Starity

Albumpremier: Katy Perry – Witness

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. június 09. 09:31 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A 2013-as Prism után végre megérkezett az énekesnő újdonsága, a Witness!
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. június 09. 09:55 #2
Joannexoxo
Joannexoxo
új tag

StátuszI live in a hologram with you
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 52
Csatolások: 0
Azonosító: 262403
Katy eddigi legjobb albuma, az biztos. Imadom. Mar a cimado dalban is hallatszodik hogy egy kisse masik hangzas iranyba ment, de nekem nagyon bejon. Kiemelnem a Hey Hey Hey, Roulette, Bigger Than Me c. szamokat aik hatalmas slagerek lehetnek ha Katy kiadja oket. Illetve a Mind Maze es a Tsunami is erdekes dalok, de nekem nagyon bejon. Tenyleg megeri meghallgatni, meg a nem Katy rajongoknak is. Remelem vegre megkapja a Grammyjet ezzel a lemezzel.
2017. június 09. 10:41 #3
bestdamnfan
bestdamnfan
visszatérő vendég

StátuszHonestly, I just need to be a little crazy
Hozzászólás: 350
Azonosító: 263801
Nagyon tetszenek a dalok, habár csakúgy mint a kislemezeknél, most is úgy gondolom, hogy nem volt jó a producerválasztás. Szinte minden dalnak az instrumentálja tucat, pedig a szöveg és a dallam mindenhol ütős és fülbemászó. A Pendulum és a Hey Hey Hey tetszik a legjobban, a Miss You More pedig megsiratott... Nagyon sokat fejlődött Katy dalszöveg téren.
Az egyetlen kakukktojás a Bon Appetit, ha azt a dalt nem rakták volna fel és kislemez se lenne, akkor az album abszolút tökély lenne.
2017. június 09. 11:27 #4
LeonaLewisNews
LeonaLewisNews
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 243695
Vicces, az album meghallgatása után én meg úgy gondolom hogy a Bon Appetit a legjobb. Ami tetszik még az a Pendulum meg a Roulette. Többet vártam
2017. június 09. 12:30 #5
- törölt felhasználó -    
En is tobbet vartam. Csak 2 dal tetszik.
2017. június 09. 12:56 #6
Alida
Alida
visszatérő vendég

StátuszAll our dreams can come true if we have the courage to pursue them.- Walt Disney
Hozzászólás: 179
Csatolások: 1831
Azonosító: 178277
Nem lett rossz de mást vártam.
2017. június 09. 14:12 #7
- törölt felhasználó -    
Én imádom! smileeee.gif
2017. június 09. 21:08 #8
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Most mindenki meg van ijedve hogy Katy mennyire megváltozott holott ő eddig is ilyen volt. Most is érdekes számokat produkált ahogyan anno a dark horse vagy a roar. Kísérletezni meg lehet. Még mindig egyedi szerintem. Ő nem változott semmit csak kipróbál új zenei irányzatokat is. Ez miért baj? Megteheti nem? Nekem tetszenek az új dalai is és a klippek meg még mindig egyediek úgy mint rég (gondolok itt a bon appétitre) És most még csak a dalok jelentek meg ha majd megjönnek hozzájuk a klippek is lehet több értelmet nyernek ezért nem kell már most elutasítani az egész dolgot mert ezeket a dalokat lehet hogy majd pont a klipp fogja kiegészíteni ad majd hozzájuk egy kis pluszt. smileeee.gif
2017. június 10. 20:01 #9
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Hihetetlen ez a nő. Eddig teljesen máshogy álltam hozzá, pedig rájöttem, a zenéiben nagyon sok, és erős érzés lakozik. Mindegyik tetszik valami miatt, iszonyatosan nyugtató hangzású az album, és sok energiámat vissza tudja tölteni egy nehéz nap után. Mondjon bárki bármit, én emiatt az album miatt sokkalta jobban követem Katy munkásságát, és köszönöm, hogy elhozta a Witness-t.
2017. augusztus 10. 12:30 #10
- törölt felhasználó -    
Karrierjének legrosszabb albuma. Nem csodálom, hogy úgy lehúzták a kritikusok.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok