A sokrétű fiatal tehetség a mai napon jelentette meg második szóló EP-jét, valamint legfrissebb klipje is feltöltésre került.
A teljes cikkhez kattints ide!
K-pop visszatérés: G-Dragon
2017. június 08. 19:43
Ááá, ezt mennyire vártam már, csak aztán az elmúlt napokban történtek miatt inkább aggódtam Tabiért - minden aggodalmam ellenére viszont így is alig bírtam kivárni, hogy felkerüljön a m/v. Nem csalódtam benne, szép, letisztult, a számot imádom. Nagyon kíváncsi lettem volna a Bullshit klipjére is, de megértem, hogy inkább az Untitled került hamarabb publikálásra. Az albumot tekintve pedig valami ilyesmit vártam, egyáltalán nem csalódtam.
2017. június 08. 20:05
|
|
Lee Yoon Sun or Lejivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.04. Hozzászólás: 187 Csatolások: 87 Azonosító: 264687 offline
|
Hát. Amikor megtudtam, hogy lesz egy album + M/V - t is forgat, azt hittem elájulok. Ámulatosan magával ragadott a videóklipp, hisz nem csak a fenomálisan helyes Ji Yong volt benne, hanem a háttér is beszippantotta az elmémet és még jobban adott egy kis szépséget a klipphez, meg persze a dalhoz is. A dal nagyon, de nagyon illik mostani hangulatomhoz. Lassú és szomorú. Nagyon jó időzítés GD bby. :3
Én már eleve tudtam, hogy nagy sikert fog aratni, de hogy ennyire? Magyarország is megtalálható a felkapottak között. Legalább egy kicsit elterelte a T.O.P. - pal való tőrténtekről a figyelmet. Így tovább G - Dragon! Remélem még több ilyen bámulatos lemezt fog orrunk alá dugni! *-*
<3
2017. június 08. 20:06
Fantasztikus hangja van, egyáltalán nem csalódtam. Kellemes meglepetés volt ez a szám és az M/V is, csodálatosan lenyűgöző az egész a maga letisztultságával. ♥
2017. június 08. 20:15
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Nem számítottam GD-től ilyen balladára, de egészen kellemesre sikeredett. A hangja sokat fejlődött azóta, hogy utoljára hallottam, így ez is kellemes meglepetés volt számomra. A klippel viszont egyáltalán nem vagyok kibékülve, nekem nem a letisztultság jutott róla eszembe, hanem inkább az alacsony költségvetés
2017. június 08. 21:03
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Annyira vártam már a cb-jét. És mint mindig most is levett a lábamról. Hihetetlen jó lett az egész album és az mv is. Meglepő volt viszont, hogy ehhez a számhoz csinált klipet előbb(vagyis hogy ez jött ki hamarabb) - Bullshit-re számítottam - de iszonyat jó lett. Lenyűgöző hangja van, amit ebben a számba meg is mutatott(nem mintha a többiben nem:""D).
Lesz mit most rongyosra hallgatnom:3
Lesz mit most rongyosra hallgatnom:3
2017. június 08. 23:03
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Végre *-*
Bármi is történjen mindig is V.I.P leszek, nem számít min ennek keresztül a tagok, mindig mellettük fogok állni, és azok, akik a jelenlegi helyzet miatt elpártoltak tőlük, biztosan meg fogják bánni.
Imádom az új számokat, és nagyon büszke vagyok Jiyong-ra.♥
Bármi is történjen mindig is V.I.P leszek, nem számít min ennek keresztül a tagok, mindig mellettük fogok állni, és azok, akik a jelenlegi helyzet miatt elpártoltak tőlük, biztosan meg fogják bánni.
Imádom az új számokat, és nagyon büszke vagyok Jiyong-ra.♥
2017. június 09. 16:42
|
|
kpoper2004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 264784 offline
|
Imádom... Annyira GD , hogy csak na ... Rongyosra hallgattam ,és szét is sírtam a fejemet a dalon(kon). Eszméletlen lett!
( Nagyon remélem ,hogy T.O.P. felépül , bár tudom ,hogy ő volt a hülye ). Egyszóval : Csak így tovább GD !
2017. június 09. 19:22
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
valahogy sosem tud csalódást okozni, annyira gyönyörű ez a dal, a hangjában is egy csomó érzelem van, imádom az egészet. a klipet is, szerintem nagyon illik a dalhoz.
az album többi dala is nagyon tetszik, tegnap óta már rengetegszer végighallgattam.
az album többi dala is nagyon tetszik, tegnap óta már rengetegszer végighallgattam.
2017. június 10. 10:49
Gyönyörű!!❤ A hangja valami csodálatos a klip is egyszerű mégis nagyszerű.
Hogyan tud ennyire hátrahajolni?! ;)Nincsenek szavak arra, hogy mennyire imádom!❤
2017. június 10. 15:02
A dal gyönyörű lett, a klip is nagyon szép, hiába, hogy "egyszerű". Az album pedig fantasztikus lett, de hát mi mást vártunk GD-től? Benne sosem lehet csalódni
2017. június 10. 18:54
|
|
DemiFan123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 227528 offline
|
Gyönyörű dal lett❤️
2017. június 13. 16:04
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Egyszeruen amikor meghallottam hogy Visszatér Majdnem sírtam, de a sírás akkor kovetkezett amikor megjelent az album. Egyszerűen tökéletes, mindig a kedvencem lesz ez az ember . Imadom őt , a stílusát ,mindenét.
Az album pedig hat pontosan annyira jo mint amennyire az előadója.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: