Starity

Ariel Winter berágott az édesanyjára

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. június 08. 15:08 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A Modern család sztárja valószínűleg a háta közepére sem kívánja édesanyját, és magasról tesz a véleményére.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. június 08. 15:29 #2
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2233
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Nem a világ legjobb anyja az övé de melyik anya akarja hogy a lánya a tehetsége helyet a pucér hátsó felét mutogassa a világnak. Az egész bántalmazott az anyám téma akkor jött elő amikor az anyja rajta kapta a 14 éves lányát az idősebb pasijával akit be is akart költöztetni hozzájuk amire az anyuka nemet mondott közvetlen ez után jelentette a gyámügy felé hogy az anyja bántalmazza nem azt mondom hogy nem lehet benne igazság de nem viselkedett ilyen közönséges módon míg az anyja nevelte normálisan öltözködött nem mint akit az útszéléről szalasztottak. Kellenek szabályok nem tehet az ember mindig azt amit akar tekintett nélkül a következményekre valószínű ez nem tetszett neki ezért volt a cirkusz a testvére támogatta mindenben és mindenre rábólintott azt tehetett amit akart szabályok korlátok nélkül élhet ami szép és jó de az esetek nagy részében az ilyen életnek mindig csúnya vége van
2017. június 08. 15:34 #3
Picy
Picy

Státuszlast night was the last time of my past life
Hozzászólás: 1039
Azonosító: 261338
Bella Throne 2.0..?
2017. június 08. 15:39 #4
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Idézet
hogy szomorúnak tartja, hogy Ariel úgy érzi, hiányos öltözetben kell mutatkoznia ahhoz, hogy kifejezze és szexinek érezze önmagát.

Végre valaki elmondja helyettem is ezt a fajta felfogást.
Én nem tudom megérteni ezt a lányt. Nem bántalmazta a lányát (hűha max egyszer rácsapott a fejére, mert idősebb pasit akart odaköltöztetni hozzájuk; én ezt ink nevelésnek hívnám) az anyja, csupán azért nem beszél vele mert "beleszólt az életébe." Az a lány 4 éves volt könyörgöm.xd Még jó hogy beleszól az életébe, mikor ő nevelte fel.xd
Ez a lány azt se tudja, hogy jó dolgában mit csináljon. Nem hiszem el, hogy ha leültek és megbeszélték volna, akkor az anyja ráerőltette volna ezt az egészet. Könnyű mindent másra fogni, de biztos vagyok benne, hogy semmit nem tett azért, hogy változtasson a "nem normális" életén. Vicc. rohog.gif
2017. június 08. 16:12 #5
LollyPoop
LollyPoop

StátuszLollyPoop még nem állította be a státuszát... és nem is fogja.
Hozzászólás: 943
Azonosító: 262892
Pedig ebben az egyben igazán hallgathatna az anyjára, még akkor is, ha nem jó a kapcsolatuk.
2017. június 08. 17:24 #6
Maiko
Maiko
Hozzászólás: 1722
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Gyerekesen viselkedik, ellentmond saját magának, amikor azt mondja, hogy nem érdekli az emberek véleménye, és az anyjáról nyilvánított véleménye is azt bizonyítja, hogy egy éretlen. Egyszerűen elborzadnék, ha ilyen gyerekem lenne. unsure.gif
2017. június 08. 22:40 #7
Tamcsy2001
Tamcsy2001

StátuszJelenleg tök üres a fejem :P tetszik ez az érzés ^ ^
Hozzászólás: 587
Azonosító: 255514
Hagyja már a gyerekes hisztit, komolyan én sokkal érettebb és felelősségteljesebb vagyok nála
2017. június 08. 22:53 #8
- törölt felhasználó -    
Teljesen egyetértek az édesanyjával. Szomorú, hogy a mai világban már csak az számít szépnek meg szexinek ha valaki kirakja instagramra a mellét meg a seggét. Ariel egy gyönyörű lány és nagyon tehetséges színésznő, de túl sok mindent mutat meg. Mindig is azon a véleményen voltam, hogy egy teltebb alkatú lány is lehet LEGALÁBB olyan szép mint a mai ideál se segge, se melle 180 centis 40 kilós csontsovány modellek, de ezt nem úgy kell bizonyítani, hogy meztelenül pucsít a kamerának az biztos és nem az anyja, hanem saját maga miatt. Vannak olyan dolgok amiket alapesetben csak neked és a párodnak kéne látni. Tiszteld ennyire magadat. Nagymamám mindig azt mondta, hogy legyek olyan lány akinek először tekintetébe és csak azután testébe lesznek szerelmesek az emberek.
2017. június 09. 19:21 #9
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Nagyon nagy nőnek képzeli magát, pedig elég gyerekes a felfogása és a hozzáállása. Hiába, agyilag még egy kislány.
2017. június 09. 22:27 #10
Sophy the bohemian
Sophy the bohemian

StátuszThat's what I do: I drink and I know things.
Hozzászólás: 607
Azonosító: 259935
Ez az ő véleménye. Ha szarik az anyjára akkor szarik. Ez ellen nem lehet mit tenni. Ha így jól érzi magát..az a lényeg.
2017. június 14. 13:57 #11
katherine0813
katherine0813
Hozzászólás: 597
Azonosító: 250792
Hiányos öltözetnek számít a fürdőruha? Bakker, gyorsan szóljunk az összes strandnak, hogy tiltsák be a fürdőruha viselését, mert undorító dolog! xD
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok