Starity

20 film, amit életed során legalább egyszer látnod kell

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. június 11. 18:23 #61
- törölt felhasználó -    
Viharsziget, Truman Show, Életrevalók nagy kedvenceim. <3
Szerk.: és persze Az árva... Damn a kiscsaj nagyon para benne, de iszonyat jól játszik.
2017. június 11. 18:23 #62
SellyFan92
SellyFan92
visszatérő vendég

Státusz"Like a goddamn soldier that just can't forget the battle, i am stained by you"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 269
Csatolások: 0
Azonosító: 257855
Az Eredet (szerintem) egy igencsak bonyolult film. Vagy kétszer kellett megnéznem, mire nagyrészt felfogtam miről van szó. De ettől függetlenül nagyon tetszett.
2017. június 11. 18:44 #63
bfanni07
bfanni07
új tag
Hozzászólás: 71
Azonosító: 253497
Ez az én véleményem sztem ez az alapmuveltseg
2017. június 11. 19:12 #64
- törölt felhasználó -    
Én a Kapj el ha Tudsz-ot és egy könnyedebb Woody Allent is raknék bele.Meg azért a Forrest Gump is kult a Casablanca meg állítólag a maga idejében nagy film volt és kötelező jeleggel meg kell néznie mindenkinek.Az Életrevalók az kötelező.Azért én még bővíteném a listát.
2017. június 11. 19:20 #65
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Egyik film sem rossz, sőt, jóformán mindegyiket láttam, de azért ez egy nagyon személyes, bár korántsem reménytelen lista, bár kicsit mainstream, és ezt nem sértésnek szánom. smileeee.gif Nekem hiányzik róla az Amarcord (Fellini), Az élet szép (Roberto Benigni), a Rosencrantz és Guildenstern halott (Stoppard), Az Országúton (Fellini), a Fanny és Alexander (Bergman), a Cigányok ideje és a Macskajaj (Kusturica), az Aranyláz (Chaplin), az Éjféli Expressz (Alan Parker),és a Far North (Asif Kapadia). Sorolhatnám még, de minek? Így is megvan az én tízes listám. smileeee.gif És mind olyan film, ami kultnak számít, van köztük művészfilm is. Mindet érdemes legalább egyszer megnézni. Hatalmas élményt nyújtanak. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2017. június 11. 19:48 #66
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Pár filmet már láttam a listáról, viszont csak néhányra mondanám azt, hogy tényleg látni kell. A Me before you pl. ezerszer jobb könyvben. Viszont ha már egy-két ember megpendítette a klasszikus vonalat: én rendkívül hiányolom innen a Ne bántsátok a feketerigót! és az Ítélet Nürnbergben című filmeket. Nem könnyű témát dolgoz fel egyik sem, viszont tanulságosak és elgondolkodtatóak. Nem is beszélve a fantasztikus színészi alakításokról. Ennek a kettőnek szerintem mindenképp benne kell lennie egy top20-ban legalább.
2017. június 11. 19:58 #67
Almaszósz66
Almaszósz66
visszatérő vendég

StátuszAlways Keep Fighting!
Hozzászólás: 384
Azonosító: 227703
Jó lista lett. A legtöbbet tényleg érdemes megnézni. Szerintem a Viharszige, Remény Rabjai és az Eredet a legjobbak. De a holtodiglant sem szabad kihagyni!
2017. június 11. 20:02 #68
Lanella
Lanella
ʚ♡ɞ

Státuszinaktív, átköltöztem a 'starseed'-re :)
Hozzászólás: 1022
Azonosító: 255197
a Truman Show a világ egyik legjobb filmje heart.gif
2017. június 11. 22:56 #69
F.Enikő96
F.Enikő96
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 250578
Az Árva és a Rekviem egy álomért nagyon jó filmek. Az árva szerintem nagyon jó thriller,szívesen néznék még hasonló filmeket mint ez,a Rekviem egy álomért pedig igaz elég letargikus főleg a vége,de szerintem nagyon tanulságos és egyébként is szeretem az olyan filmeket amiknek a függőség a témája (pl. ilyen még a Végállomás gyermekei c. film,vagy a Sokkoló függőségek cìmű sorozat,ami ráadásul nem színészkedés,hanem hétköznapi emberek valós függőségét mutatja be).
A többi a filmet nem ismerem de az Eredetet lehet megnézem egyszer ha már a zenéjét olyan sokszor hallgattam(Hans Zimmer-Time) biggrin.gif
2017. június 11. 22:57 #70
f.petra
f.petra
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Azonosító: 243070
Ígaz szívvel (mark ruffalo), a Brokeback mountain(heath leadger), Candy (heath ledger) legjobb filmek..
2017. június 11. 23:56 #71
Beckie
Beckie
⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅

StátuszA menyország szép hely, de a pokolban több az ismerős...
Hozzászólás: 2805
Csatolások: 343
Azonosító: 75146
Na a Mielőtt megismertelek-et szedjük le erről a listáról, és akkor akár jó is lesz. Ha minden műfajból kellett egy példa akkor ennél a pocsék üzenetet közvetítő filmnél százszor értelmesebbek is vannak. (Amúgy nem rossz film ez, csak az alapanyag és az abban kitalált végső üzenet idegesített fel nagyon. A színészek jók, király viccek, csak a vége rossz.)
2017. június 12. 00:51 #72
- törölt felhasználó -    
A Holtodiglant és A szív bajnokai-t láttam a listáról. Az előbbit fenomenálisnak tartom, csak a végét utálom nagyon, elrontották vele az egész filmet, A szív bajnokai pedig csodás alkotás, de szerintem erősen túl van hypeolva azzal, hogy "sírós film."
2017. június 12. 05:15 #73
pergerhanna05
pergerhanna05
visszatérő vendég

StátuszEgy álom akkor a legszebb, ha valóra is válik.
Hozzászólás: 161
Azonosító: 242693
Én hiányoltam a Holt költők társaságát.
1 felhasználónak tetszik: Ellie Andrews
2017. június 12. 12:51 #74
Sinister_sister
Sinister_sister
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Azonosító: 260871
Majdnem mindet láttam már és tetszettek nekem. De, a Bezárva mit keres itt? Kegyetlen rossz film. Egyetlen eye candy volt benne, a szupercuki Jacob Tremblay .
2017. június 12. 16:15 #75
band_obsessed_idiot
band_obsessed_idiot
visszatérő vendég

StátuszI'd rather be hated for who I am, than loved for who I'm not.
Hozzászólás: 167
Azonosító: 259052
Az Eredet tényleg egy must-see movie❤
2017. június 12. 16:26 #76
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez egy teljesen szubjektív lista, mindenkinek más az ízlése, szíve joga, hogy mit néz meg.
Azonban: nem tudom, ki hogy van vele, de én személy szerint igen szégyellném idekommentelni, hogy egyiket se ismerem... legalább címről azt mondom, hogy hallottam róluk. A másik pedig, hogy nem csak tizenéveseknek vannak a cikkek- nekik még bőven van idő megnézni ezeket, és más alkotásokat is persze-, hanem idősebbek is olvassák, akiknek meg már nem lényeg a besorolás. Itt most különben is csak ajánlásról van szó.

A lényeg, hogy minden embernek más az ízlése, ezért nem érthetünk feltétlenül egyet a listával, és egy így szép és jó. wink.gif
2017. június 12. 17:09 #77
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Ezek közül csak kettőt emelnék ki.
Az egyik a Beszélnünk kell Kevinről. Szerintem ezt minden nőnek meg kellene néznie gyerekvállalás előtt.
A másik pedig Az árva. Valami brutálisan jóra sikeredett.
A Mielőtt megismertelek jó lett volna, ha Emily nem rontja el a borzalmas színészi játékával. Kicsit se tudtak meghatni az érzelmes jelenetek sem, durván túltolta a mimikát. Nm tudom miért nem szólt neki senki...
Elég sok van amit nem láttam a listából, de igyekszem pótolni. biggrin.gif
2017. június 13. 10:08 #78
Uncharted
Uncharted
Ps gamer
Hozzászólás: 2058
Azonosító: 210588
Egyettértek Agüero10 listájával és én még ideírnám a Fűrészt,mert annak sok jó része van,de az Oculus-t sem szabad kihagyni,mert nagy kedvencem.Ezenkivűl még a Wolf Creek-et sem szabad kihagyni vagy a Mészárlást szabály szerint című filmet,de a Credo (2008) is nagyon jó.
2017. június 13. 15:48 #79
- törölt felhasználó -    
Ennek a nagy részét még nem is láttam! smileeee.gif Köszönöm a Starity-nek a tanácsokat! smileeee.gif Jó filmek lehetnek! smileeee.gif
2017. június 13. 17:02 #80
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Idézet (holczerd1997 @ 2017.06.13. 10:08)
Egyettértek Agüero10 listájával és én még ideírnám a Fűrészt,mert annak sok jó része van,de az Oculus-t sem szabad kihagyni,mert nagy kedvencem.Ezenkivűl még a Wolf Creek-et sem szabad kihagyni vagy a Mészárlást szabály szerint című filmet,de a Credo (2008) is nagyon jó.

Ha már itt tartunk,akkor hadd egészítsem ki még az egyik nagy kedvencemmel a Vadász (Wilderness) című filmmel,valamint nem is tudom hogy hagyhattam ki a Halálos kitérőt,aminek szerintem 4 része is igazán jó lett,de elég jó a Félelmek háza, az Őrültek háza (2004) és a Rémálom az Elm utcában (2010) is,valamint nagyon ismert a Silent Hill,amiben vannak jó kis dolgok.
Amúgy a cikk listáin szerepeltek közül a legtöbbet nem láttam,de a Hush-t igen,viszont az nekem uncsi volt.A viharszigetnek viszont jó a története,hasonlít az Örültek háza sztorijára,biztos az is ihlette őket,de sajnos a horror hiányzik belőle.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!