Adam Lambert visszaváltott eredeti hajszínére: teljesen vörös lett az énekes
2017. június 18. 10:13
|
|
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline
|
Nagyon művészi. Nekem bejön. Finom és romantikus az egész hangulata.
2017. június 20. 14:51
Undorító, amit pár ember leművel a kommentekben. Csak egy kicsit nézzetek magatokba, könyörgöm. Szánalmas, amit csináltok. Nekem sem a kedvencem ez a kép, de így is elfogadom őt, sőt, mi több, örülök, hogy felvállalta ezt a képet. Ha nem lennétek agyhalottak tudnátok, hogy eredetileg is vörös haja van, és szeplős, szóval semmi "úristen de hányni tudnék" "megyek hányni" momentum nincs ezen a képen. Ha nem tudtok normálisan megszólalni, inkább ne is tegyétek. Köszi.
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. június 21. 01:31
Szerintem gyönyörű. Fylia és Lysandranevra nagyon szépen köszönöm, hogy ezt leírtátok helyettem teljesen egyetértek veletek.
2017. június 23. 14:23
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Jézus....szerelem....nagyon helyesen néz ki...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.