A két híres youtuber idén februárban veszett össze, ami után sokan találgattak, hogy mi is történhetett valójában a kamerák mögött. Most Alissa bevall mindent.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alissa Violet kitálalt! Elmondja az igazat Jake Paul-lal való összeveszéséről
2017. június 10. 12:44
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Mar tobb mint egy eve kovetem mindkettojuk munkassagat, az elso perctol Alissanak hittem. Most is neki hiszek, am it pedig Jake apja csinalt az undorito
2017. június 10. 16:30
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
BGreta16, ha akarsz irhatsz, szivesen leirom.
2017. június 10. 18:44
|
|
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline
|
Ha valakit érdekel a videó tartalma dióhéjban: Alissa azt mesélte el, hogyan bánt vele Jake. Megismerkedtek, gondoltak egyet, és megalapították a Team10-et Los Angelesben. Két hétig teljes volt köztük a szerelem, aztán Jake nagyon nagyon sűrűn csajokat hozott a házba úgy, hogy "elméletileg" együtt voltak. Alissának jó arcot kellett vágnia hozzájuk, kezet rázni velük, majd néha hallotta, hogy Jake és a csajok... hát... nem társasjátékoznak fenn a szobájukban az biztos. Egyszer Alissa a sarkára állt, viszont Jake tulajdonképpen kirakta a csapatból, és a házból is. A lány barátok, és ház nélkül maradt. Amikor a Jake apjával találkozott Alissa, akkor az apja olyanokat mondott neki, hogy menj a ....-ba, stb. stb. stb. Jake az új Team10 dalban utalásokat is tett Alissára, és többször is azt állította videóiban, hogy a lány megcsalta őt, ám az állítja, hogy nem is voltak együtt. A végén pedig van egy kis visszavágás az említett dalra.
2017. június 10. 23:13
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
Annyira bírom, hogy azt se tudják kik Ők, DE AZÉRT rákattintanak a cikkre, elolvassák, majd kommentelnek xDD
2017. június 11. 23:49
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Egyikük se szimpatikus. A srácnak hatalmas az arca ez a szám egy gusztustalanság. A csaj se sokkal jobb, bár vele valamilyen szinten szimpatizálok, bár minden sztorinak két oldala van és mi csak az egyiket hallottuk most. Ellenben nem tudom megérteni, hogy miért tűrte ezt a viselkedést két évig vagy mennyi. Értem én, hogy szerződése volt az egészről biznisz részlegben, de én a helyében ezt az egész kapcsolat izét réges rég hanyagoltam volna, és max szakmai kapcsolatot tartottam volna fenn kényszerből. Egy idő után már nincs az a "szerelem" ami miatt kitartanék ilyen viszonyok mellett, semmi önbecsülése.
2017. június 12. 14:11
|
|
kriszti1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 264861 offline
|
Logan és Jake legújabb klipjében egyértelműen célozgatnak rá, hogy Alissa hazudik.
2017. június 13. 15:20
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Jake-nek csak ránézel a horoszkópjára és látod is,hogy Alissa igazat mond.
2017. július 07. 22:01
De amúgy ez a Team10 egy nagy baromság, aminek Jake a középpontja. Az egyetlen normális az egészben Alissa volt, akit Jake persze, hogy kidobott. Aztán ott van ez a Tessa csaj aki csak Alissa miatt kerülhetett be ebbe a Team10-be de aztán simán hátbaszúrta őt. A többi idióta pedig napi 24 órában csak Jake seggét nyalják (főleg a két Martinez), így persze Jake elvan szállva magától, pedig sehol se lenne a bátyja nélkül. Sok tehetségtelen szarcsimbók...
2017. szeptember 21. 16:24
|
olyanegyedivagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.26. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266425 offline
|
Csak szerintem néz ki ez a fiú úgy,mint egy pirospozsgás komisz kis óvodás,aki nagynak akar tűnni?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: