Nemcsak hajszínét festette vissza vörösre, de szemöldökét is: lenyűgöző fotósorozatot készített Lambert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert visszaváltott eredeti hajszínére: teljesen vörös lett az énekes
2017. június 16. 12:08
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Larraa @ 2017.06.16. 11:56)
de ott látszik a paróka nyoma..
Elképzelhető, hogy ez paróka, de szerintem, ami a fején van, az a tűket segíti (ha ennek van értelme). Amúgy már hetek óta vörös a haja: https://www.instagram.com/adamlambert/
2017. június 16. 12:58
Ez biztos, hogy paróka, mivel a haja kb. két napja oldalt még teljesen fel volt nyírva! Ilyen hamar nem tud ennyire hosszúra megnőni!
2017. június 16. 13:00
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Öhm... Szerintem ez photoshop, vagy paróka... Egyébként szerintem nem áll neki jól
2017. június 16. 14:17
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
OMG! Felismerhetetlen!
2017. június 16. 14:21
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Csípem a vörös hajú pasikat.
Adam tényleg nagyon másképp néz ki ezzel a hajszínnel, kíváncsi vagyok a további képekre. A tűkre csak annyit, hogy új Pinhead van készülőben.
2017. június 16. 15:50
|
|
oOHiyokoiOoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 260436 offline
|
jujj ízlések és pofonok de sztem jobb volt sötétebb hajjal de ha így érzi jól magát akkor jó
2017. június 16. 16:02
Ahogy már egy ideje nézem ezt a képet egyre jobban kezdem azt érezni, hogy az arca szerkesztett. Adam-nek mindkét fülében fültágító van, viszont ezen a képen nem hogy a fültágító, de még csak annak nyoma sem látszik, és a tűk is olyan furcsán néznek ki, mintha nem is lennének igaziak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: