Új szólistát (egyben egy ismerős arcot) köszönthetünk a K-pop zenepiacán: a mai napon hivatalosan is bemutatkozott Kim Chung Ha.
A teljes cikkhez kattints ide!
K-pop szólódebütálás: Kim Chung Ha
2017. június 07. 21:56
|
|
Arvil fanPhotographer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 1422 Csatolások: 38 Azonosító: 216037 offline
|
A klipet imádom, az első pillanattól kezdve belopta magã a szívembe. En nagyon meg szeretem az I.O.I-ban, de most szólóban is nagyon jónak bizonyul. Úgyhogy remélem még sok hasonlóan jó számot fogunk tőle hallani.
2017. június 08. 13:44
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
az ioi-t nagyon szerettem, de ez nem jelenti azt, hogy minden tag belopta volna magat a szivembe. nem igazan tetszik a lany hangszine, borzalmasan eles es a dal sem jott be kulonosen. egyedul a hangulata fogott meg kicsit.
2017. június 08. 13:47
Nagyon szeretem Chunghát, a klip és a dal is tetszetős, viszont a refrén egy kicsit fura. Valahogy nem passzol hozzá a hangja, vagy nem is tudom...
2017. június 08. 14:05
Első hallásra nem igazán tetszett, de többszöri hallgatás után megszerettem.
örülök, hogy nem egy altató dallal debütált, jobb lett, mint amire számítottam.
2017. június 08. 15:04
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Sem a show-ban, sem pedig az I.O.I-ban nem fordítottam rá figyeltem, csak miután sorra jelentek meg a szólójához az előzetesek. Őszintén szólva, kellemeset csalódtam. A Hands on Me dala nagyon bejövős
, kicsit jazz hangzású, de nagyon is illik hozzá és a hangjához is - nem bánnám (nagyon nem) ha a jövőben esetleg ezen a vonalon folytatná. A Why Don't You Know is tökéletes lett, a Make a Wish-t is eltalálták, a 우주먼지 OST feelingű, a 월화수목금토일 (Week) dalában meg kigyönyörködhetem magam a hangjában.
Egy szó mint száz: nagyon jó lemez lett, remek debütálás.
Nagyon ígéretes szólista, sok potenciált látok benne, és örülök, hogy nem rakták bele egy csapatba. A jövőben biztos, hogy követni fogom a munkásságát.
2017. június 08. 20:10
Nagyon vártam már a számot és az M/V-t is. És nem csalódtam. Úgy érzem, szeretni fogom a szóló munkásságát. :3
2017. június 20. 23:45
|
|
BeJoyful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.18. Hozzászólás: 736 Csatolások: 16262 Azonosító: 261400 offline
|
Én ma jutottam el oda szabadidő tekintetében, hogy meghallgassam a Why Don't You Know dalát és azóta szünet nélkül hallgatom
Egyetértek azzal, hogy valóban kár lett volna egy csapatba berakni, mert szerintem meg van minden képessége, hogy a jövőben még egy csodálatos szóló előadó legyen. Számomra a hangja felér egy csodával, amit már az I.O.I alkalmával is érzékeltem, de csak most ért el hozzám igazán.
Az albumot még nem volt alkalmam meghallgatni, de igyekszem minél hamarabb feltérképezni. Kívánom neki, hogy sikerüljön befutnia, mert szükség van a hozzá hasonló erős hangokra.
Egyetértek azzal, hogy valóban kár lett volna egy csapatba berakni, mert szerintem meg van minden képessége, hogy a jövőben még egy csodálatos szóló előadó legyen. Számomra a hangja felér egy csodával, amit már az I.O.I alkalmával is érzékeltem, de csak most ért el hozzám igazán.
Az albumot még nem volt alkalmam meghallgatni, de igyekszem minél hamarabb feltérképezni. Kívánom neki, hogy sikerüljön befutnia, mert szükség van a hozzá hasonló erős hangokra.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: