Ilyen felhozatal után magyarázza már el nekem valami, hogy miért tömik az emberek fejét azzal a hazugsággal, hogy a "magyar nők a legszebbek"... amikor az országon belül is kiemelt lányok ennyire bosszantóan középszerűek "-.-
Magyarország Szépe 2017: Megvan a legszebb 16 lány!
2017. június 13. 13:03
Egyikük se kiemelkedő, sőt, vagy nagyon átlagosak vagy átlagon aluliak. Nem értem ezeket a zsűritagokat. Oké, hogy vékony és mondjuk néhány kivételes esetben van melle meg feneke a leányzónak. De mi olyan nagy só ebben, amikor az arcuk vagy nagyon snassz vagy finoman fogalmazva "nem szép"? Látta például valaki Rubint Réka fejét? Hiába lenne "fitt", de lerontja az összképet, mint ahogy ezeknél a lányoknál is. Ha majd sikerül előkeríteniük egy Raquel Welch, Cindy Crawford vagy Angelina Jolie kaliberű nőt, akkor komolyan tudom venni a hazai szépségversenyeket/modellügynökségeket, addig csak röhögni tudok az elkeseredett próbálkozásaikon
Ilyen felhozatal után magyarázza már el nekem valami, hogy miért tömik az emberek fejét azzal a hazugsággal, hogy a "magyar nők a legszebbek"... amikor az országon belül is kiemelt lányok ennyire bosszantóan középszerűek "-.-
2017. június 13. 15:29
Ha ráérek, belenézek ebbe a műsorba!
Van pár lány, aki bejön nekem!
2017. június 16. 08:08
Számomra annyira visszataszítóak és műek. Semmi egyedi nincs bennük, tucat, megcsinált libák, akiknek fogalmuk sincs a világról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: