Starity

K-pop szólódebütálás: Kim Chung Ha

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. június 07. 15:00 #1
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Új szólistát (egyben egy ismerős arcot) köszönthetünk a K-pop zenepiacán: a mai napon hivatalosan is bemutatkozott Kim Chung Ha.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. június 07. 21:56 #2
Arvil fan
Arvil fan
Photographer

Státusz"Do something today that your future self will thank you for."
Hozzászólás: 1422
Csatolások: 38
Azonosító: 216037
A klipet imádom, az első pillanattól kezdve belopta magã a szívembe. En nagyon meg szeretem az I.O.I-ban, de most szólóban is nagyon jónak bizonyul. Úgyhogy remélem még sok hasonlóan jó számot fogunk tőle hallani.
2017. június 08. 13:44 #3
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
az ioi-t nagyon szerettem, de ez nem jelenti azt, hogy minden tag belopta volna magat a szivembe. nem igazan tetszik a lany hangszine, borzalmasan eles es a dal sem jott be kulonosen. egyedul a hangulata fogott meg kicsit.
2017. június 08. 13:47 #4
- törölt felhasználó -    
Nagyon szeretem Chunghát, a klip és a dal is tetszetős, viszont a refrén egy kicsit fura. Valahogy nem passzol hozzá a hangja, vagy nem is tudom...
2017. június 08. 14:05 #5
- törölt felhasználó -    
Első hallásra nem igazán tetszett, de többszöri hallgatás után megszerettem. smileeee.gif örülök, hogy nem egy altató dallal debütált, jobb lett, mint amire számítottam.
2017. június 08. 15:04 #6
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Sem a show-ban, sem pedig az I.O.I-ban nem fordítottam rá figyeltem, csak miután sorra jelentek meg a szólójához az előzetesek. Őszintén szólva, kellemeset csalódtam. A Hands on Me dala nagyon bejövős w00t.gif , kicsit jazz hangzású, de nagyon is illik hozzá és a hangjához is - nem bánnám (nagyon nem) ha a jövőben esetleg ezen a vonalon folytatná. A Why Don't You Know is tökéletes lett, a Make a Wish-t is eltalálták, a 우주먼지 OST feelingű, a 월화수목금토일 (Week) dalában meg kigyönyörködhetem magam a hangjában. wub3.gif Egy szó mint száz: nagyon jó lemez lett, remek debütálás. beer.gif Nagyon ígéretes szólista, sok potenciált látok benne, és örülök, hogy nem rakták bele egy csapatba. A jövőben biztos, hogy követni fogom a munkásságát.
2017. június 08. 20:10 #7
- törölt felhasználó -    
Nagyon vártam már a számot és az M/V-t is. És nem csalódtam. Úgy érzem, szeretni fogom a szóló munkásságát. :3
2017. június 20. 23:45 #8
BeJoyful
BeJoyful

Státusz"Az erőt mi többé tesz, mindig magadban keresd!"
Hozzászólás: 736
Csatolások: 16262
Azonosító: 261400
Én ma jutottam el oda szabadidő tekintetében, hogy meghallgassam a Why Don't You Know dalát és azóta szünet nélkül hallgatom wub.gif
Egyetértek azzal, hogy valóban kár lett volna egy csapatba berakni, mert szerintem meg van minden képessége, hogy a jövőben még egy csodálatos szóló előadó legyen. Számomra a hangja felér egy csodával, amit már az I.O.I alkalmával is érzékeltem, de csak most ért el hozzám igazán.
Az albumot még nem volt alkalmam meghallgatni, de igyekszem minél hamarabb feltérképezni. Kívánom neki, hogy sikerüljön befutnia, mert szükség van a hozzá hasonló erős hangokra. beer.gif meghajolo.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok