Önmagába szerelmes Selena Gomez új videoklipjében
2017. június 15. 16:01
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Hát nekem se a zene, se a klipp nem jött be. De ez csak az én véleményem, ízlések és pofonok.
2017. június 15. 16:45
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Nekem tetszik.
2017. június 15. 17:08
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nekem sem a klip sem a szám nem tetszik. az utolsó egy percnél a hangja végképp rémes szerintem. vannak számai selenának, amiket hallgatok egyébként, de ez biztos nem fog közéjük tartozni. egyedül a ruhák és a klip stílusa fogott meg kicsit, mint vintage rajongót.
2017. június 15. 17:22
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
A szám lehetett volna jobb is, de a klippet imádooom!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Olyan fiatalos és szép benne Selly, mintha tizenéves lenne!
És azt a bajuszos szemüveges alak is olyan király lett Sell szerepében.
XDDDD A klipp az nekem 5/5* lenne ha osztályoznám, mert marhára jól sikerült!! A zene először unalmasnak tűnt, de aztán gyorsan megszerettem azt is. 5/4
Olyan fiatalos és szép benne Selly, mintha tizenéves lenne!
És azt a bajuszos szemüveges alak is olyan király lett Sell szerepében.
2017. június 15. 18:39
Ez egy nagyon jól megkomponált videoklip! Nem tudok betelni vele! Sportszerető révén a kosárlabdás jelenet tetszett a legjobban!
Selena szép lány, ezt mindig is tudtam!
2017. június 16. 08:58
Olyan unalmas lett ez a klip és maga a dal is, hogy szó szerint bealudtam rajta.
2017. június 16. 11:20
A klipp is tökéletes meg a szám is!
Selenának csak jó számai vannak! ♥♥ Imádom ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2017. június 16. 11:36
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Nem rossz tényleg.
2017. június 17. 18:02
Akit kicsit is érdekel a klip története az utánna olvashat. Ez a videó elképesztően kreatív, még a legnagyobb művészek is fejet hajtottak az eredmény előtt. Ezek után, aki ezt leszarozza, az hülye. :'D A videónak pedig fontos mondanivalója van, de nem mindenki érti meg. ;D De el lehet olvasni a klip történetét, (mi ihlette, miért készült így, stb) de sajnos erre nem mindenki képes. ;D Az ilyenek csak szarozni tudják azt, amiről fogalmuk sincs. :'D
2017. június 17. 18:50
nem vagyok nagy Selena fan, de az tény és való, hogy akadnak olyan dalai, amiket szívesen meghallgatok olykor-olykor és ez a zene is azokhoz tartozik, ugyanis nekem őszintén szólva tetszik, illetve a klip is klassz lett, nagyon ötletes
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: