Június 9-én magyar idő szerint éjjel 1-kor debütált a Little Mix legújabb kisfilmje, amit Power című dalukhoz készítettek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az eddigi egyik leglátványosabb videoklipjével jelentkezett a Little Mix
2017. június 09. 13:36
|
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline
|
2017. június 09. 13:59
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Jó szám, a klip is kemény.... De azért megnézném őket enélkül a nyolc tonna smink nélkül
2017. június 09. 14:32
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
elképesztő jó lett, és tényleg tökre látványos, ezért külön tetszik.
nekem is jobban tetszett Stromzy nélkül, de így is tökéletes.
a lányok gyönyörűek, mint mindig. nagyon jó lett, büszke vagyok
nekem is jobban tetszett Stromzy nélkül, de így is tökéletes.
a lányok gyönyörűek, mint mindig. nagyon jó lett, büszke vagyok
1 felhasználónak tetszik:
lucymharding
2017. június 09. 15:00
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Kedvenc klippem lett tőlük. Tetszik a felfogásuk, és 3:39-nél az anyukájukkal vannak.
Imádom
2017. június 09. 16:06
Imádooom
Annyira gyönyörűek benne, de főleg Jade *-* Szerintem ez az eddigi egyik legjobb klipjük, és a Glory Dasyről ez a kedvenc számom. Amúgy szerintem jobb volt Stormzy nélkül.
2017. június 09. 16:31
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Hát ez lényegesen jobb dal lett, mint az a másik (Down?). A klipp viszont ugyanaz a rázzuk-magunkat-bugyiban-mert-miért-pont-mi-csináljunk-valami-értelmesebbet lett, ezért nem tetszik.
Az elején az első szólam pedig, bár erőteljes, de számomra indokolatlanul fülsértő is.
A Jesy nevezetű leányzót pedig akárhányszor meglátom mindig óhatatlanul a fiatal Lil' Kim jut róla eszembe, kicsit talán még a hangja is hasonlít az övére
Az elején az első szólam pedig, bár erőteljes, de számomra indokolatlanul fülsértő is.
A Jesy nevezetű leányzót pedig akárhányszor meglátom mindig óhatatlanul a fiatal Lil' Kim jut róla eszembe, kicsit talán még a hangja is hasonlít az övére
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.