Hülye kis sz*rnak nevezte exét, Tyler Posey-t, Bella Thorne
2017. június 04. 19:02
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Idézet (Picy @ 2017.06.04. 15:57)
Lisanne, kinodban nem tudod hogy mit irj. Gratulalok ehhez a felfogashoz. Nem tudom hogy nem vetted eszre eddig hogy Bella nem normalis. A cikk iro nem rossz szinben tunteti fel, ez igy jellemzo ra. Nem ertem min kell felhaborodni egy fullra igaz, helyes cikkben.
Őszintén, lepereg amit rólam mondasz, de az, hogy Bellát ok nélkül sértegetik, az nem.
2017. június 04. 19:44
|
|
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline
|
Nos Bella, mindenki magából indul ki
.... Komolyan ez a csaj mit akar elérni? Xd
2017. június 04. 20:11
A magyar lány kommentje
Ez egy elég gyerekes megnyilvánulás volt részéről, de ezzel csak saját magát minősíti.
Ez egy elég gyerekes megnyilvánulás volt részéről, de ezzel csak saját magát minősíti.
2017. június 04. 20:35
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
A magyar kommenten szakadtam
amúgy ez a csaj tényleg egyre gázabb
2017. június 04. 20:42
@Lisanne: Tyler rajongóiról meg az nem pereg le, hogy őt sértegeti ok nélkül Bella...
2017. június 04. 22:23
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Én soha nem törtem pálcát felette azért, mert sok fiúval randizik, de mivel Tylert nagyon kedvelem, egy kicsit megbántva érzem most magam. Szóval nekem ez a csajszi ezzel veszítette el a jóindulatomat most :/
2017. június 04. 23:32
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
MinaGrime: attól, hogy a magánélete elég züllött, elég jó színésznő, imádom a Famous In Love-ot, és még szívesen néznék tőle filmeket/sorozatokat
2017. június 05. 13:40
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Igazabol egeszen eddig nem akartam hozzaszolast hagyni a Bellarol szolo cikkek alatt, ugyanis olyan cikkek jelentek meg, ami az o kis bakloveseirol szoltak, avagy arrol, hogy eppen mivel huzza fel az embereket. Magukkal a cikkekkel nincsen bajom, hiszen a starity arrok szol, hogy a kedcenceinkrol olvassunk friss hireket. Bella szamomra nagyon unszimpatikus, igy nyilvan en is bortankozok egy egy mozdulatan, de sosen ereztem, hogy megalazo kommentet kene irnom rola, egesz mostanaig. Igazabol ez sem megalazasnak szannam, annal tobb inteligenciaval rendelkezek, de most nagyob kihuzta nalam a gyufat ez a lany. Tyler a kedvenc szineszeim melle tartozik, sokkal tobb emberiseg van benne, mint ebben a csajban, sokkal jobb baratnot erdemelt volna mint Bella. De ugy veltem, hogyha Tyler szereti ot, nem fogom emiatt rossz szavakkal illetni. De ez sok. En megertem, hogy Bella olyan feltunesiviszketegsegben szenved, hogy az nem igaz, igy nyilvan konnyebb volt megvaltoztatni a leirast, mintsem letorlni a kepet. Igy mindenki rafigyel, megint. Gondolom elvezi a korulotte levo botranyt. Igazabol senki sem tudhatja pontosan, hogy mi tortent kozte es Tyler kozott, de szerintem ennel szanalmasabb nem is lehetne. Komolyan nem ertem, miert nem volt konnyebb a kepet letorolni, de hat, ahogy egyes emberek irjak, nem lathatunk bele a fejebe;) de azert mielott jottok vedeni, hogy miert kell "ennyire lejarato cikket irni szegeny csajrol" elgondolkozhatnatok, hogy 1. Semmi lejarato nincs a cikkben, teljesen normalisan vannak a dolgok megfogalmazva benne 2. Bella semmilyen peldaerteku dolgot nem mutat a rajongoinak, igy nyilvan nem lehet olyan cikket irni rola, amiben szarra dicserik.
Ebben az egeszben igazabol Tylert sajnalom, de hat, ez is csak Bellat minositi. Akarmennyire fel akar noni, ugy latszik meg mindig csak egy gyerek
Ebben az egeszben igazabol Tylert sajnalom, de hat, ez is csak Bellat minositi. Akarmennyire fel akar noni, ugy latszik meg mindig csak egy gyerek
2017. június 06. 17:20
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Bellácska megint megmutatta, hogy milyen értelmes is tud lenni...Egyet értek Mysticrodennel. Engem nem érdekel, hogy hány pasival kavar, az ő dolga, de aztán ne kezdjen mocskolni senkit, mert ő sem tökéletes. Jobb Tyler-nek, hogy nem maradtak együtt.
2017. június 07. 17:02
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Ha viccnek szánta, akkor elég szar a humorérzéke. Én legalább is nem találom viccesnek. Ha meg nem, akkor gratulálok, igazán érett viselkedés, magas intelligenciáról árulkodik!
2017. június 07. 20:25
|
|
zucker5678új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.22. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 264448 offline
|
Gratulálok....
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: