A színésznő félmeztelenül bulizott Los Angelesben, emellett sokan úgy gondolják, megcsináltatta a melleit.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Megcsináltatta a mellét Bella Thorne? + Félmeztelenül lépett utcára – fotók! (18+)
2017. június 04. 13:39
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Istenem, nem tudna az internet legalább egyszer önmagával foglalkozni?
Ha megcsináltatta, mi van abba? Ő élete, senki se szólhat bele, és remélem is, hogy Bella elkerüli az utálóit - amit mai napig nem értek, hogy miért van, mert Bella egy klassz csaj, de nevermind.
Egyébként meg, ha Kendall Jenner, Selena Gomez, avagy ilyen nagy kis celebkiscsajok lépnek utcára, annak egyből azt mondják, hogy jaj, de menő már hogy nem érdeklik mások véleménye. Ezért mi jogon szólja le pár ember Bellát, aki ugyanazt csinálta?
Nem vagyok megbékélve e tettével, de kitartok mellette, mert tudom, hogy az internet sokkalta rosszabbnak tünteti fel, mint amilyen valójában. Egyik elkezdte, a sok meg megy utána.
Ha megcsináltatta, mi van abba? Ő élete, senki se szólhat bele, és remélem is, hogy Bella elkerüli az utálóit - amit mai napig nem értek, hogy miért van, mert Bella egy klassz csaj, de nevermind.
Egyébként meg, ha Kendall Jenner, Selena Gomez, avagy ilyen nagy kis celebkiscsajok lépnek utcára, annak egyből azt mondják, hogy jaj, de menő már hogy nem érdeklik mások véleménye. Ezért mi jogon szólja le pár ember Bellát, aki ugyanazt csinálta?
Nem vagyok megbékélve e tettével, de kitartok mellette, mert tudom, hogy az internet sokkalta rosszabbnak tünteti fel, mint amilyen valójában. Egyik elkezdte, a sok meg megy utána.
2017. június 04. 13:42
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Bella, mi van veled? xDDD Amúgy tetszik karika/percing amit a mellébe rakott.
2017. június 04. 14:26
A szemhejpudert lefujta a szel az egyik szemerol? Ez zavar a legjobbanXD Semmi baj nincs azzal ha valaki plasztikaztat, ha megteheti es o igy jobban erzi magat. Ha meg nem csinalja meg, az a baj hogy milyen kicsi a melle-.- De az is igaz, hogy puceran utcara lepni eleg fura dolog
2017. június 04. 15:39
akkor lesz ez majd igazán vicci, mikor gyerekei lesznek (ha lesznek) és a többi kölyök az ilyen képek miatt fogják szerencsétleneket cikizni.
2017. június 04. 16:00
És mi van ha megcsináltatta? Az ő döntése amit csinál, nem kell így felfújni a dolgot.
2017. június 04. 16:40
Nekem avval,hogy megcsináltatta még nem lenne bajom,de miért kell kirakni???Senki nem kiváncsi rá.
2017. június 04. 17:17
|
|
littlegirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 228672 offline
|
Hogy milyen egy budos k...va ri...anc lett ebbol a janybol oszt meg o irja Tyler-re h stupid fuckin shit hat akkor o micsoda egy big whore fuckin bitch
2017. június 04. 17:33
|
|
Darling2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 248688 offline
|
Jó módjába már azt sem tudja mire költse a pénzét. Sajnálom, hogy ilyen irányba változik, pedig régen nagyon bírtam.
2017. június 04. 17:41
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
háát . Azzal még nem is lenne baj hogy megcsináltatja ,tegye , sok mindenki plasztikáztat tehát ez nem olyan nagy dolog.de hát hogy így kiment utcára, Merész..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: