rénszarvas dukál nem kojala, egyéb iránt február 18-tól Billy kolléga pártjára állok és gyûlölni fogok minden kojala minden egyes porcikáját ...
2007. december 21. 20:31
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Idézet(_ToTo_ @ 2007. December 21. - 20:27)
karácsonykor rénszarvas dukál nem kojala, egyéb iránt február 18-tól Billy kolléga pártjára állok és gyûlölni fogok minden kojala minden egyes porcikáját ...
De undi vagy _ToTo_!Most mi van akkor ha szeretem a szõrös kisállatokat!?
2007. december 21. 20:42
Idézet Dopeman bácsitó ...
" Ki ez a gusztustalan állat? "
Válasz ... a Kojala!
az a jó ...
" Ki ez a gusztustalan állat? "
Válasz ... a Kojala!
2007. december 21. 21:04
Nagy volt a kísértés, hogy Bélára szavazzak, de most az egyszer megálltam. 
A karácsonyban leginkább a nappaliban trónoló feldíszített karácsonyfa* melletti családos filmezést/együtt olvasgatást/döglést szeretem. Más a hangulatom ilyenkor, nem jár át a nyálas "mindenkit szeretek, fõleg a világbékét" érzés, de valamiért mégiscsak feldob ez az idõszak.
Az ajándékozás témakörét szívesen leredukálnám, ez a nagy "vásárolok, tehát vagyok" hozzáállás irritál, minden egyes alkalommal arról szól a december, hogy kinek mit kéne venni. Annyi vacak összegyûlik ilyenkor... Az utcán járni sem lehet a rengeteg hisztérikusan vásárló embertõl, a boltok, bevásárlóközpontok meg majd' szétrobbannak a tömegtõl. Persze tök jó dolog adni és kapni is, talán nekem kellene már két hónappal hamarabb gondoskodnom az ajándékokról.
* Megjegyzem: a mûfenyõt preferálom, plusz a vázákba teszünk néhány igazi ágat is az illatuk miatt. Egyrészt nem csípem, hogy évente egy nagy rakás fenyõt vágnak ki feleslegesen, másrészt örülök, hogy nem kell takarítani utána.
A karácsonyban leginkább a nappaliban trónoló feldíszített karácsonyfa* melletti családos filmezést/együtt olvasgatást/döglést szeretem. Más a hangulatom ilyenkor, nem jár át a nyálas "mindenkit szeretek, fõleg a világbékét" érzés, de valamiért mégiscsak feldob ez az idõszak.
Az ajándékozás témakörét szívesen leredukálnám, ez a nagy "vásárolok, tehát vagyok" hozzáállás irritál, minden egyes alkalommal arról szól a december, hogy kinek mit kéne venni. Annyi vacak összegyûlik ilyenkor... Az utcán járni sem lehet a rengeteg hisztérikusan vásárló embertõl, a boltok, bevásárlóközpontok meg majd' szétrobbannak a tömegtõl. Persze tök jó dolog adni és kapni is, talán nekem kellene már két hónappal hamarabb gondoskodnom az ajándékokról.
* Megjegyzem: a mûfenyõt preferálom, plusz a vázákba teszünk néhány igazi ágat is az illatuk miatt. Egyrészt nem csípem, hogy évente egy nagy rakás fenyõt vágnak ki feleslegesen, másrészt örülök, hogy nem kell takarítani utána.
2007. december 21. 21:07
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
en szeretem a karacsonyt, az ajandekozas reszet leszamitva... foleg mert a szulinapom is atajban van...
amugy ez a "sok fat vagynak ki miatta" dolog engem rettentoen bosszant. A fakat azert ultetik, hogy kivagjak, tudatos gazdalkodas az, nem szegeny fak... olyan mintha nem ennel csirket, mert szegeny csirke, eszek mucsirket inkabb
amugy ez a "sok fat vagynak ki miatta" dolog engem rettentoen bosszant. A fakat azert ultetik, hogy kivagjak, tudatos gazdalkodas az, nem szegeny fak... olyan mintha nem ennel csirket, mert szegeny csirke, eszek mucsirket inkabb
2007. december 21. 21:09
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Hipermarketben dolgozóként már alig várom hogy vége legyen a rémálomnak!!! Még szerencsésnek is mondhatom magam, nem volt akkora tömeg amekkorára számítottam, persze az elkövetkezendõ 3 napban meg fogok szakadni, de örülhetek hogy eddig lájtos volt... Természetesen ezzel minden karácsonyi hangulatom elszállt, gyerekként imádtam, felnõttként utálom.....
2007. december 21. 21:29
Idézet(Gereb @ 2007. December 21. - 21:07)
A tudatos gazdálkodással nincsen túl sok bajom. Az ünnep elteltével az elszáradt fákat feldolgozzák. Jó. Nade nem hiszem, hogy minden egyes fa ilyen forrásból származna, azaz szerintem sokan vannak, akik minden évben keresztbetesznek az ésszerû erdõgazdálkodásnak.
Engem a "fúj, mûfenyõ, meg vagy te veszve, mosott agyúkám, nincs is igazi karácsonyod" hozzáállás zavar. Ha ez eszembe jut, akkor kissé hevesebben érvelek, mindenesetre nem szoktam belekötni abba, akinek igazi fája van. :-) Elvégre azt az illatot és látványt tényleg nem helyettesítheti semmi.
2007. december 21. 21:46
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
Idézet(Aribeth @ 2007. December 21. - 21:29)
A tudatos gazdálkodással nincsen túl sok bajom. Az ünnep elteltével az elszáradt fákat feldolgozzák. Jó. Nade nem hiszem, hogy minden egyes fa ilyen forrásból származna, azaz szerintem sokan vannak, akik minden évben keresztbetesznek az ésszerû erdõgazdálkodásnak.
Engem a "fúj, mûfenyõ, meg vagy te veszve, mosott agyúkám, nincs is igazi karácsonyod" hozzáállás zavar. Ha ez eszembe jut, akkor kissé hevesebben érvelek, mindenesetre nem szoktam belekötni abba, akinek igazi fája van. :-) Elvégre azt az illatot és látványt tényleg nem helyettesítheti semmi.
ne erts felre, itt is mufenyo van, meg 2 nagy ag igazibol... a "nem ilyen forras"-t meg ne vonjuk mar ide, arrol rendelkezik a btk
2007. december 21. 21:58
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
Idézet(Gereb @ 2007. December 21. - 21:07)
en szeretem a karacsonyt, az ajandekozas reszet leszamitva... foleg mert a szulinapom is atajban van...
akkor karácsonytól január elsõ pár napjáig hót merev részeg vagy?
ja és Boldog Szülinapot így "saccolva"
2007. december 22. 09:21
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(Sunset Lover @ 2007. December 21. - 21:58)
akkor karácsonytól január elsõ pár napjáig hót merev részeg vagy?
Amúgy 26-án lesz neki.
2007. december 22. 10:46
|
Sunset Lover |
|
Idézet(ML @ 2007. December 22. - 09:21)
Amúgy 26-án lesz neki. 
igen, már megnéztem
2007. december 22. 11:47
|
eszty11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.06. Hozzászólás: 317 Csatolások: 284 Azonosító: 33938 offline
|
Horgival egyetértek.Nézzetek nyugodtan hülyének,de én így 12 évesen imádom a karácsonyt!Sajátkészítésû ajándékokat készítek,és élvezem az egészet.Hiszen felnõttkoromban úgyse elsz rá idõm...
2007. december 22. 12:13
|
|
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline
|
Én most is szeretem a karácsonyt, kicsit összegyûlik a család, rég nem látott rokonok, stb. Csak a fehér karácsony hiányzik kicsit, nem is tudom már mikor volt már utoljára.
(Legalább arra a pár napra eshetne még egy kis hó.
)
Pedig ha belegondolok, hogy még nagyon régen micsoda nagy havazások voltak egész télen.
Pedig ha belegondolok, hogy még nagyon régen micsoda nagy havazások voltak egész télen.
2007. december 22. 12:15
|
|
Jamarco |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.01. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 2253 Azonosító: 36073 offline
|
Nemszertem, mert mar megint egy rakas penzt kidobtam az ablakon ajandekokra,
hogy kicsit oruljenek neki a gyerekek, meg rokonsag. De az nekem orom ha adok, plane ha orulnek az ajandekoknak
hogy kicsit oruljenek neki a gyerekek, meg rokonsag. De az nekem orom ha adok, plane ha orulnek az ajandekoknak
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: