Mit nem mutatott még meg? Szőrös lábáról töltött fel képet Bella Thorne
2017. június 07. 10:10
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Lehet őt utálni, mert állandóan magára hívja a figyelmet, lehet nem szimpatizálni vele, hiszen betegesen erőlködik és próbálkozik, hogy mindenki ráfigyeljen! Én a magam részéről mindig elolvasom a róla szóló cikkeket, és utána elgondolkozom, hogy hova süllyed ez a világ?! Hogy egy tehetséges, fiatal lány önbizalomhiányban és bizonytalanságban szenved, hiszen EZ AZ! Ha teljesen rendben lenne saját magával és a testével, akkor nem botránkoztatná meg állandóan a nagyérdeműt. Bontogatja a szárnyait, kiváncsi hogy meddig mehet el, és mik a határai! Mindenki másképp éli meg a hírnevet. Valaki bezárkózik és tudni sem akar a körülötte zajló eseményekről, Bella viszont eléje megy a dolgok alakulásának. Nem vagyunk teljesen tisztában az élete összes apró kis részletével! Nem szabad ítélkezni, fogalmunk sincs pontosan miért műveli mindezt! Előfordulhat, hogy tévedek persze! Ám szentül hiszem, hogy segítségre van szüksége, egy olyan személyre aki hátsó szándék nélkül, szívből szereti. Remélem Greggtől megkapja amire vágyik, és végre megtalálja a helyét a nagyvilágban! Én őszintén szurkolok neki, és imádkozom érte! Hajrá, Bella!
2017. június 07. 12:44
|
KiTtyGoNdYúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.07. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 264757 offline
|
Akármennyire hihető nem voltam kíváncsi a szőrős lábára de szerintem senkit se érdekel :')
De lehet,hogy ezzel csak én vagyok így
....
Egyébként sose szerettem különösképpen és nem értem miért kell mindig valami hülyeséget csinálnia :/
De lehet,hogy ezzel csak én vagyok így
Egyébként sose szerettem különösképpen és nem értem miért kell mindig valami hülyeséget csinálnia :/
2017. június 07. 13:59
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
fuh hát a szőrös láb az aztán világvége
ha valami gyantázott p*csákon felnevelkedett 11 éves kis könnyűvérű hölgyikének nem tetszik... ja várjál igen, senkit nem érdekel
nem védem a csajt, lehet vannak botrányai (nem tudom, ki ő, őszintén szólva), és indokolatlannak tartom, hogy valaki a lábáról tegyen fel képet (??), de őserdő? láttátok valaha bármilyen férfinek a lábát? ja az férfi, akkor lehet? okcsá
hagyjatok már... miért kéne kötelezően gyantázni bárkinek a lábát? remélem, hogy a barátaim és a barátom enélkül is szeretni fog, tudjátok, a láb szőrössége nem egy kapcsolat alapja
el vagytok ti tájolódva, hol számít az, hogy kinek milyen szőrös a lába? mostantól ezért utáljátok? mert "igénytelen"?
én is azt érzem, hogy ő az ügyeletes utálnivaló, szóval belekötünk mindenbe, de hogy valaki ezt komolyan gondolja...
ez egyszerűen csak egy láb, még nem is olyan szőrös
láttál már te undorítót? a Kardishian (így írják vagy nem?) famíliát?
inkább legyen valaki természetes, mint mű, nem? ha éppen az van a cikkben, hogy milyen mű valaki, rögtön minden befolyásolható, ostoba liba jön, és írja, hogy hűdehádeaztakrva
nőjetek fel, kérlek
15-18 évesen már ideje lenne (nem tudom, mennyi az átlagéletkor, agyilag én 8-11-et látok a "népszerűbb" cikkek alatt)
ha valami gyantázott p*csákon felnevelkedett 11 éves kis könnyűvérű hölgyikének nem tetszik... ja várjál igen, senkit nem érdekel
nem védem a csajt, lehet vannak botrányai (nem tudom, ki ő, őszintén szólva), és indokolatlannak tartom, hogy valaki a lábáról tegyen fel képet (??), de őserdő? láttátok valaha bármilyen férfinek a lábát? ja az férfi, akkor lehet? okcsá
hagyjatok már... miért kéne kötelezően gyantázni bárkinek a lábát? remélem, hogy a barátaim és a barátom enélkül is szeretni fog, tudjátok, a láb szőrössége nem egy kapcsolat alapja
el vagytok ti tájolódva, hol számít az, hogy kinek milyen szőrös a lába? mostantól ezért utáljátok? mert "igénytelen"?
Idézet
De ha Bella nem borotválkozik írjunk róla 5496 cikket, dobjunk bele olyan cringy mondatokat mint "Thorne most lábán az őserdőt mutatta meg, de mindenkit megnyugtatott: tervezi, hogy megvál tőle", meg úgy összességében utáljuk még jobban, mert attól máris teljes lesz az életünk.
én is azt érzem, hogy ő az ügyeletes utálnivaló, szóval belekötünk mindenbe, de hogy valaki ezt komolyan gondolja...
ez egyszerűen csak egy láb, még nem is olyan szőrös
láttál már te undorítót? a Kardishian (így írják vagy nem?) famíliát?
inkább legyen valaki természetes, mint mű, nem? ha éppen az van a cikkben, hogy milyen mű valaki, rögtön minden befolyásolható, ostoba liba jön, és írja, hogy hűdehádeaztakrva
nőjetek fel, kérlek
15-18 évesen már ideje lenne (nem tudom, mennyi az átlagéletkor, agyilag én 8-11-et látok a "népszerűbb" cikkek alatt)
2017. június 07. 14:59
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Nem tudom, hogy ő színész, modell, megélhetési celeb vagy valami más esetleg, de ezen cikk alapján, szimpatikussá vált a szememben
A cím alapján azt hittem, hogy két szál fél centis szőrszál lesz a képen, mert a sztárok nagy része nem meri felvállalni a valódi megjelenését, és ha a természetesség jegyében is prédikálnak, akkor sem a valóságot tükrözik. Emlékszem, pár éve Miley Cyrus tombolta ki magát, amikor állítólagosan nem szőrtelenítette a hónát, mert ő akkora egy feminista egyéniség, közben meg pár szál, szőkére festett szőrszálról volt szó.. na hagyjuk
A természetes szőke hajú embereknek is (sötét)barna/fekete szőrzetük nő, kivéve a vöröseknek és a vörös árnyalatainak, de ennek a bizonyos Bellának világosbarna szemöldöke van, a szőkére/vörösre festett haja tövén pedig látszik hogy barna eredetileg a haja, szóval igen hihető, hogy a képen az ő lába látható (csak mert valamelyik zöldfülű azt írta, ez biztos nem az övé fúúúj)
Ezeknek a "férfiaknak van ilyen lábafúúúj" kommentelőknek meg csak annyit írnék, hogy 10 évesen még nekem is szőke pihés volt a lábam.
Majd megtapasztaljátok, milyen az, amikor (leginkább a téli hónapokban) nincs kedvetek fájdalmat okozni magatoknak holmi erdőirtással, ezért minél többször húztok térdig érő zoknit és hosszú nadrágot (fürdés közben pedig milyen jól habzik a vádli
). Apropó, nyáron a kedvencem, amikor el kell ugrani a teszkóba, de mivel az 1-2 héttel korábbi epilálás következtében a dzsungel ismét kezdi visszanyerni az erejét, a 40 fokban is kénytelenek vagyunk hosszú gatyát húzni. Az érettebb korosztály érteni fogja, miről beszélek.
Amúgy én tökre felnézek azokra a nőkre, akik nem hódolnak be ezeknek a nemileg megkülönböztetett társadalmi elvárásoknak, és bizony természetes külsővel járnak-kelnek a népek között, mert baromi nagy bátorság kell hozzá. Sajnos a fiatal generációk is úgy nőnek fel, hogy a nő akkor szép, ha csupasz (mint látható a jelen 10-12 éves gyerekek véleményei alapján is), és ezért a megbámulást, megvető pillantásokat, esetleg beszólogatásokat is el kell szenvedniük.. azért, mert mások, azért, mert vannak elveik. It is a sad world we live in.
A cím alapján azt hittem, hogy két szál fél centis szőrszál lesz a képen, mert a sztárok nagy része nem meri felvállalni a valódi megjelenését, és ha a természetesség jegyében is prédikálnak, akkor sem a valóságot tükrözik. Emlékszem, pár éve Miley Cyrus tombolta ki magát, amikor állítólagosan nem szőrtelenítette a hónát, mert ő akkora egy feminista egyéniség, közben meg pár szál, szőkére festett szőrszálról volt szó.. na hagyjuk
Ezeknek a "férfiaknak van ilyen lába
Amúgy én tökre felnézek azokra a nőkre, akik nem hódolnak be ezeknek a nemileg megkülönböztetett társadalmi elvárásoknak, és bizony természetes külsővel járnak-kelnek a népek között, mert baromi nagy bátorság kell hozzá. Sajnos a fiatal generációk is úgy nőnek fel, hogy a nő akkor szép, ha csupasz (mint látható a jelen 10-12 éves gyerekek véleményei alapján is), és ezért a megbámulást, megvető pillantásokat, esetleg beszólogatásokat is el kell szenvedniük.. azért, mert mások, azért, mert vannak elveik. It is a sad world we live in.
2017. június 07. 16:02
Múltkor a hónalja, tegnap a csöcsei, ma a lába. Tippeljetek, mi lesz a következő: a pu**cija vagy az ánuszrózsája?
2017. június 07. 16:17
Én csak azon az egy dolgon vagyok fönnakadva, hogy a cikkbe azt írták "őserdő". Már bocsánat cikkíró, de ez hatalmas pofátlanság. Tudom, hogy bem tudja, de ez akkor is az.
2017. június 07. 18:57
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
lol és akkor mi van? Nektek sosem szőrös? XDD Mi ezen az undorító? Oké a kommentelők felének max még csak pihés lehet. :'D
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2017. június 07. 19:57
Azért vannak itt értelmes kommentek is, melyeket érett átgondolással írtak páran
2017. június 07. 20:02
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Úristen! Egy szőrös láb! Máglyára vele! Azért lenne gusztustalan meg igénytelen, mert nem szőrtelenít? Most komolyan? Ezt mindenkinek szíve joga eldönteni. Engem például aztán tökre nem érdekel, hogy valaki szőrtelenít-e vagy sem. Ne viselkedjünk úgy, mintha főbenjáró bűn lenne.
2017. június 07. 20:15
Ha egy pasi lába lenne, akkor kit érdekelne, mi? De ha egy nő lába ilyen szőrös, akkor máris ápolatlan és gusztustalan. Hát mekkora bűn... Bella, emelett pedig a nők és férfiak is úgy borotválkoznak/nem borotválkoznak, ahogy akarnak. Senkinek semmi köze hozzá, ráadásul nem látom annak esélyét, hogy bárkinek is bármilyen bajt okozna.
2017. június 07. 20:16
|
|
zucker5678új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.22. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 264448 offline
|
Úristen, de nagy dolog! Nem mintha az lenne a leglényegesebb hogy kinek milyen szőrős a lába...
Nem kötelezhet senki sem arra senkit borotváljon/epiláljon/gyantázzon stb.
Szerintem jó dolog hogy felvállalja, mert a legtöbb sztár még egyetlen egy szőrszártól is ódzkodik.
Nem kötelezhet senki sem arra senkit borotváljon/epiláljon/gyantázzon stb.
Szerintem jó dolog hogy felvállalja, mert a legtöbb sztár még egyetlen egy szőrszártól is ódzkodik.
2017. június 07. 20:47
Ha valaki szereti a természetességet, a natúr szőrzetet, azzal semmi gáz, szíve joga. De mutogatni és úgymond csak ilyen húzásokkal középpontban lenni, na az a gázos, szerintem. Majd ha gyerekei lesznek, halálra cikizik majd őket a suliban hiszen ami egyszer felkerül a netre, az ott is marad.
2017. június 08. 14:46
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Hát...Jó most lehet jönni a természetességgel, de akkor is undorító ha egy nőnek szőrös a lába. Szerintem az alaphigiénia része hogy nőként leborotválod a lábad meg a hónaljad, személyes vélemény. De mindegy. Az viszont igaz hogy nem nagy dolog, csak nem kéne mindent megosztania, szerintem senki se kíváncsi a szőrös lábára meg egyéb testrészeire, ez a lány annyira nagy feltűnési viszketegségben szenved hogy az hihetetlen
2017. június 08. 18:45
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
a magamutogatása még mindig nem tetszik. de láthatóan eléri a célját, lám, még egy magyar oldalon is állandóan róla vannak cikkek, a bejegyzések alatt pedig kommentek...
mindenkinek saját dolga egyébként, mikor és hol szőrtelenít. a hajunk is szőr ha már itt tartunk, mégis sokan a seggükig növesztik mert ugye az a szép. szóval ha a fejünkön lehet, innestől kezdve nem édesmindegy, ki hol mennyit tart meg? xd
amúgy ha már itt tartunk a lábam én sem rendszeresen borotválom, mivel nem igazán szőrös meg ugye világos is. de akkor gondolom már ez is abszurd. ha lefotózom, lesz rólam is cikk?
mindenkinek saját dolga egyébként, mikor és hol szőrtelenít. a hajunk is szőr ha már itt tartunk, mégis sokan a seggükig növesztik mert ugye az a szép. szóval ha a fejünkön lehet, innestől kezdve nem édesmindegy, ki hol mennyit tart meg? xd
amúgy ha már itt tartunk a lábam én sem rendszeresen borotválom, mivel nem igazán szőrös meg ugye világos is. de akkor gondolom már ez is abszurd. ha lefotózom, lesz rólam is cikk?
1 felhasználónak tetszik:
exoverdose
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.