A 2013-as Prism után végre megérkezett az énekesnő újdonsága, a Witness!
A teljes cikkhez kattints ide!
Albumpremier: Katy Perry – Witness
2017. június 09. 09:31
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 09. 09:55
|
|
Joannexoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.10. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 262403 offline
|
Katy eddigi legjobb albuma, az biztos. Imadom. Mar a cimado dalban is hallatszodik hogy egy kisse masik hangzas iranyba ment, de nekem nagyon bejon. Kiemelnem a Hey Hey Hey, Roulette, Bigger Than Me c. szamokat aik hatalmas slagerek lehetnek ha Katy kiadja oket. Illetve a Mind Maze es a Tsunami is erdekes dalok, de nekem nagyon bejon. Tenyleg megeri meghallgatni, meg a nem Katy rajongoknak is. Remelem vegre megkapja a Grammyjet ezzel a lemezzel.
2017. június 09. 10:41
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Nagyon tetszenek a dalok, habár csakúgy mint a kislemezeknél, most is úgy gondolom, hogy nem volt jó a producerválasztás. Szinte minden dalnak az instrumentálja tucat, pedig a szöveg és a dallam mindenhol ütős és fülbemászó. A Pendulum és a Hey Hey Hey tetszik a legjobban, a Miss You More pedig megsiratott... Nagyon sokat fejlődött Katy dalszöveg téren.
Az egyetlen kakukktojás a Bon Appetit, ha azt a dalt nem rakták volna fel és kislemez se lenne, akkor az album abszolút tökély lenne.
Az egyetlen kakukktojás a Bon Appetit, ha azt a dalt nem rakták volna fel és kislemez se lenne, akkor az album abszolút tökély lenne.
2017. június 09. 11:27
|
LeonaLewisNewsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.11. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 243695 offline
|
Vicces, az album meghallgatása után én meg úgy gondolom hogy a Bon Appetit a legjobb. Ami tetszik még az a Pendulum meg a Roulette. Többet vártam
2017. június 09. 21:08
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Most mindenki meg van ijedve hogy Katy mennyire megváltozott holott ő eddig is ilyen volt. Most is érdekes számokat produkált ahogyan anno a dark horse vagy a roar. Kísérletezni meg lehet. Még mindig egyedi szerintem. Ő nem változott semmit csak kipróbál új zenei irányzatokat is. Ez miért baj? Megteheti nem? Nekem tetszenek az új dalai is és a klippek meg még mindig egyediek úgy mint rég (gondolok itt a bon appétitre) És most még csak a dalok jelentek meg ha majd megjönnek hozzájuk a klippek is lehet több értelmet nyernek ezért nem kell már most elutasítani az egész dolgot mert ezeket a dalokat lehet hogy majd pont a klipp fogja kiegészíteni ad majd hozzájuk egy kis pluszt.
2017. június 10. 20:01
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Hihetetlen ez a nő. Eddig teljesen máshogy álltam hozzá, pedig rájöttem, a zenéiben nagyon sok, és erős érzés lakozik. Mindegyik tetszik valami miatt, iszonyatosan nyugtató hangzású az album, és sok energiámat vissza tudja tölteni egy nehéz nap után. Mondjon bárki bármit, én emiatt az album miatt sokkalta jobban követem Katy munkásságát, és köszönöm, hogy elhozta a Witness-t.
2017. augusztus 10. 12:30
Karrierjének legrosszabb albuma. Nem csodálom, hogy úgy lehúzták a kritikusok.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: