Itt vannak az első képek Taylor Swiftről és új pasijáról
2017. június 05. 01:54
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Ach jaj...már most sajnálom szegény pasit :/ de remélem meglep a szőke ciklon mindenkit és kitart mellette sokáig,de azt nagyon kétlem ..sajna :/
2017. június 05. 08:05
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Mennyire rosszindulatúak vagytok.. amint összejön valakivel, már egyből azon kezdtek gondolkodni, hogy milyen lesz az új dala. Már nem azért, de szapuljátok, lehordjátok őt a sárga földig, de azért milliárdos megtekintést produkáltok a "sz*r szakítós" dalaihoz. Vicces.
Nem vagyok rajongója Taylor kisasszonynak, de tényleg szégyen, hogy egy-két ember mennyire rosszindulatú úgy, hogy nem is ismeri az illetőt.
Nem vagyok rajongója Taylor kisasszonynak, de tényleg szégyen, hogy egy-két ember mennyire rosszindulatú úgy, hogy nem is ismeri az illetőt.
2017. június 05. 14:03
|
levaiandrea2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.23. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 259193 offline
|
Jeee jöhet az új szakítós dal pár hónap múlva!
2017. június 06. 10:41
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Szerintem az hogy kettesben ültek ott még nem jelenti azt hogy rögtön együtt vannak..
Bár ha így is lenne megérteném Taylort hogy miért akarja ezt a kapcsolatát titkolni... mert mindenki egyből ilyen rosszindulatúan áll a dologhoz eddig élvezte hogy ebből (is) van hírneve de szerintem már nagyon elege van belőle hogy a média előtt élje a párkapcsolatait. (abban az értelemben hogy közös képek készüljenek)
Szóval hajár TayTay ez a pasi nagyon cuki (nem néz ki 26nak xd) de szurkolók nekik ha együtt vannak ezt a kapcsolatot sikerüljön a média elől megvédenie.
Bár ha így is lenne megérteném Taylort hogy miért akarja ezt a kapcsolatát titkolni... mert mindenki egyből ilyen rosszindulatúan áll a dologhoz eddig élvezte hogy ebből (is) van hírneve de szerintem már nagyon elege van belőle hogy a média előtt élje a párkapcsolatait. (abban az értelemben hogy közös képek készüljenek)
Szóval hajár TayTay ez a pasi nagyon cuki (nem néz ki 26nak xd) de szurkolók nekik ha együtt vannak ezt a kapcsolatot sikerüljön a média elől megvédenie.
2017. június 06. 11:20
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
Edes <3
2017. június 06. 15:00
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
miyumi111
"Na, már gondolom készül az új albumja xDDD"
Jó lenne először megtanulni helyesen ragozni a szavakat és csak aztán próbálni oltogatni... Egyébként szánalmas, hogy mindenki a szakítós dalai miatt fikázza Taylort, Adele már vagy 5 éve ugyanarról az expasiáról siránkozik, de bezzeg őt senki nem piszkálja ezért.
Jó lenne először megtanulni helyesen ragozni a szavakat és csak aztán próbálni oltogatni... Egyébként szánalmas, hogy mindenki a szakítós dalai miatt fikázza Taylort, Adele már vagy 5 éve ugyanarról az expasiáról siránkozik, de bezzeg őt senki nem piszkálja ezért.
2017. június 07. 19:49
Idézet (Zsombor1989 @ 2017.06.06. 15:00)
miyumi111
Öcsi, engem aztán hidegen hagynak a szakítós dalai
1.) Adele legalább tud énekelni
2.) Ő nem úgy állítja be magát minden dalban, mintha Ő lenne a Szent Szűz Mária.
Ellenben Taylorka csak ahhoz ért, hogy teljesen lejárassa a volt pasijait, és ezt most nem csak a dalaira értem. Értem én, hogy az ex mégis csak valami ami iránt negatívak az érzelmei, de tekintve, hogy később belőlük keres milliókat, nem kéne ország-világ előtt minden rossznak elhordani őket.
2017. június 07. 19:54
Idézet (katherine0813 @ 2017.06.04. 23:23)
Mindenkinek, aki a szakítós dalait várja: miből írjon akkor dalokat, ha nem a saját érzelmeiből, élményeiből, tapasztalataiból? Persze, írhatna a csokismuffinhoz is egy ódát, de kit érdekelne akkor a mondanivaló? Akkor hajrá, írjatok tippeket is, miről írjon!...
Miről írjon dalokat? Figyelj drága, egyszer írom le, de egy előadóból - normál esetben - nem csak egy ex-pasi vált ki érzelmeket. Ha Taylorkának csak az exei a tapasztalatai és élményei EGÉSZ életében, akkor itt valami baj van.
És írhatna rengeteg másról is. Nem lehetetlen. Ott van például Michael Jackson "They don't care about us"-ja, vagy a "Black or white" szintén tőle (meg persze még hosszabb is a lista). Vagy, hogy egy női előadót említsek, ott van Beyoncétól "Run the world", "Pretty Hurts" és a "Formation" és még rengeteg másik dal.
Úgyhogy nem kell azon megsértődni, hogy nem mindenki dől be Taylorka "jó kislány" álcájának.
2017. június 08. 23:15
|
holadiszlájkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.22. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 239325 offline
|
Itt az újabb kamu kirakatkapcsolat.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: