Nemcsak hajszínét festette vissza vörösre, de szemöldökét is: lenyűgöző fotósorozatot készített Lambert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert visszaváltott eredeti hajszínére: teljesen vörös lett az énekes
2017. június 16. 12:08
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Larraa @ 2017.06.16. 11:56)
de ott látszik a paróka nyoma..
Elképzelhető, hogy ez paróka, de szerintem, ami a fején van, az a tűket segíti (ha ennek van értelme). Amúgy már hetek óta vörös a haja: https://www.instagram.com/adamlambert/
2017. június 16. 12:58
Ez biztos, hogy paróka, mivel a haja kb. két napja oldalt még teljesen fel volt nyírva! Ilyen hamar nem tud ennyire hosszúra megnőni!
2017. június 16. 13:00
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Öhm... Szerintem ez photoshop, vagy paróka... Egyébként szerintem nem áll neki jól
2017. június 16. 14:17
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
OMG! Felismerhetetlen!
2017. június 16. 14:21
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Csípem a vörös hajú pasikat.
Adam tényleg nagyon másképp néz ki ezzel a hajszínnel, kíváncsi vagyok a további képekre. A tűkre csak annyit, hogy új Pinhead van készülőben.
2017. június 16. 15:50
|
|
oOHiyokoiOoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 260436 offline
|
jujj ízlések és pofonok de sztem jobb volt sötétebb hajjal de ha így érzi jól magát akkor jó
2017. június 16. 16:02
Ahogy már egy ideje nézem ezt a képet egyre jobban kezdem azt érezni, hogy az arca szerkesztett. Adam-nek mindkét fülében fültágító van, viszont ezen a képen nem hogy a fültágító, de még csak annak nyoma sem látszik, és a tűk is olyan furcsán néznek ki, mintha nem is lennének igaziak.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: