Ugyan a pophercegnő kapcsán sokan már csak legyintenek, mondván, hogy nem tud énekelni, ezért playbackel folyton, ám ez nem igaz. Britnek igenis van hangja, még ha olykor az Auto-Tune-hoz is fordul segítségért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Igenis tud énekelni! Ilyen Britney Spears Toxicja Auto-Tune nélkül
2017. június 07. 11:29
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 07. 11:48
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Azt mindig tudtam, hogy Britneynek van hangja, de én sem értem miért nem használja. Biztos nem vennék jegyet egy olyan koncertre, ahol csak a látványon van a hangsúly a dal helyett.
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2017. június 07. 12:06
Azért nem használja az eredeti hangját, mert túlságosan hasonlít Christina Augileraéra. Ez pedig szemet szúrt az akkori menedzsereknek is, ezért ének tanárokat fogadtak fel, hogy "újra tanítsák énekelni". Innen az orrhang. Élőben pedig, azért nem énekel, mert túlságosan megerőltetné a hangszálait.
Britney Spears Fun
2017. június 07. 12:31
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
IGEEEN ^^ ^^ köszikösziköszi a cikket! *-* Britneynek igenis csodálatos hangja van, hiába próbálják tagadni egyesek, csak azért, mert "nem megszokott". Nos, valóban nem...DE PONT ETTŐL JÓ, mert egyedi, 1000 közül is felismered, hogy ez Britney Spears *-* és mint már említettem nem egyszer, régebben Christina Aguilerához hasonló hangja volt, de a kiadója úgy döntött, hogy egy Aguilera-utánzat már nem lenne eladható, ezért kreáltak valami újat, ami még azelőtt nem létezett, így született meg Britney jellegzetes babahangja
én imádom, és nem véletlenül ő az egyik legnagyobb ikon a zenében, már lassan 20 éve
És ezt is a hangjának köszönheti többek között
Szóval nem tudom mire alapozzák az olyan kijelentéseket, mint hogy nem tud énekelni...rosszul fogalmaznak szerintem, arra gondolnak akik ezt mondják, hogy MÁSHOGY énekel mint mindenki. Hogy kitűnik a tömegből a hangjával. Gondolom erre céloznak xd
És hogy miért playbackel? Azért, mert olyan technikával énekel ami rettenetesen fájdalmas és megerőltető,ha hosszú ideig folyamatosan csak énekel. Mindössze arról van szó, hogy kímélni akarja a hangszálait. És nem arról, hogy nem tud énekelni. Mert nagyon is tud, méghozzá fantasztikusan
<3333 ♡♡♡
És hogy miért playbackel? Azért, mert olyan technikával énekel ami rettenetesen fájdalmas és megerőltető,ha hosszú ideig folyamatosan csak énekel. Mindössze arról van szó, hogy kímélni akarja a hangszálait. És nem arról, hogy nem tud énekelni. Mert nagyon is tud, méghozzá fantasztikusan
2017. június 07. 13:11
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Úgy csinálnak mint ha csak ő playbackelne.. Szerintem Britney egy igazi őstehetség és mostanában sajnos nagyon ritka az ilyen..
2017. június 07. 13:53
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (Britney Spears Fun @ 2017.06.07. 12:31)
Egy igazi előadónak akkor is illene élőben énekelni...ha már annyian fizetnek érte tisztelje már meg az embereket, hogy nem csak tátog...én egy playback koncertért egy forintot sem adnék ki, mivel én az előadók igazi hangjára vagyok kíváncsi és nem a CD-re, amit otthon is bármikor lejátszhatok..
Genevieve
2017. június 07. 14:37
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Az tény, hogy Britney egy ikon, de szerintem még egy ilyen jól megalkotott előadóművész sem teheti meg, hogy végigtátog egy koncertet. Ha a hangszálai nem bírják az adott hangterjedelmet, akkor ne írjanak neki olyen dalokat...
Az meg, hogy hasonlított a hangja Christina Aguileraéra meg egyenesen nonszensz. Christina hangjához képest Britneyé a fasorban sincsen, és ha jól emlékszem bár együtt kezdtek a Mickey Mouse Clubban, akkor is Britney futott be először, mint szólóénekes.
Az meg, hogy hasonlított a hangja Christina Aguileraéra meg egyenesen nonszensz. Christina hangjához képest Britneyé a fasorban sincsen, és ha jól emlékszem bár együtt kezdtek a Mickey Mouse Clubban, akkor is Britney futott be először, mint szólóénekes.
2017. június 07. 14:45
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Teljesen ugyanaz a hang, ami pedig azt jelenti, hogy az első sem auto-tune nélküli. Hiába, Britney-nek tényleg nem sok hangja van az énekléshez.
2017. június 07. 15:15
Féltékenységből sok mindent mondanak. A rajongók pedig mindig is tudtak hogy tehetséges a szépség
2017. június 07. 16:41
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
A carpool karaokéban se vitte túlzásba az éneklést, a "bonyolultabb" részeket nem erőltette ami csak azért vicces, mert amúgy hangilag nem igazán nagy kihívások a dalai. Régen azt mondták, azért playbackel mert egyszerre nem tud táncolni meg énekelni is. Most azt mondják azért mert a hangszálai nem bírják. Mindig van valami kifogás, neki meg így kényelmes. Mennyivel könnyebb eltátogni a dalokat, kicsit táncikálni (már azt sem viszi túlzásba, mert azt sem bírja...) és felvenni a pénzt. Minek erőltesse meg magát, minek csináljon jó lemezeket vagy showkat, ha sokan ezzel is megelégednek. Csalódtam benne, régen látszott rajta, hogy érdekli a zene, a showbiznisz, de mostanában úgy látom már csak a pénzért csinálja. Kifogásokat meg mindig könnyű találni, de elég megnézni egy Little mix koncertfelvételt, ők tudnak egyidőben énekelni is táncolni is, szóval csak akarni kellene.
2017. június 07. 18:59
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Hát pedig tele van hamis hangokkal és félrecsúszásokkal, főleg a refrén. Mondjuk Britney sosem arról volt híres, hogy leénekli a csillagokat az égről, ezért én nem is vártam jobbat tőle.
2017. június 07. 19:21
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Mert erőltetetten orrból énekel. Láttam még multkor egy dokumentum filmet amibe mondták hogy ráerőltették ezt a hangzást mert ez volt a divat a popban. Hallottam gyetekkorában készült felvételen és ott abszolút nem így énekelt. Miután ez lett a tipikus Britneys hangzás gondolom már nem tudna elkezdeni igazából énekelni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.