A két slágergyáros még csak fél éve randevúzik egymással, de nem is lehetnének boldogabbak!
A teljes cikkhez kattints ide!
The Weeknd mutatta meg Selena Gomeznek, milyen is az igaz szerelem
2017. június 08. 14:40
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 08. 14:58
|
|
Staritylaxmivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.02. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 261144 offline
|
Nagyon aranyosak együtt!
2017. június 08. 16:14
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Remélem, még sokáig együtt lesznek, okyan cukik együtt!!
2017. június 08. 16:43
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Szerintem nagyon látszik a kapcsolatukon, hogy tényleg milyen nyugodt, teljesen más mint Sel előző kapcsolatai. Ő is teljesen megváltozott és számomra ez nagyszerű dolog:)
2017. június 08. 17:14
Csak egy névtelen barát nyilatkozik most is, viszont itt nem látok sehol sem "nem lehet hinni ezeknek a forrásoknak" kommenteket.
2017. június 08. 22:05
Nagyon örülök neki, hogy Sel végre megtalálta a nagy Ő-t(legalábbis én így látom
). Ezek alapján, amiket hallok, biztosan nagyon boldogok. Remélem hosszú és teljes életük lesz együtt
2017. június 09. 22:09
Most komolyan mindenhol ők?Mert nekem kicsit sok mindenhol ez a mennyire szeretem a másikat és ő mutatta meg a szerelmet stb...Gáz azt mondani hogy megint szerelmes,csak mert gondolom Justinnal évekig nem csak úgy voltak,ráadásul a Justin összetörte a szivem féle kijelentések...Ha ez igaz akkor Selena szerintem kicsit ellentmond magának
2017. június 10. 09:01
Miért kell minden második cikknek róluk szólnia?Értem én,szeretik egymást...De nem értem hogy miért kell mindenhol ott lenniük...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: