Már csak három epizód maradt a Pretty Little Liars fináléjáig, és végre pont kerül a hét éve futó történet végére.
A teljes cikkhez kattints ide!
PLL: Legalább két esküvő lesz a fináléban
2017. június 12. 11:19
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 12. 15:04
szerintem eléggé kézenfekvő, hogy ezria és haleb esküvő lesz, de én legjobban Spobynak örülnék. bár a történtek után szerintem Toby nem fog mostanában oltár elé állni...
2017. június 12. 15:39
Spoby esküvő biztosan nem lesz, hiszen jó régóta nincs már olyan viszony köztük. Haleb ezerszázalék, hogy lesz, meg talán Emison. Ezria pedig...ahogy most állnak a dolgok, kétlem, hogy ebből bármi is lehetne
2017. június 12. 17:05
Emison és Ezria lesz ... Azt a kettőt nyomatja MK hiába semmi értelmük ... Haleb elvileg a következőben lesz valami kis összecsapott semmiség. Hát ne legyen igazam. Haleb megérdemelne egy rendeset, Ezria meg Emison semmit xd
2017. június 12. 18:02
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Imádtam a sorozatot, az első négy évadig, onnantól kezdett ellaposodni. Jöttek bele ilyen szappanopera szálak, aztán mostanában többet megy a romantika benne mint A, vagy A.D... Lassan már átmegy melodrámába és mindenki férjhez megy. Komolyan mondom mindjárt összehozhatnak k egy "Mondj Igent A Ruhára " crossovert a Pll-el
2017. június 12. 18:35
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Ez az egész Ariás dolog szerintem keresztbe fog tenni Ezriának, inkább Halebre és Emisonra látok sok esélyt.
2017. június 13. 15:18
|
|
greti.xx.25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.26. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 261056 offline
|
6x10 nél le kellett volna zárni szerintem. És eddig televolt a net olyannal h Aria A hát Marlene ezt ugy kb meg is adta a nezoknek. Ezirat nagyon erolteti latszik. Szemely szertint en nem szeretem Halebet. Es ez a Spencer Caleb Hannah harmas is eleg gazos szerintem
2017. június 13. 22:06
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Szerintem mindenki összeházasodik már mindenkivel és minden happy...nem értem, hogy miért kell mindenkinek a régi pasijával/csajával összejönni. Mintha semmit se haladtunk volna...ami amúgy így is van.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: